Libnet.ro
UNICEF

17:45

Meciul Simonei Halep de la Roland Garros reprogramat pentru miercuri

Online Sport Online Sport,
Meciul Simonei Halep de la Roland Garros reprogramat pentru miercuri

Simona Halep ar fi trebuit sa debuteze la Roland Garros marti in ultimul meci programat pe arena centrala Philippe Chatrier. continuă pe Online Sport

Roland Garros: Meciul Simona Halep vs Alison Riske, amnat pentru miercuri

Meciul dintre Simona Halep si Alison Riske SUA, 83 WTA), care ar fi trebuit sa fie ultimul pe arena Philippe-Chatrier, a fost amanat pentru miercuri, se arata pe site-ul oficial al Grand Slam-ului de la Paris. Programul zilei de marti a fost dat peste cap de ploaie, iar arenele de la Roland Garros nu sunt dotate cu nocturna. Organizatorii nu au stabilit inca programul zilei de maine.

WTA Nurnberg: Alison Riske (adversara Simonei Halep la Roland Garros), nvinsa n finala de Johanna Larsson (scor 7-6, 6-4)

Americanca Alison Riske 105 WTA), adversara Simonei Halep in primul tur de la Roland Garros, a fost invinsa, sambata, de Johanna Larsson 97 WTA), scor 7-64), 6-4, in finala turneului WTA de la Nurnberg. Gratie acestui succes, suedeza si-a trecut in palmares primul titlu dupa o perioada de trei ani si al doilea din cariera.

E oficial: meciul Simonei Halep a fost amanat. Cand va debuta liderul mondial la Roland Garros

Meciul Simonei Halep cu americanca Alison Riske, care trebuia sa se dispute marti seara, pe arena centrala de la Roland Garros, in primul tur al competitiei, a fost amanat.

Roland Garros 2018. Meciul Simonei Halep, amanat pentru miercuri

Partida dintre jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, si americanca Alison Riske, care trebuia sa aiba loc marti, in prima runda a turneului de la Roland Garros, a fost reprogramat.

Roland Garros: Victorii pentru Irina Begu si Ana Bogdan. Meciul Simonei Halep nu a mai avut loc marti

Ziua a treia a turneului de Grand Slam de la Roland Garros a venit cu o veste buna pentru iubitorii tenisului din Romania. Irina Begu a reusit sa se califice in turul doi al turneului dupa o victorie incredibila.

Timea Bacsinszky, dubla semifinalista la Roland Garros, forfait pentru al doilea turneu de Grand Slam al anului

Jucatoarea elvetiana Timea Bacsinszky, dubla semifinalista la Roland Garros 2015 si 2017), a declarat forfait pentru Grand Slam-ul pe zgura din cauza ca nu s-a refacut suficient dupa o accidentare la gamba, relateaza AFP.

Roland Garros: Zi plina pentru jucatoarele din Romnia - Halep, Crstea, Begu si Bogdan vor evolua marti

Ziua de marti de la Roland Garros aduce la start patru romance, Simona Halep, Sorana Cirstea, Irina-Camelia Begu si Ana Bogdan urmand sa debuteze la editia din acest an a Grand Slam-ului de Paris. Liderul mondial va inchide ziua pe arena Philippe Chatrier, acolo unde se va duela cu americanca Alison Riske locul 105 WTA). Partida va putea fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE TEXT Simona Halep contra Alison Riske in primul tur la Roland Garros. Dificultati pentru lidera mondiala!

Simona Halep, principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros din acest an, intra in competitie miercuri contra americancei Alison Riske. Apasati aici pentru live video .

Cand debuteaza Simona Halep la Roland Garros

Jucatoarele din Romania,Simona Halep, Irina Begu, Ana Bogdan si Sorana Cirstea vor evolua, marti, in primul tur la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. Simona Halep va evolua cu americanca.

SINGURA modalitate prin care Halep poate CASTIGA turneul de la Roland Garros! Legendara Chris Evert a dezvaluit tot, inclusiv MAREA PROBLEMA a Simonei

Fosta mare jucatoare de tenis Chris Evert a dezvaluit cum poate Simona Halep sa castige anul acesta turneul de la Roland Garros. Campioana afirma ca romanca poate castiga Open-ul francez doar in cazul in.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )