Libnet.ro
UNICEF

06:15

SIF Transilvania vrea inlocuirea conducerii de la THR Marea Neagra si modificarea formei de administrare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIF Transilvania vrea inlocuirea conducerii de la THR Marea Neagra si modificarea formei de administrare

SIF Transilvania SIF3), ce detine 77,71% din capitalul social al companiei Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra EFO), a solicitat convocarea unor AGA in care sa se aprobe inlocuirea conducerii actuale de la THR si modificarea formei de administrare de la sistem dualist la sistem unitar, arata un raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Virgil Popescu: imi doresc ca Romgaz sa fie parte a consortiului care va incepe exploatarea gazelor in Marea Neagra

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a declarat miercuri ca isi doreste ca Romgaz sa fie parte a consortiului ce va incepe exploatarea gazelor in Marea Neagra, deoarece numai asa poate fi extinsa reteaua de distributie a gazelor naturale, potrivit Agerpres.

Ministrul Economiei, anunt cu implicatii majore: Romania va exploata gazele din Marea Neagra

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat, in cadrul prezentarii planului de redresare economica, faptul ca Romgaz - producatorul de gaze controlat de stat - va intra in consortiul care va exploata gazele din Marea Neagra.

Gazele din Marea Neagra sunt o oportunitate uriasa, dar nu vor ramane asa

Gazele din Marea Neagra sunt o oportunitate uriasa pentru Romania, dar nu vor ramane asa pentru totd.

Verchere, OMV Petrom: Gazul va fi cea mai valoroasa resursa pentru Romania. Proiectul de la Marea Neagra s-a blocat in sistemul politic

Romania are o oportunitate pe care putine tari o au, cu gazele din Marea Neagra, care vor fi cea mai valoroasa resursa pentru tara noastra, in urmatorul deceniu, a declarat marti Christina Verchere, CEO al OMV Petrom. Ea a spus insa ca proiectul de exploatare a gazelor s-a blocat in sistemul politic, iar decizia finala de investitie a OMV Petrom depinde de legea offshore, pentru care nu exista inca un progres.

Actionarii SIF Transilvania aproba eliminarea pragului si reducerea numarului de membri din CS

Actionarii SIF Transulvania SIF3) au aprobat, in adunarea de ieri, eliminarea pragului de detinere de 5% si reducerea numarului de membri ai Consiliului de Supraveghere de la 7 la 5, se arata intr-un raport al emitentului remis Bursei de Valori Bucuresti BVB). SIF-ul din Brasov era ultimul care nu aprobasera in AGA conformarea Actului Constitutiv cu prevederile Legii fondurilor de investitii alternative FIA), ce va intra in vigoare incepand cu data de 24 iulie, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )