Libnet.ro
UNICEF

10:30

Simona Halep a ajuns in Romania cu trofeul de la Roland Garros (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Simona Halep a ajuns in Romania cu trofeul de la Roland Garros (FOTO, VIDEO)

Simona Halep s-a intors luni in tara cu trofeul de la Roland Garros,primul sau titlu major de Grand Slam. Halep a fostintampinata de ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, de presedintele FR. continuă pe B1

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS LIVE ROLAND GARROS. ONLINE STREAM EUROSPORT PROTV - VIDEO

Jucatoarea romana Simona Halep, numarul unu mondial in tenisul feminin, trebuie sa joace ofensiv pentru a avea sanse.

Simona Halep, campioana de la Roland Garros, a ajuns in Romania. Momentul aterizarii (VIDEO)

Avionul in care se afla Simona Halep cu trofeul e la Roland Garros a ajuns in Romania. La salonul oficial va avea loc primirea campioanei romance. Acolo se afla si presedintele Federatiei Romane de.

VIDEO Gabriela Firea, huiduita copios de zecile de mii de romni veniti pe Arena Nationala sa o felicite pe Simona Halep. Sportiva a prezentat trofeul Roland Garros

Simona Halep a prezentat luni seara trofeul cucerit la Roland Garros, in cadrul unei ceremonii la Arena Nationala. in deschiderea ceremoniei, primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a venit cu esarfa tricolora pe piept, i-a oferit Simonei Halep cheia orasului si a incercat un mic discurs, dar a fost huiduita copios de cei peste 20. 000 de oameni din tribune, care au scandat apoi numele Simonei.

VIDEO Momente pentru istorie: cum a reactionat Simona Halep dupa ultimul punct al finalei de la Roland Garros

Simona Halep este campioana la Roland Garros! Dupa 40 de ani, de la Virginia Ruzici, Romania va avea din nou steagul inaltat pe arena centrala.

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS LIVE. Cand joaca Simona Halep finala de la Roland Garros 2018

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE Jucatoarea de tenis Simona Halep este favorita sa castige editia din acest an de la Roland Garros, a declarat spaniola Garbine Muguruza, citata de EFE dupa ce a fost invinsa.

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE. Cand joaca Simona Halep finala de la Roland Garros 2018

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE Jucatoarea de tenis Simona Halep este favorita sa castige editia din acest an de la Roland Garros, a declarat spaniola Garbine Muguruza, citata de EFE dupa ce a fost invinsa.

Simona Halep a ajuns in Romania cu trofeul de la Roland Garros

Simona Halep s-a intors luni in tara cu trofeul de la Roland Garros,primul sau titlu major de Grand Slam. Halep va fiintampinata de ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, de presedintele.

Simona Halep A AJUNS in Romania. Primele IMAGINI din avion cu campioana de la Roland Garros (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Simona Halep a coborat din avion cu o replica a trofeului castigat sambata la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen. Simona Halep a ajuns in Romania. FOTO: Inquam Photos / Octav.

LIVETEXT ora 16.00: Hai, Simona! Halep vs Sloane Stephens, cu trofeul de la Roland Garros pe masa

Simona Halep este la un singur pas de castigarea primului turneu de Grand Slam, singurul trofeu care ii lipseste din palmares.

FOTOGALERIE Simona Halep si trofeul de la Roland Garros

Simona Halep a sustinut duminica o sesiune foto in cadrul careia a prezentat trofeul cucerit la Roland Garros. La actiune a putut participa oricine din complex, fiind deschisa publicului. in mod normal, evenimentul avea loc la Tour Eiffel, insa de aceasta data organizatorii au ales sa realizeze totul in complex. intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )