Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep ajunge in turul 3 la Roland Garros dupa o victorie scurta

Online Sport Online Sport,
Simona Halep ajunge in turul 3 la Roland Garros dupa o victorie scurta

Dupa un prim tur complicat, Simona Halep nu i-a lasat prea multe sanse lui Taylor Townsend in turul al doilea si continua competitia de la Roland Garros la capatul unei victorii in doua seturi, scor 6-3, 6-1. continuă pe Online Sport

Simona Halep se califica in turul II la Roland Garros, dupa ce a trecut de americanca Alison Riske

Simona Halep, liderul WTA, a reusit, miercuri, sa se califice in turul II al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, dupa ce a trecut, in 3 seturi, de americanca Alison Riske nr. 83 WTA), cu scorul de 2-6,.

Simona Halep se califica in turul doi la Roland Garros dupa o revenire de senzatie

Simona Halep joaca in primul tur la Roland Garros cu americanca Alison Riske. Americanca conduce cu 5-2 in primul set. Romanca a jucat finala anul trecut la Paris. Presedintele Federatiei Romane de Tenis,.

Irina Begu merge mai departe! Calificare in turul III la Roland Garros, dupa un succes clar in fata unei favorite

Romania mai are o jucatoare in turul al treilea la Roland Garros, dupa ce Simona Halep si Mihaela Buzarnescu au reusit acelasi lucru.

Simona Halep NU mai joaca la Roland Garros! Decizie de ULTIMA ORA a organizatorilor

Simona Halep nu mai joaca, joi, la Roland Garros, dupa ce meciul acesteia a fost amanat. CLICK AICI - il mai stiti pe Magicianul de la Abracadabra? Ne-a marcat copilaria, iar acum a facut singur acest anunt.

Meciul Simonei Halep de la Roland Garros reprogramat pentru miercuri

Simona Halep ar fi trebuit sa debuteze la Roland Garros marti in ultimul meci programat pe arena centrala Philippe Chatrier.

LIVETEXT si VIDEO, ora 12.00 - Simona Halep vs Allison Riske, in turul I la Roland Garros

Simona Halep debuteaza azi la Roland Garros, dupa ce meciul ei cu americanca Allison Riske a fost amanat ieri din cauza ploii.

LIVETEXT - Simona Halep vs Allison Riske, in turul I la Roland Garros

Simona Halep debuteaza azi la Roland Garros, dupa ce meciul ei cu americanca Allison Riske a fost amanat ieri din cauza ploii.

Cronica de la fata locului - Simona Halep, antrenamentul si ora de somn a copiilor

Publicul de pe Chatrier a dat joi primele semne de oboseala, atmosfera de la meciul Simonei Halep cu Taylor Townsend SUA, 72 WTA) fiind, pe alocuri, una de antrenament sigur, nici meciul nu i-a ajutat neaparat pe spectatori sa iasa din letargie). Atentia pe care organizatorii i-au acordat-o Simonei este una importanta, daca ne gandim ca la aceeasi ora Rafael Nadal a fost trimis sa joace pe Suzanne Lenglen. Halep merge in turul trei de la Roland Garros dupa un meci de 68 de minute 6-3, 6-1), iar urmatoarea partida va fi reeditarea semifinalei din 2014 de la Paris: o confruntare cu Andrea Petkovic.

Victorie mare pentru Ana Bogdan in turul I de la Roland Garros. Urmeaza un meci de foc pentru jucatoarea noastra

Ana Bogdan a obtinut calificarea in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, dupa un meci in trei seturi contra cehoaicei Marketa Vondrousova.

Sorana Cirstea, invinsa in turul unu la Roland Garros dupa un meci de aproape trei ore, intrerupt si de ploaie

Sorana Cirstea a fost invinsa de Daria Gavrilova, din Australia, in turul unu la Roland Garros. A fost 4-6, 7-6, 6-3 pentru adversara Soranei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )