Libnet.ro
UNICEF

21:15

VIDEO Momente pentru istorie: cum a reactionat Simona Halep dupa ultimul punct al finalei de la Roland Garros

Adevărul Adevărul,
VIDEO Momente pentru istorie: cum a reactionat Simona Halep dupa ultimul punct al finalei de la Roland Garros

Simona Halep este campioana la Roland Garros! Dupa 40 de ani, de la Virginia Ruzici, Romania va avea din nou steagul inaltat pe arena centrala. continuă pe Adevărul

VIDEO Momente emotionante pe Philippe Chatrier - Simona Halep, trofeul si imnul Romniei

Dupa patru finale de Grand Slam pierdute, Simona Halep si-a indeplinit astazi visul: a triumfat la Roland Garros, dupa o victorie entuziamanta cu Sloane Stephens 10 WTA), scor 3-6, 6-4, 6-1. Emotiile au atins cele mai inalte cote pe Philippe-Chatrier atunci cand a rasunat imnul Romaniei.

VIDEO Acesta a fost punctul finalei si al turneului! Cum a reusit Simona Halep sa se desprinda la 4-0 in setul decisiv

Simona Halep este campioana la Roland Garros! Ea a reusit cateva puncte minunate in finala, insa unul a iesit cu adevarat in evidenta.

VIDEO Gestul care spune totul: ce a facut Simona Halep dupa meciul cu Angelique Kerber

Simona Halep a depasit rezistenta lui Angelique Kerber si s-a calificat pentru a treia oara in semifinale la Roland Garros.

Cronica de la fata locului: Simona Halep, update-ul de Windows si nevoia unui restart

Simona Halep si laptop-ul meu au simtit ca este cazul sa-si inceapa ziua greoi, cu un update de sistem. A fost nevoie de pierderea primului set pentru ca liderul mondial sa-si gaseasca ritmul si reperele. De la fata locului, superioritatea Simonei a fost evidenta in multe momente, Angie fiind in pofida tiebreak-ului castigat) cea care s-a chinuit sa tina pasul cu liderul mondial. Zambetul nepretuit de la final se traduce prin prezenta in semifinale la Paris 6-72), 6-3, 6-2, dupa doua ore si 14 minute).

Cronica la minut: Simona Halep, update-ul de Windows si nevoia unui restart

Simona Halep si laptop-ul meu au simtit ca este cazul sa-si inceapa ziua greoi, cu un update de sistem. A fost nevoie de pierderea primului set pentru ca liderul mondial sa-si gaseasca ritmul si reperele. De la fata locului, superioritatea Simonei a fost evidenta in multe momente, Angie fiind in pofida tiebreak-ului castigat) cea care s-a chinuit sa tina pasul cu liderul mondial. Zambetul nepretuit de la final se traduce prin prezenta in semifinale la Paris 6-72), 6-3, 6-2, dupa doua ore si 14 minute). Miercuri, Simona a jucat cu inima, dar si cu mintea in momentele importante.

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT in finala de la Roland Garros. Meci istoric pentru Simona

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT in finala de la Roland Garros Jucatoarea romana Simona Halep, numarul unu mondial in tenisul feminin, trebuie sa joace ofensiv pentru a avea sanse.

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT de la Roland Garros. Meci infernal pentru Simona

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT de la Roland Garros Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a apreciat ca meciul sau de luni cu belgianca Elise Mertens,.

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS LIVE ROLAND GARROS. ONLINE STREAM EUROSPORT PROTV - VIDEO

Jucatoarea romana Simona Halep, numarul unu mondial in tenisul feminin, trebuie sa joace ofensiv pentru a avea sanse.

SIMONA HALEP-GARBINE MUGURUZA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT de la Roland Garros. Meci infernal pentru romanca

SIMONA HALEP-GARBINE MUGURUZA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT de la Roland Garros Am mereu meciuri grele impotriva ei, a spus romanca Simona Halep, liderul mondial al tenisului feminin, dupa victoria obtinuta.

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT la Roland Garros. Partida crunta pentru Simona

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in premiera in finala turneului Australian Open, joi, la Melbourne, dupa ce a invins-o in penultimul act pe.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )