Libnet.ro
UNICEF

17:15

SIF Oltenia - cel mai bun randament din BET-FI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIF Oltenia - cel mai bun randament din BET-FI

Marcand un avans de 4,11%, in raport cu moneda europeana, in intervalul 3 - 10 octombrie, actiunile SIF Oltenia SIF5) reprezinta cel mai rentabil emitent din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), care a scazut cu 0,06%, in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

Cum este o calatorie in cel mai lung zbor din lume si cat te tine la bord

Zburatul cu avionul este o activitate obositoare, insa cel mai lung zbor din lume a venit cu o metoda prin care vrea sa reduca aceasta povara. Cel mai lung zbor din lume va dura 19 ore si.

Razer Phone 2: cel mai bun telefon de gaming a ajuns online, cand nu se astepta nimeni

Producatorii de mobile nu mai fac eforturi semnificative pentru a-si ascunde noile telefoane inainte de lansarea oficiala, iar Razer Phone 2 este cel mai nou terminal care confirma acest.

Acesta este cel mai lung zbor din lume. Aproximativ 18 ore petrecute in aer

Avionul care a zburat pe ruta Singapore - New York, cel mai lung traseu aerian comercial din lume, a aterizat vineri pe aeroportul Newark, dupa aproape 18 ore petrecute in aer, acesta fiind primul zbor ce marcheaza re.

Cum suna cel mai vechi cantec din lume. A fost scris in urma cu aproape 3.500 de ani - VIDEO

Multi se intreaba care este el mai vechi cantec din lume si cand a fost scris. Pentru a raspunde la aceasta intrebare, va trebui sa ne intoarcem in timp cu 3. 500 de ani si sa mergem in Asia, pe taramul.

Cel mai lung zbor din lume - S-a ncheiat cu bine prima cursa si avionul a aterizat mai repede cu 35 de minute n SUA

Joi a decolat din Singapore un avion Airbus care stabileste recordul pentru cea mai lunga cursa de linie: 18 ore intre Singapore si Newark, pentru 16. 700 km. Zborul inaugural, cu 175 de persoane la bord a durat mai putin decat era preconizat. Biletele costa de la aproximativ 1. 000 de euro dus-intors daca sunt cumparate cu o luna inainte.

VIDEO Ce este diferit pentru pasageri n cel mai lung zbor din lume, 19 ore ntre Singapore si New York

Joi decoleaza din Singapore un avion Airbus A350-900 ULR care 19 ore mai tarziu va ajunge la New York, compania Singapore Airlines urmand sa revina pe primul loc in topul celor mai lungi zboruri comerciale. Pentru pasageri parcursul de 16. 700 km nu va fi probabil usor, dar au fost facute o serie de modificari pentru ca asupra celor 174 oameni de la bord efectele negative ale unui zbor atat de lung sa fie minime.

[P]Fincantieri, cel mai mare angajator din industria constructiilor de nave din Romnia

Vard Braila si Vard Tulcea sunt doua santiere surori ale VARD subsidiara norvegiana a Grupului Fincantieri, unul dintre cei mai mari constructori de nave din lume care, in urma cu ceva ani, a ales Romania pentru planul sau de dezvoltare.

Stabilitatea inseamna succes. Real Madrid, cel mai stabil club din Europa la nivelul primului 11

O statistica interesanta arata ca Real Madrid, campioana Europei in ultimii trei ani, este clubul cu cea mai mare stabilitate cand vine vorba de prezenta jucatorilor in prima garnitura.

Bilant impresionant pentru Romania in 2018. Cel mai bun din ultimii 11 ani!

Nationala de fotbal a Romaniei impresioneaza in rezultatele obtinute in acest an calendaristic.

Cel mai mic crai din Romania. Cum reuseste sa tina o multime de neveste inaripate, fiecare la casa ei

Pantarusul, o micuta pasare ce cantareste intre 8 si 11 grame cat 2-3 monede de 10 bani), este cunoscuta in popor sub nu mai putin de 63 de nume, dupa cum consemneaza etnologul Mihai C. Bacescu. Cele mai raspandite sunt: pantarus, ochiul boului, tantarus, sfredelus si piparus. Este cel mai mare devorator de paianjeni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )