Libnet.ro
UNICEF

17:45

SIEGFRIED MURESAN: Manfred Weber trebuie sa fie noul presedinte al Comisiei Europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIEGFRIED MURESAN: Manfred Weber trebuie sa fie noul presedinte al Comisiei Europene

Eurodeputatul PNL Siegfried Muresan afirma ca Manfred Weber trebuie sa fie noul presedinte al Comisiei Europene si ca orice scoatere din joben a unui alt candidat inseamna ignorarea votului dat de oameni. continuă pe Ziarul Bursa

Siegfried Muresan: Weber trebuie sa fie noul sef al Comisiei Europene. Scoaterea din joben a unui alt candidat inseamna ignorarea votului dat de oameni

Eurodeputatul PNL Siegfried Muresan afirma ca Manfred Weber trebuie sa fie noul presedinte al Comisiei Europene si ca orice scoatere din joben a unui alt candidat inseamna ignorarea votului dat de oameni.

PENTRU FUNCTIA DE PRESEDINTE AL COMISIEI EUROPENE Liberalii si socialistii nu il vor sustine pe Manfred Weber

Liberalii si socialistii din Parlamentul European nu il vor sustine pe conservatorul Manfred Weber pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, a anuntat liderul Verzilor Philippe Lamberts. Informatia a fost confirmata si de liderul Renew Europe, Dacian Ciolos, relateaza Politico.

Noul lider al Renew Europe, Dacian Ciolos, a anuntat ca nu va sustine candidatura liderului PPE Manfred Weber, grup din care face parte si PNL, la sefia Comisiei Europene

Grupurile S-D, Renew Europe si Verzii din Parlamentul European au anuntat ca nu il vor sprijini candidatura liderului PPE, Manfred Weber, la conducerea Comisiei Europene, informeaza Politico.

Ion Tiriac este noul presedinte al Federatiei Romane de Tenis. A spulberat concurenta

Ion Tiriac a fost ales noul presedinte al Federatiei Romane de Tenis. N-a avut prea multi adversari, dar candidatii au fost spulberati daca e sa ne uitam la numarul de voturi. Cine s-ar putea pune cu prestanta si cu averea afaceristului? Ion Tiriac, noul presedinte al FRT Miercuri, 19 iunie, in cadrul Centrului National de .

Ion Tiriac este noul presedinte al Federatiei Romane de Tenis

Fostul sportiv Ion Tiriac a devenit, astazi, noul presedinte al Federatiei Romane de Tenis, el castigand din primul tur alegerile organizate la Centrul National de Tenis.

Ion Tiriac, noul presedinte al Federatiei Romane de Tenis

Ion Tiriac 80 de ani) este noul presedinte al Federatiei Romane de Tenis dupa ce a castigat alegerile organizate la Centrul National de Tenis inca din primul tur, informeaza frt. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )