Libnet.ro
UNICEF

18:46

[P]Fincantieri, cel mai mare angajator din industria constructiilor de nave din Romnia

Hotnews Hotnews,
 [P]Fincantieri, cel mai mare angajator din industria constructiilor de nave din Romnia

Vard Braila si Vard Tulcea sunt doua santiere surori ale VARD subsidiara norvegiana a Grupului Fincantieri, unul dintre cei mai mari constructori de nave din lume care, in urma cu ceva ani, a ales Romania pentru planul sau de dezvoltare. continuă pe Hotnews

VIDEO Fincantieri, cel mai mare angajator din industria constructiilor de nave din Romania

Vard Braila si Vard Tulcea sunt doua santiere surori ale VARD subsidiara norvegiana a Grupului Fincantieri, unul dintre cei mai mari constructori de nave din lume care, in urma cu ceva ani, a ales Romania pentru planul sau de dezvoltare.

inmatricularile de autoturisme din Romania, cea mai mare scadere din Europa

In luna septembrie, inmatricularile de autoturisme in Romania au scaut cu 74% fata de anul trecut. Acesta este cel mai mare declin din Europa, ca urmare a introducerii standardelor WLTP si inmatricularilor.

Unicornul romnesc de 3 miliarde de dolari, UiPath, lucreaza si pentru cea mai mare banca din Romnia

Cea mai mare banca din Romania, Banca Transilvania, va utiliza integrat platformele furnizate de UiPath, o companie de automatizari software infiintata in Romania, evaluata acum la 3 miliarde de dolari, si de startupul romanesc Druid, infiintat anul acesta.

SIF Oltenia - cel mai bun randament din BET-FI

Marcand un avans de 4,11%, in raport cu moneda europeana, in intervalul 3 - 10 octombrie, actiunile SIF Oltenia SIF5) reprezinta cel mai rentabil emitent din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), care a scazut cu 0,06%, in perioada mentionata.

Cum este o calatorie in cel mai lung zbor din lume si cat te tine la bord

Zburatul cu avionul este o activitate obositoare, insa cel mai lung zbor din lume a venit cu o metoda prin care vrea sa reduca aceasta povara. Cel mai lung zbor din lume va dura 19 ore si.

Stabilitatea inseamna succes. Real Madrid, cel mai stabil club din Europa la nivelul primului 11

O statistica interesanta arata ca Real Madrid, campioana Europei in ultimii trei ani, este clubul cu cea mai mare stabilitate cand vine vorba de prezenta jucatorilor in prima garnitura.

Acesta este cel mai lung zbor din lume. Aproximativ 18 ore petrecute in aer

Avionul care a zburat pe ruta Singapore - New York, cel mai lung traseu aerian comercial din lume, a aterizat vineri pe aeroportul Newark, dupa aproape 18 ore petrecute in aer, acesta fiind primul zbor ce marcheaza re.

VIDEO INTERVIU Eric Enache, vicecampion european de karting, cea mai mare performanta din motorsportul romnesc / Un sport dur cu bugete de pna la 200 de mii de euro pe an / De ce nu vom avea prea curnd un romn n Formula 1

Alexander Wurz, fostul mare pilot de F1, vine pentru fiul sau cu tirul de logistica la competitii. Noi mergem si ne punem un cort acolo si tot i-am batut. Erik Enache a devenit la doar 9 ani vicecampion european la karting, cea mai buna performanta din motorsportul romanesc din ultimii ani. Mihai Muncean a terminat pe locul 8. Ambii sunt antrenati de pilotul Catalin Tutuian, fost la randul lui vicecampion european de karting si primul roman ajuns in Formula Renault. Despre cum ajungi la karting, ce bugete presupune performanta in acest sport, care sunt copiii marilor piloti de F1 care concureaza cu baietii nostri, care sunt etapele pe care le parcurge un pilot spre varful automobilismului si de ce e mult prea devreme ca sa speram a avea un pilot in Formula 1, in interviul pe care vi-l prezentam azi.

Cea mai mare schioare din istorie se retrage

Cea mai galonata schioare din istorie, americanca Lindsey Vonn si-a anuntat in mod oficial retragerea la finalul sezonului 2018/19, scrie Eurosport. ro. Vonn are nu mai putin de 82 de victorii in Cupa Mondiala.

Pretul laptelui din Romania, cea mai mare crestere din Uniunea Europeana

Pretul laptelui crud de la fabricile din Romania a crescut cu 8%, in august, fata de aceeasi perioada din 2017. Aceasta este cea mai mare majorare din Uniunea Europeana, potrivit datelor Comisiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )