Libnet.ro
UNICEF

19:00

Siegfried Muresan: Avem la dispozitie, in urmatorii ani, mai multi bani europeni decat oricand pentru sistemul medical (VIDEO)

B1 B1,
Siegfried Muresan: Avem la dispozitie, in urmatorii ani, mai multi bani europeni decat oricand pentru sistemul medical (VIDEO)

EuroparlamentarulSiegfried Muresan a vorbit, luni seara, pe B1 TV, despre ce trebuie sa faca Guvernul Romaniei pentru a intra in posesia banilor pusi la dispozitie de Uniunea Europeana, prin mecanismul de. continuă pe B1

VIDEO Mecanismul de redresare si rezilienta Dragos Pislaru: Suntem intr-un moment fast al istoriei Romaniei Siegfried Muresan: Orice atac al unui guvern la adresa statului de drept poate duce la pierderi de fonduri europene

Romania se afla intr-un moment fast al istoriei sale, cu finantari europene pentru urmatorii ani de peste 80 de miliarde de euro care ii ofera toate ingredientele necesare pentru a se putea dezvolta, a declarat luni europarlamentarul Dragos Pislaru Renew Europe), intr-o dezbatere alaturi de Siegfried Muresan PPE) consacrata Mecanismului de Redresare si Rezilienta, a carui forma finala a fost votata saptamana trecuta de Parlamentul European.

SIEGFRIED MURESAN: Este nevoie sa finalizam autostrazile, liniile de cale ferata de mare viteza

Romania trebuie sa finalizeze autostrazile, liniile de cale ferata de mare viteza, aceste mari proiecte de infrastructura fiind eligibile in cadrul Planului National de Redresare si Rezilienta PNRR), a afirmat luni Siegfried Muresan, deputat in Parlamentul European, in cadrul unei conferinte de presa organizata online de Biroul PE in Romania.

Siegfried Muresan: Am reusit sa crestem prefinantarea mecanismului de redresare de la 10% la 13%. Romania primeste aproape un miliard de euro in plus

Europarlamentarul PNL SIegfried Muresan, coraportor pentru Mecanismul European de Rezilienta si Redresare, a declarat luni ca, alaturi de Dragos Pislaru europarlamentar PLUS), a reusit sa creasca prefinantarea primita de statele membre de la 10%, cat era in proiectul initial, la 13%. Pentru Romania ar insemna o suma de aproximativ 3. 95 de miliarde de euro.

Romania vrea sa emita in urmatorii ani obligatiuni verzi

Finantele si BNR pregatesc legislatia pentru rascumpararea anticipata de obligatiuni si preschimbarea de titluri de stat * Finantele vor sa aiba posibilitatea sa faca swap-uri valutare si swap-uri pe rate de dobanda Guvernul Romaniei intentioneaza sa realizeze mai multe emisiuni de euroobligatiuni verzi in urmatorii ani, se arata in raportul privind situatia macroeconomica pe anul 2021 si proiectia acesteia pe anii 2022-2024 ce insoteste legea bugetului de stat pe 2021. Romania este printre singurele tari din regiune si defapt din UE care nu a emis inca astfel de obligatiuni verzi.

Guvernul va continua in urmatorii ani schemele de ajutor de stat in vigoare

Guvernul intentioneaza sa continue in urmatorii ani schemele de ajutor de stat in vigoare. Unele dintre ele urmeaza a fi modificate in acest sens, conform unui raport al Ministerului Finantelor.

Mai multi studenti protesteaza vineri in fata Garii de Nord din Bucuresti fata de pierderea gratuitatii pentru calatoriile cu trenul

Mai multi studenti protesteaza vineri in fata Garii de Nord din Bucuresti, nemultumiti de eliminarea gratuitatii pentru calatoriile cu trenul. Protestul este organizat intre orele 10. 00 si.

Bloomberg News concediaza mai multi angajati, inclusiv redactori vechi

Bloomberg News a inceput joi sa isi anunte mai multi angajati ca va incheia contractele de munca, potrivit unor surse citate de Variety, iar intre acestia se numara redactori care lucreaza pentru compania media de cateva decenii, scrie News.

Business report Patinoar de un milion de euro, finantat de Guvernul Ungariei, in Mures. Cel mai complicat buget din ultimii 30 de ani. Autostrazile care primesc cei mai multi bani in 2021. De cand se trec copiii mici la intretinere?

Patinoar acoperit de 1. 000 de euro, finantat de Guvernul Ungariei, in Mures * Spitalul Sf. Vasile din Sectorul 1, proiect abandonat. Fantasmagoria lui Dan Tudorache a costat 34 de milioane de lei din banii bucurestenilor. Cel mai complicat buget din ultimii 30 de ani * Vor creste preturile pe piata imobiliara in 2021? * Autostrazile care primesc cei mai multi bani in 2021: Transilvania, Ford si A0 Centura Sud a Bucurestiului * Divizia de investitii a Morgan Stanley se gandeste sa adauge bitcoin la lista sa de pariuri * De cand se trec copiii mici la intretinere? * Nu ne vindem tara sau cum platitorii de taxe subventioneaza niste companii care inregistreaza pierderi * Tintele cheltuielilor de personal din Strategia fiscal bugetara pana in 2023 * Schema HoReCa are alocat 1 miliard de lei in proiectul de buget, sub nivelul initial.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )