Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, afirmatie surprinzatoare: Nu mai fac asta dupa ce am patit in vara!

Antena3 Antena3,
Simona Halep, afirmatie surprinzatoare: Nu mai fac asta dupa ce am patit in vara!

Simona Halep a declarat, luni, dupa victoria obtinuta in fata jucatoarei franceze Caroline Garcia, ca nu stie care sunt variantele pentru a ramane pe locul I WTA dupa turneul de la. continuă pe Antena3

Simona Halep: Nu stiu care sunt variantele pentru a-mi pastra locul I. Nu mai fac asta dupa ce am patit in vara

Simona Halep a declarat, luni, dupa victoria obtinuta in fata jucatoarei franceze Caroline Garcia, ca nu stie care sunt variantele pentru a ramane pe locul I WTA dupa turneul de la Singapore.

Simona Halep a povestit cel mai greu moment al ei: Am fost in depresie, am plans

Aflata la Singapore, acolo unde va evolua la Turneul Campioanelor, Simona Halep a povestit care au fost sentimentele sale imediat dupa ce a pierdut finala de la Roland Garros, in fata Jelenei.

INFOGRAFIE Opt tenismene pe un loc: azi e tragerea la sorti a Turneului Campioanelor! Simona Halep e favorita

Cele mai bune opt tensimene ale anului joaca incepand de duminica la Turneul Campioanelor de la Singapore. Simona Halep lupta pentru trofeu si pentru a-si pastra prima pozitie WTA.

Simona Halep a explicat, la Singapore, ce inseamna pentru ea statutul de lider mondial WTA

Tenismena Simona Halep a explicat intr-o conferinta de presa la Singapore, acolo unde se disputa Turneul Campioanelor, ce inseamna pentru ea statutul de lider mondial si cum s-a schimbat dupa asta.

Darren Cahill despre decizia de a renunta la Simona Halep dupa incidentul de la Miami: A fost greu, dar a fost necesar

Antrenorul Darren Cahill a vorbit pentru prima data derspre incidentul avut cu eleva sa, Simona Halep, la turneul de la Miami, din martie, in urma caruia a refuzat o perioada sa o mai pregateasca pe jucatoarea romana. I-as fi facut un deserviciu daca as fi mangaiat-o pe spate, plecand si spunand: Nicio grija, vom rezolva lucrurile saptamana viitoare, a declarat australianul, intr-un interviu pe New York Times.

Simona Halep: Am scapat de presiune

Debut cu dreptul pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor in Grupa Rosie. Vedeti mai jos ce a declarat jucatoarea noastra dupa victoria obtinuta in fata frantuzoaicei Caroline Garcia.

VIDEO Momentul crucial al sezonului pentru Simona Halep, despartirea temporara de Darren Cahill dupa un dialog tensionat. Nu mai da din cap

Siteul WTA aminteste traseul Simonei Halep din 2017, parcurs care a adus-o pentru a patra oara consecutiv la Turneul Campioanelor.

Simona Halep si-a luat revansa. Primele declaratii dupa victoria spectaculoasa de la Singapore. Toti spectatorii au aplaudat-o

Simona Halep si-a luat revansa in fata Carolinei Garcia, dupa finala pierduta in urma cu doua saptamani, la Beijing. Halep,numarul unu mondial si principala favorita, a debutat cu o vi.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Caroline Garcia 6-4, 6-2/ Prima victorie in calitate de lider mondial - Dezlantuita

Simona Halep a pasit adanc si sigur in prima disputa de la Turneul Campioanelor, jucatoarea noastra obtinand o victorie fara dubii impotriva Carolinei Garcia Franta - favorita numarul opt), scor 6-4, 6-2, dupa o ora si 27 de minute. Halep a trecut cu brio primul test in calitate de lider mondial, nivelul de joc fiind unul ridicat: trebuie evidentiata calitatea serviciului al doilea a castigat 72% din puncte cu aceasta lovitura). Se actualizeaza.

VIDEO Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Caroline Garcia 6-4, 6-2/ Prima victorie in calitate de lider mondial - Dezlantuita

Simona Halep a pasit adanc si sigur in prima disputa de la Turneul Campioanelor, jucatoarea noastra obtinand o victorie fara dubii impotriva Carolinei Garcia Franta - favorita numarul opt), scor 6-4, 6-2, dupa o ora si 27 de minute. Halep a trecut cu brio primul test in calitate de lider mondial, nivelul de joc fiind unul ridicat: trebuie evidentiata calitatea serviciului al doilea a castigat 72% din puncte cu aceasta lovitura).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )