Libnet.ro
UNICEF

05:00

SIF Transilvania face cel mai mare profit din sector in 2013

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
SIF Transilvania face cel mai mare profit din sector in 2013

SIF Transilvania SIF3) a fost si in 2013 cea mai profitabila dintre cele cinci SIF-uri, pentru al treilea an consecutiv, cu un castig de 193,8 milioane lei 44 milioane euro), usor sub recordul din 2012, insa vanzarea de actiuni din portofoliu a. continuă pe Wall-Street Ro

SIF Transilvania, cel mai mare profit dintre SIF-uri

SIF Transilvania SIF3) a inregistrat, in 2013, cel mai mare profit dintre SIF-uri, de 193,8 milioane lei 44 milioane euro), cu 8,6% sub celdin 2012.

China Mobile, cel mai mare operator telecom din lume, a primit un milion de precomenzi pentru iPhone, inainte de inceperea vanzarilor

China Mobile, cel mai mare operator telecom din lume dupa numarul de clienti, a anuntat ca din 25 decembrie 2013 si pana in prezent a primit aproape un milion de precomenzi pentru terminalele iPhone ale Apple, care vor incepe sa fie vandute vineri, 17 ianuarie, informeaza Bloomberg. Dupa 6 ani de negocieri, Apple a ajuns in luna decembrie a anului trecut la un acord de distributie cu China Mobile, operator care are peste 760 milioane de clienti de telefonie mobila.

Jocurile Olimpice de la Soci: Romanii participa cu cel mai vechi bob din competitie

Sportivii romani participa la Jocurile Olimpice de la Soci cu cel mai vechi bob din competitie. Reprezentantii federatiilor straine au ramas uimiti de performanta romanilor care au reusit sa se califice la.

Cel mai mic nufar din lume, furat din gradinile regale britanice de la Londra

Cel mai mic nufar din lume a fost furat din Serele din gradinile regale britanice de la Londra. Furtul ar fi fost comis joi in sera cu numele printului Charles, iar politia a facut un apel la martori care.

Cargil cumpara 5% din cel mai mare holding agricol ucrainean.

Gigantul american Cargil a achizitionat 5% din actiunile celui mai mare holding ucrainean din agricultura, informeaza RIA Novosti. Tranzactia a fost evaluata la 200 de milioane de dolari. Intelegerea a fost parafata intre Cargil si miliardarul Oleg Bakhmatyuk foto), proprietarul companiei UkrLandFarming, al optulea mare cultivator de teren din lume si al doilea mare producator de oua, conform Financial Times, cu o avere de 4 miliarde de dolari. Citeste si: Poluare pe Dunare cu produse .

Exporturile Gazprom spre Europa au atins cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani

Grupul rus Gazprom a anuntat, luni, ca anul trecut exporturile sale spre piata europeana au crescut cu 16%, atingand cel mai ridicat nivel de dupa criza financiara din 2008, informeaza Agerpres. Potrivit datelor.

Simona Halep, locul 4 in topul cel mai buni sportivi din Balcani in 2013

Performantele excelente obtinute de Simona Halep in 2013 au dus-o pana pe locul 4 in clasamentul celor mai buni sportivi din Balcani anul trecut. Romanca a avut un 2013 fantastic, ajungand pana pana pe locul.

Piata auto europeana, cel mai puternic avans din ultimii patru ani

Vanzarile de automobile din UE au urcat in decembrie cu 13,3%, la 906. 300 unitati, cea mai puternica crestere din ultimii patru ani, limitand declinul inregistrat in 2013 la 1,7%, cu 11,85 milioane de autoturisme livrate, potrivit datelor Asociatiei.

SURPRIZA: Messi nu se afla in cel mai bun 11 din lume, votat de fanii UEFA. ...

Fanii si cititorii site-ului oficial al UEFA au votat incepand din 2001, in fiecare an, echipa ideala, alegand pentru fiecare post cate un jucator. Desi considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti din istorie, Lionel Messi, nu a fost votat in echipa anului 2013. Rivalitatea dintre Ronaldo si Messi atinge cote maxime pe toate planurile, inclusiv atunci cand vine vorba de preferintele suporterilor. Castigator al Balonului de Aur 2013, Ronaldo si-a asigurat un loc in 11-le ideal al fanilor, .

Cel mai mare dusman al asiguratorilor lumii.

Costul total al catastrofelor naturale in lume s-a ridicat in 2013 la circa 92 de miliarde euro, o suma moderata in raport cu anii precedenti, potrivit unui studiu al companiei de asigurari germane Munich Re. In ultimii zece ani, catastrofele naturale au provocat, in medie, pagube anuale cu o valoare totala de 184 miliarde dolari la nivel mondial iar anul trecut a fost unul linistit din acest punct de vedere pagubele totale situandu-se la doar 125 miliarde dolari. Pentru 2013, suma ce .

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )