Libnet.ro
UNICEF

13:00

Achim Irimescu: Romania va avea cea mai mare subventie pe cap de bovina din Uniunea Europeana

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Achim Irimescu: Romania va avea cea mai mare subventie pe cap de bovina din Uniunea Europeana

Subventia pe cap de bovina acordata in Romania va fi cea mai mare din Uniunea Europeana. Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat ca va depasi 300 de euro pe cap de animal. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Agriculturii: Romania va avea cea mai mare subventie pe cap de bovina din Uniunea Europeana

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat, luni, la Alba Iulia, ca Romania va avea cea mai mare subventie pe cap de bovina din Uniunea Europeana, aceasta urmand sa depaseasca, potrivit estimarilor, 300 de euro.

Topul oraselor cu cea mai mare suprafata de spatii comerciale din Romania: Timisoara urca sapte pozitii in top

Schimbari uriase in topul oraselor cu cea mai mare suprafata de centre comerciale moderne din Romania, un top in care Timisoara urca sapte pozitii si ajunge in lista celor mai mari trei orase din tara noastra, cu un total de peste 160. 000 mp la finele.

Veste importanta pentru crescatorii de animale. Romania va avea cele mai mari subventii

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat, luni, la Alba Iulia, ca Romania va avea cea mai mare subventie pe cap de bovina din Uniunea Europeana, aceasta urmand sa depaseasca, potrivit.

Romania va contribui la efortul UE privind migrantii din Grecia cu 70 de politisti, doua nave si alte mijloace logistice. MAI: Este cea mai mare contributie dupa Germania si Franta

Ministerul de Interne va contribui la efortul european pentru gestionarea crizei migratiei din Grecia cu 70 de politisti, 6 autospeciale, doua nave de patrulare maritima si alte mijloace logistice, avand cea mai semnificativa contributie dupa Germania si Franta, a declarat ministrul Petre Toba, potrivit unui comunicat MAI.

VIDEO Cum arata cel mai modern Palat de Justitie din Romania. Este cea mai mare investitie a Bancii Mondiale in sistemul judiciar

Cel mai modern Palat de Justitie din Romania a fost inaugurat la Oradea. Panglica inaugurala a fost taiata de catre un consilier al ministrului Justitiei, Mircea Aron, presedintele CSM si judecatorul Claudiu Rus, presedintele Curtii de Apel Oradea.

Un roman a castigat cea mai dificila cursa a lumii! Cine este campionul de la Polul Nord

Bistriteanul Tibi Useriu a castigat cea mai dificila competitie a lumii, care s-a desfasurat la Polul Nord. Doar 19 sportivi, din cei 200 iregistrati pana acum in istoria Ultramaratonului, au reusit s castige pana acum. Insa performanta romanului e cu atat mai mare cu cat a terminat cu 12 ore inaintea termenului limita.

Universitatile romanesti in cel mai mare clasament al disciplinelor din lume: 10 locuri in Top 500, pentru 6 programe de studiu. Universitatea Bucuresti, cele mai bune rezultate

Universitatile romanesti au reusit sa se mentina la nivelul de anul trecut, cu 10 locuri in Top 500, pentru 6 programe de studiu, la cea de-a sasea editie a clasamentului universitatilor in functie de discipline in total 42 de discipline). Clasamentul a fost lansat luni pe TopUniversities. com si include un record al disciplinelor analizate, fiind astfel cel mai mare clasament de acest fel. Universitatea din Bucuresti are cele mai bune rezultate dintre universitatile romanesti, cu prezenta in cadrul a 5 discipline diferite, urmata de Universitatea Babes-Bolyai cu 3 discipline. Universitatea Alexandru Ioan Cuza si Universitatea de Vest din Timisoara au rezultate la cate o disciplina fiecare.

Ce este aceea o cula si cum arata cea mai veche locuinta boiereasca fortificata din Romania, scoasa la vanzare pentru jumatate mil. euro

Cula Greceanu, situata in Maldaresti-Valcea, este cea mai veche cula din Romania locuinta boiereasca fortificata, cu mai multe caturi, raspandita in sec. 18 in Oltenia n. red), dar si una dintre cele mai spectaculoase constructii de acest fel.

Cum si-a transformat un barbat masina in cea mai rapida cabana din lume FOTO VIDEO

Un britanic in varsta de 51 de ani, Kevin Nicks, si-a transformat masina Volskswagen Passat in cea mai rapida cabana din lume. Bizarul automobil reuseste sa depaseasca 140 km/h.

Moldova este cea mai saraca zona din tara dupa 25 ani de administratie PSD

Moldova este cea mai saraca zona din tara dupa 25 de ani de administratie PSD, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, copresedintele PNL Vasile Blaga.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )