Libnet.ro
UNICEF

17:45

Verchere, OMV Petrom: Gazul va fi cea mai valoroasa resursa pentru Romania. Proiectul de la Marea Neagra s-a blocat in sistemul politic

Adevărul Adevărul,
Verchere, OMV Petrom: Gazul va fi cea mai valoroasa resursa pentru Romania. Proiectul de la Marea Neagra s-a blocat in sistemul politic

Romania are o oportunitate pe care putine tari o au, cu gazele din Marea Neagra, care vor fi cea mai valoroasa resursa pentru tara noastra, in urmatorul deceniu, a declarat marti Christina Verchere, CEO al OMV Petrom. Ea a spus insa ca proiectul de exploatare a gazelor s-a blocat in sistemul politic, iar decizia finala de investitie a OMV Petrom depinde de legea offshore, pentru care nu exista inca un progres. continuă pe Adevărul

OMV Petrom a castigat licitatia pentru un perimetru de explorare titei si gaze din Marea Neagra

OMV Petrom a fost selectata drept castigatoare a licitatiei internationale deschise, organizata de Ministerul Economiei si Dezvoltarii Durabile a Georgiei, pentru perimetrul II offshore.

OMV Petrom a castigat un perimetru de explorare titei si gaze din Marea Neagra, in zona offshore a Georgiei

OMV Petrom a castigat licitatia pentru un perimetru de explorare titei si gaze din Marea Neagra, in zona offshore a Georgiei, perimetru ce acopera o suprafata totala de 5. 282 de kilometri patrati, informeaza compania.

Paradoxul examenului de Bacalaureat 2020: Cea mai mica rata de promovare din ultimii ani, dar cele mai multe medii de 10 Topul liceelor de 10 din Bucuresti

Paradoxul examenului de Bacalaureat 2020 este ca, desi rata de promovare, inainte de contestatii, este de 62,9% - cea mai mica din ultimii sase ani - in acest an au fost cele mai multe medii de 10. Mai exact, 232 de elevi au obtinut media 10, inainte de contestatii, fiind cele mai multe medii de 10 obtinute la bacalaureat in ultimii 17 ani.

Bolnavi de Covid-19, au stat la taraba in cea mai mare piata a Constantei. Apoi au plecat spre casa, strabatand tara. Un accident i-a dus in spital

Un cuplu din Maramures care a vandut produse agricole in cea mai mare piata din Constanta s-a imbolnavit de Covid-19 si a plecat acasa, fara sa anunte autoritatile. Pe drum, insa, cand mai aveau putin de calatorit, masina celor doi a derapat si a facut accident. Asa a iesit la iveala ca sotii erau bolnavi si trebuia sa fie internati la acel moment.

Cea mai fertila femeie din lume spune stop la 41 de ani. Are 44 de copii pe care ii creste singura, dupa ce sotul a parasit-o

Mariam Nabatanzi, din Uganda, este considerata una din cele mai fertile femei din lume, daca nu chiar cea mai fertile. Aceasta a dat nastere pentru prima oara la doar 13 ani. Dupa ce sotul a parasit-o, a fost nevoita sa isi creasca singura cei 44 de copii.

Bac 2020. Rata de promovare este cea mai mica din ultimii sase ani. Ce sector al Bucurestiului este cel mai bine plasat

Datele centralizate ale Ministerului Educatiei si Cercetarii referitoare la actuala sesiune de Bacalaureat arata cea mai mica rata de promovare inainte de contestatii - din ultimii sase ani.

Cea mai mica rata de promovare la bacalaureat din ultimii sase ani. Doar 62,9% dintre absolventi au promovat examenul

Rata de promovare a bacalaureatului, inainte de contestatii, este de 62,9%, cea mai mica din ultimii sase ani. Potrivit centralizarii primelor rezultate la BAC 2020, pentru promotia curenta, rata de promovare este 71,4%, iar pentru promotiile anterioare - 25,00%. Rezultate Bacalaureat 2020. Notele de la BAC, judet cu judet232 de candidati au obtinut media 10Paradoxul examenului de Bacalaureat 2020 Topul liceelor de 10 din Bucuresti.

Cea mai mare schimbare pentru Waze: ce vei avea in aplicatie de acum inainte

Waze a ajuns in aproape un deceniu sa fie cea mai folosita aplicatie de navigatie de catre soferi. Si tocmai in ideea asta e acum actualizata cu o serie de noutati utile. Platforma Waze e.

Coreea de Sud are cea mai scazuta rata a natalitatii din lume

Coreea de Sud are cea mai scazuta rata a natalitatii din lume, potrivit unui raport al Organizatiei Natiunilor Unite publicat marti, femeile din a patra cea mai mare economie a Asiei avand probleme in a gasi un echilibru intre munca si viata personala, relateaza Reuters.

Atac terorist la cea mai mare bursa din Pakistan

Teroristii au fost ucisi de fortele de ordine * Atentatul, revendicat de armata separatista Balochistan Liberation Bursa din Karachi, cea mai mare piata de actiuni din Pakistan, a fost atacata ieri de un grup de militanti inarmati cu mitraliere si grenade, incident in care atacatorii si membri ai personalului de securitate, dar si un politist au fost ucisi, informeaza presa straina.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )