Libnet.ro
UNICEF

01:05

SIF Moldova, cea mai mare crestere din BET-FI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIF Moldova, cea mai mare crestere din BET-FI

Actiunile SIF2 Moldova s-au apreciat cu 3,26%, raportat la moneda euro, in perioada 14-21 martie 2016, inregistrand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, care arata evolutia SIF-urilor si a Fondului Proprietatea. continuă pe Ziarul Bursa

Britanicii au lansat cea mai mare aeronava din lume

Dirijabilul Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, a fost prezentat oficial, inaintea celui dintai zbor prevazut sa aiba loc in cursul anului 2016.

Cea mai mare aeronava din lume, dezvaluita in Anglia. E pregatita pentru lansare! VIDEO

Dirijabilul Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, a fost prezentat publicului pentru prima oara luni, inaintea celui dintai zbor prevazut sa aiba loc in cursul acestui an, informeaza AFP.

Cea mai mare aeronava din lume, pregatita pentru lansare in Anglia

Dirijabilul Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, a fost prezentat publicului pentru prima oara luni, inaintea celui dintai zbor prevazut sa aiba loc in cursul acestui an, informeaza AFP.

Prognoza Erste: Romania va avea in 2016 cea mai mare crestere economica din Europa Centrala si de Est

Ritmul de dezvoltare in Europa Centrala si de Est CEE din acest an, de 3,1%, va fi superior celui din zona euro, de doar 1,6%. Economia Romaniei va avea cea mai mare expansiune, de 4,1%, in timp ce Polonia si Slovacia isi vor mentine cadenta de 3,6%, respectiv 3,5%, se arata intr-o analiza realizata de Erste Group, transmite Agerpres.

Frauda bancara, cea mai mare dezamagire pentru UE

Frauda bancara a produs cu siguranta cea mai mare dezamagire a Uniunii Europene fata de Republica Moldova, considera premierul Pavel Filip, care reitereaza intentiile guvernului de a intreprinde toate actiunile necesare ca asa ceva sa nu se mai intample in Republica Moldova, noteaza IPN.

eMag: Categoria de produse pentru copii este cea mai mare. Avem 65.000 de articole

Categoria de produse pentru copii este cea mai mare dintre sectiunile listate pe eMag, in interiorul acesteia fiind introduse aproximativ 65. 000 de articole, a declarat pentru Wall-Street 360, Tudor Manea, general manager al eMag Romania, liderul.

Topul oraselor cu cea mai mare suprafata de spatii comerciale din Romania: Timisoara urca sapte pozitii in top

Schimbari uriase in topul oraselor cu cea mai mare suprafata de centre comerciale moderne din Romania, un top in care Timisoara urca sapte pozitii si ajunge in lista celor mai mari trei orase din tara noastra, cu un total de peste 160. 000 mp la finele.

Ministrul Agriculturii: Romania va avea cea mai mare subventie pe cap de bovina din Uniunea Europeana

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat, luni, la Alba Iulia, ca Romania va avea cea mai mare subventie pe cap de bovina din Uniunea Europeana, aceasta urmand sa depaseasca, potrivit estimarilor, 300 de euro.

Achim Irimescu: Romania va avea cea mai mare subventie pe cap de bovina din Uniunea Europeana

Subventia pe cap de bovina acordata in Romania va fi cea mai mare din Uniunea Europeana. Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat ca va depasi 300 de euro pe cap de animal.

Cea mai inalta cladire din Belgia, evacuata dupa ce s-au gasit doua pachete suspecte

Cea mai inalta cladire din Belgia, un turn de 38 de etaje,Zuidertoren sau Turnul de Sud, a fost evacuat dupa ce doua pachete suspecte au fost gasite in parcarea subterana, anunta VTM, postul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )