Libnet.ro
UNICEF

12:00

China Mobile, cel mai mare operator telecom din lume, a primit un milion de precomenzi pentru iPhone, inainte de inceperea vanzarilor

Hotnews Hotnews,
 China Mobile, cel mai mare operator telecom din lume, a primit un milion de precomenzi pentru iPhone, inainte de inceperea vanzarilor

China Mobile, cel mai mare operator telecom din lume dupa numarul de clienti, a anuntat ca din 25 decembrie 2013 si pana in prezent a primit aproape un milion de precomenzi pentru terminalele iPhone ale Apple, care vor incepe sa fie vandute vineri, 17 ianuarie, informeaza Bloomberg. Dupa 6 ani de negocieri, Apple a ajuns in luna decembrie a anului trecut la un acord de distributie cu China Mobile, operator care are peste 760 milioane de clienti de telefonie mobila. continuă pe Hotnews

SIF Transilvania, cel mai mare profit dintre SIF-uri

SIF Transilvania SIF3) a inregistrat, in 2013, cel mai mare profit dintre SIF-uri, de 193,8 milioane lei 44 milioane euro), cu 8,6% sub celdin 2012.

Cargil cumpara 5% din cel mai mare holding agricol ucrainean.

Gigantul american Cargil a achizitionat 5% din actiunile celui mai mare holding ucrainean din agricultura, informeaza RIA Novosti. Tranzactia a fost evaluata la 200 de milioane de dolari. Intelegerea a fost parafata intre Cargil si miliardarul Oleg Bakhmatyuk foto), proprietarul companiei UkrLandFarming, al optulea mare cultivator de teren din lume si al doilea mare producator de oua, conform Financial Times, cu o avere de 4 miliarde de dolari. Citeste si: Poluare pe Dunare cu produse .

SIF Transilvania face cel mai mare profit din sector in 2013

SIF Transilvania SIF3) a fost si in 2013 cea mai profitabila dintre cele cinci SIF-uri, pentru al treilea an consecutiv, cu un castig de 193,8 milioane lei 44 milioane euro), usor sub recordul din 2012, insa vanzarea de actiuni din portofoliu a.

Cel mai mare dusman al asiguratorilor lumii.

Costul total al catastrofelor naturale in lume s-a ridicat in 2013 la circa 92 de miliarde euro, o suma moderata in raport cu anii precedenti, potrivit unui studiu al companiei de asigurari germane Munich Re. In ultimii zece ani, catastrofele naturale au provocat, in medie, pagube anuale cu o valoare totala de 184 miliarde dolari la nivel mondial iar anul trecut a fost unul linistit din acest punct de vedere pagubele totale situandu-se la doar 125 miliarde dolari. Pentru 2013, suma ce .

Isarescu: Deciziile politice intelese gresit pe plan extern, cel mai mare pericol pentru ...

Decizii politice interne care sa nu fie intelese bine pe plan extern si sa determine miscari bruste si masive de capital reprezinta principalul pericol pentru economie in acest an electoral, afirma seful BNR, care mizeaza pe reluarea cresterii creditarii si vede oportune investitiile imobiliare. Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a explicat, intr-un interviu acordat Mediafax, conditiile relaxarii monetare mai accentuate de saptamana trecuta, care nu putea fi demarata in perioada in care .

Americanii nu l-au recunoscut cand l-au vazut in poza asta. Cum arata cel mai mare terorist al lumii in tinerete

Imagini rare au fost date publicitatii cu cei mai cunoscuti oameni ai lumii, fie personaje pozitive, fie personaje negative. Printre aceste fotografii se numara si una in care apare Osama bin Laden si liderul nor.

Cel mai bun telefon al Motorola va fi lansat in Europa in luna februarie

Cel mai bun si cel mai bine primit smartphone al Motorola ajunge in Europa. Este fabricat in Statele Unite ale Americii, nu are dotari de varf, dar are cateva caracteristici care l-au evidentiat.

Mugur Isarescu: Cel mai mare pericol pentru Romania in 2014 - decizii politice interne care sa nu fie intelese bine pe plan extern

Decizii politice interne care sa nu fie intelese bine pe plan extern si sa determine miscari bruste si masive de capital reprezinta principalul pericol pentru economie in acest an electoral, afirma seful BNR, care mizeaza pe reluarea cresterii creditarii si vede oportune investitiile imobiliare.

Cel mai in varsta barbat din lume a murit la 130 de ani

Mubarak al Algeriei a pretins ca a fost martor la cele doua razboaie mondiale si ca a avut 100 de nepoti. Un barbat alegerian, despre care se crede ca era cea mai longeviva persoana din lume, a murit la.

O zi pana la cel mai puternic meci de box din istoria Canadei.

Istoria boxului canadian este una extrem de bogata, tara nord-americana fiind un adevarat pol pentru boxul profesionist la nivel mondial, insa lupta dintre Lucian Bute si Jean Pascal, care va avea loc sambata duminica, 5:23 ora Romaniei), este considerata in Canada cel mai important meci de box din ultimii 35 de ani. Unora le place sa citeasca istorie, altora le place sa o scrie. Eu fac parte din a doua categorie, asta spunea Jean Pascal pentru presa canadiana intr-una dintre multele .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2918 seconds )