Libnet.ro
UNICEF

19:15

SIF Banat-Crisana plateste 8,25 milioane lei pentru 50% din SAI Muntenia Invest

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIF Banat-Crisana plateste 8,25 milioane lei pentru 50% din SAI Muntenia Invest

SIF1 Banat Crisana urmeaza sa plateasca 8,25 milioane lei, plus o componenta variabila in functie de evolutia activului net, pentru 50,01% din capitalul social al SAI Muntenia Invest, in prima etapa a procesului de achizitie, se arata intr-un comunicat SIF1 remis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Preluarea SAI Muntenia Invest de catre SIF Banat Crisana a fost aprobata de catre ASF

Conslilul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a aprobat in sedinta de miercuri, 17 iulie, solicitarea SIF BANAT CRISANA S. de dobandire a unei participatii calificate reprezentand 99,96% din capitalul social si din totalul drepturilor de vot ale SAI MUNTENTIA INVEST S. A, potrivit unui comunicat al autoritatii remis HotNews. ro.

SIF BANAT-CRISANA - RAPORT CURENT

SIF Muntenia si SIF Banat Crisana au scazut in ziua in care ASF a aprobat alianta dintre cele doua societati

Bursa a stagnat, intr-o piata cu rulaj salvat de cateva tranzactii mai mari cu actiuni Fondul Proprietatea realizate in ultimele minute si unde investitorii nu au reactionat vizibil la ultimul aviz necesar pentru preluarea controlului indirect al SIF.

Bilteanu plateste initial 8,25 mil. lei pentru preluarea administrarii SIF Muntenia

SIF Banat Crisana SIF1) va plati initial 8,25 mil. lei pentru pentru a prelua 50,01% din SAI Muntenia Invest, firma care administreaza SIF Muntenia SIF4), tranzactia urmand sa fie realizata in trei etape, au anuntat oficialii SIF1.

BNR a imprumutat doua banci cu 142,5 milioane lei, la licitatia repo

Banca Nationala a Romaniei BNR) a imprumutat ieri doua banci comerciale cu 142,5 milioane lei 32,2 milioane euro) prin licitatia repo saptamanala, mult sub suma acordata saptamana trecuta, de 1,625 miliarde lei 365 milioane euro).

Finantele au atras 300 milioane lei prin certificate la sase luni

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat 300 milioane lei prin titluri de stat cu scadenta la sase luni, exact cat si-a propus, desi subscrierile au fost de aproape cinci ori mai mari, iar randamentul mediu a fost de 4,24%.

Tuca Zbarcea Asociatii, in prima tranzactie de preluare a administrarii unui SIF de catre alt SIF

Bucuresti, 18 iulie 2013: Tuca Zbarcea Asociatii a reprezentat cu succes Grupul Financiar Muntenia in tranzactia de vanzare catre SIF Banat-Crisana a participatiei sale in SAI Muntenia Invest - societatea de administrare a SIF Muntenia SIF4). Achizitia a primit recent avizul favorabil al Consiliului Concurentei, care nu a constatat nicio incompatibilitate cu un mediu concurential normal in implementarea acesteia de catre parti. De asemenea, ulterior acestui aviz, transferul a fost aprobat si de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF).

Tuca Zbarcea Asociatii a pus umarul la prima alianta formala intre doua SIF-uri

Tuca Zbarcea Asociatii a anuntat ca a reprezentat Grupul Financiar Muntenia in tranzactia de vanzare catre SIF Banat-Crisana SIF1) a participatiei sale in SAI Muntenia Invest - societatea care administreaza SIF Muntenia SIF4).

Primar trimis in judecata. Este acuzat ca a dat ilegal peste 1,6 milioane lei unei asociatii sportive

Primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie. Edilul este acuzat, printre altele, ca ar fi dat ilegal din bugetul local peste 1,6 milioane de lei.

Presedintele CNAS: Peste 1.200 de pacienti sunt pe lista de asteptare la oncologie, ar fi nevoie de 15 milioane lei

Peste 1. 200 de pacienti sunt pe lista de asteptare pentru obtinerea unor tratamente oncologice scumpe, valoarea acestora fiind de 15 milioane de lei, a declarat, marti, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Cristian Busoi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )