Libnet.ro
UNICEF

16:46

PENTRU FUNCTIA DE PRESEDINTE AL COMISIEI EUROPENE Liberalii si socialistii nu il vor sustine pe Manfred Weber

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU FUNCTIA DE PRESEDINTE AL COMISIEI EUROPENE Liberalii si socialistii nu il vor sustine pe Manfred Weber

Liberalii si socialistii din Parlamentul European nu il vor sustine pe conservatorul Manfred Weber pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, a anuntat liderul Verzilor Philippe Lamberts. Informatia a fost confirmata si de liderul Renew Europe, Dacian Ciolos, relateaza Politico. continuă pe Ziarul Bursa

Uniunea Europeana cauta un candidat de compromis pentru functia de presedinte al Comisiei Europene

Liderii europeni vor incerca din nou, joi, sa ajunga la un compromis in ceea ce priveste sefia Comisiei Europene, dupa ce grupurile politice nu au reusit sa se uneasca in spatele unui candidat.

Grupul de la Visegrad il va sustine pe Michel Barnier pentru functia de presedinte al Comisiei Europene

Negociatorul Uniunii Europene pentru Brexit, Michel Barnier, se va afla printre candidatii pe care tarile est-europene Polonia, Ungaria, Republica Ceha si Slovacia - asa-numitul Grup de la Visegrad - ii pot.

SIEGFRIED MURESAN: Manfred Weber trebuie sa fie noul presedinte al Comisiei Europene

Eurodeputatul PNL Siegfried Muresan afirma ca Manfred Weber trebuie sa fie noul presedinte al Comisiei Europene si ca orice scoatere din joben a unui alt candidat inseamna ignorarea votului dat de oameni.

Siegfried Muresan: Weber trebuie sa fie noul sef al Comisiei Europene. Scoaterea din joben a unui alt candidat inseamna ignorarea votului dat de oameni

Eurodeputatul PNL Siegfried Muresan afirma ca Manfred Weber trebuie sa fie noul presedinte al Comisiei Europene si ca orice scoatere din joben a unui alt candidat inseamna ignorarea votului dat de oameni.

CLAUDIA BRANDUS, PRESEDINTELE RWEA: Recomandarile Comisiei Europene privind PNIESC 2021-2030 reconfirma potentialul semnificativ al tarii noastre

Viorel Lefter, presedintele PATRES: Nu mai putem permite continuarea unei situatii nedrepte, care ne dezavantajeaza in raport cu celelalte tari europene Recomandarile Comisiei Europene privind Planul National Integrat Energie si Schimbari Climatice PNIESC) 2021-2030 reprezinta o reconfirmare a potentialului semnificativ al tarii noastre in domeniul producerii de energie din surse regenerabile, cota de 34% fiind o incurajare pentru un nivel de ambitie corect pentru viitor, dar si pentru eforturile depuse pana in momentul de fata pentru dezvoltarea actualelor capacitati regenerabile, a afirmat, ieri, Claudia Brandus, presedintele Asociatiei Romane Pentru Energie Eoliana RWEA).

Tribunalul UE a anulat o decizie a Comisiei Europene privind recuperarea unor despagubiri

Tribunalul Uniunii Europene a anulat o decizie a Comisiei Europene CE) care obliga Romania sa recup.

Recomandari ale Comisiei Europene pentru Romania: Energia regenerabila sa reprezinte cel putin 34% din consum, iar subventiile energetice sa fie eliminate treptat

Comisia Europeana a facut 10 recomandari Romaniei in ceea ce priveste domeniul energetic, potrivit planului national integrat privind energia si clima al Romaniei pentru perioada 2021-2030, publicat pe 18 iunie. Printre altele, Comisia Europeana recomanda cresterea pana la cel putin 34% a ponderii energiei din surse regenerabile, pana in 2030. Aceasta in conditiile in care Romania a propus o pondere de doar 27,9% in consumul final brut de energie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )