Libnet.ro
UNICEF

14:15

Simona Halep: Nu stiu care sunt variantele pentru a-mi pastra locul I. Nu mai fac asta dupa ce am patit in vara

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: Nu stiu care sunt variantele pentru a-mi pastra locul I. Nu mai fac asta dupa ce am patit in vara

Simona Halep a declarat, luni, dupa victoria obtinuta in fata jucatoarei franceze Caroline Garcia, ca nu stie care sunt variantele pentru a ramane pe locul I WTA dupa turneul de la Singapore. continuă pe Hotnews

Simona Halep, afirmatie surprinzatoare: Nu mai fac asta dupa ce am patit in vara!

Simona Halep a declarat, luni, dupa victoria obtinuta in fata jucatoarei franceze Caroline Garcia, ca nu stie care sunt variantele pentru a ramane pe locul I WTA dupa turneul de la.

Simona Halep: Am scapat de presiune

Debut cu dreptul pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor in Grupa Rosie. Vedeti mai jos ce a declarat jucatoarea noastra dupa victoria obtinuta in fata frantuzoaicei Caroline Garcia.

Simona Halep: Fiecare meci de la Turneul Campioanelor va fi o finala, voi incerca sa joc cel mai bun tenis

Simona Halep, liderul WTA, a declarat pentru L'Equipe ca la Turneul Campioanelor, de la Singapore, fiecare meci va fi o finala, astfel ca va incerca sa joace cel mai bun tenis.

Simona Halep, despre sezonul 2017: Sunt un motor diesel. Incep incet, apoi merg repede

Simona Halep se compara cu un motor diesel, care are un start mai lent, dar care capata viteza pe parcurs. Jucatoarea romana a acordat un amplu interviu pentru WTA Insider, in care a vorbit despre sezonul 2017 si in care a promis ca anul viitor va fi mai puternica.

Simona Halep, imortalizata in fier si beton de un artist roman. Cum arata sculptura tenismenei

Tenismena Simona Halep, numarul 1 in WTA, are o sclptura, care reproduce gestul acesteia de a imbratisa buchetul mare de flori in forma cifrei 1. Aristul plastic, Catalin Mihalache, a venit cu initiativa conceperii unei sculpturi dedicate Simonei Halep. Sculptura se afla in curtea locuintei acestuia din satul Prooroci, comuna Milcov. Mihalache a mai realizat, de asemenea, si sculpturi in care sunt reprezentate mai ulte personaje: Fecioara Maria, Revelionul, Smylei, Sergiu Nicolaescu etc. Catalin Mihalache este un artist care merita mai multa atentie si sustinere din parte mai-marilor judetului.

Simona Halep-Caroline Garcia LIVE TEXT. SCOR EXPLOZIV la Turneul Campioanelor pentru Halep

Simona Halep conduce cu 6-4, 3-1 in meciul cu Carolina Garcia. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si principala favorita, va juca luni primul sau meci din Grupa Rosie a.

Simona Halep, victorie fantastica la Turneul Campioanelor VIDEO

Simona Halep conduce cu 6-4, 3-1 in meciul cu Carolina Garcia. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si principala favorita, va juca luni primul sau meci din Grupa Rosie a.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Caroline Garcia, de la ora 14:30 (Programul zilei)

Simona Halep debuteaza luni la Turneul Campionilor, competitie unde s-a calificat pentru al patrulea an consecutiv. Cap de serie numarul unu, Simona o intalneste pe Caroline Garcia favorita 8), sportiva care a invins-o recent in finala turneului de la Beijing. Meciul va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 14:30. In cea de-a doua intalnire a zilei se vor duela Elina Svitolina si Caroline Wozniacki.

Clasamentul WTA: Simona Halep, lider pentru a treia saptamana; Irina Begu, salt de 12 pozitii

Simona Halep care va debuta luni la Turneul Campioanelor) se afla pentru a treia saptamana consecutiva pe locul intai in ierarhia WTA, cu 5675 de puncte acumulate. Podiumul este completat de Garbine Muguruza si Karolina Pliskova. Romania are cinci sportive in TOP 100: Halep 1), Cirstea 37), Begu 44), Buzarnescu 87) si Niculescu 100).

Motivul pentru care Simona Halep a plans nopti in sir si nimeni nu a putut sa o consoleze

Simona Halep a ajuns numarul 1 mondial in acest an, fructificand a patra sansa pe care a avut-o pentru a urca in varful ierarhiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )