Libnet.ro
UNICEF

12:30

Simona Halep Amanda Anisimova 6-0, 6-1, turul 3 Roland Garros 2020. Meci senzational al Simonei si calificare in optimi

Playtech Playtech,
Simona Halep Amanda Anisimova 6-0, 6-1, turul 3 Roland Garros 2020. Meci senzational al Simonei si calificare in optimi

UPDATE, ora 15:46 Simona Halep s-a calificat in turul 4 la Roland Garros 2020, dupa ce a trecut de Amanda Anisimova in doar 55 de minute. A fost 6-0, 6-1! Urmeaza un duel cu Iga Swiatek. Simona Halep inchide un meci perfect. Simona isi face serviciul. Break Halep. Simona isi . continuă pe Playtech

Asa am trait Simona Halep - Amanda Anisimova in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep a obtinut revansa in fata americancei Amanda Anisimova, vineri, in turul 3 de la Roland Garros.

Ora meciului Simona Halep - Amanda Anisimova

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat ora meciul de vineri dintre Simona Halep si Amanda Anisimova, meci din turul 3.

Roland Garros: Simona Halep vs Amanda Anisimova (in jurul orei 14:45) - Momentul revansei

Simona Halep si Amanda Anisimova se intalnesc vineri, in al doilea meci de pe terenul Philippe Chatrier, in turul al treilea de la Roland Garros. Partida va incepe undeva in jurul orei 14:45 si va fi transmisa in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO Simona Halep, in optimi la Roland Garros: 6-0, 6-1 cu Amanda Anisimova Imperial

Amanda Anisimova s-a zbatut timp de 54 de minute sa stea cat mai aproape de Simona, adversara pe care o invingea pe zgura pariziana in 2019. Nivelul aratat de Halep vineri pe Chatrier a fost unul incredibil: deplasare fantastica, selectie foarte buna a loviturilor, variatie si o forma de speriat pentru orice rivala. Dupa un 6-0, 6-1 minunat, Simona Halep merge in optimi la Roland Garros, acolo unde o va intalni pe poloneza Iga Swiatek.

Simona Halep este Dumnezeu. Fanii au izbucnit dupa ce Simona Halep si-a distrus adversara la Roland Garros

Simona Halep a reusit o prestatie magistrala in primul set al partidei cu Amanda Anisimova, din turul 3 la Roland Garros 2020. A fost un 6-0 absolut fulminant pe care l-a reusit jucatoarea de pe locul 2 mondial in fata favoritei numarul 24 de la Paris. inca din finalul primului set, dar mai ales dupa .

Simona Halep Irina Begu 6-3, 6-4, live video turul 2 Roland Garros 2020. Simona obtine calificarea

UPDATE, ora 19:30 Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros 2020, dupa ce a trecut de Irina Begu, scor 6-3, 6-4. Urmeaza un duel cu Amanda Anisimova pentru optimile de finala. Simona face break si va servi pentru calificarea in turul 3. Halep are raspuns si de aceasta data.

Simona Halep - Irina Begu LIVE azi la Roland Garros. Primul meci dintre ele la simplu la un Grand Slam

Romania va fi pe buzele tuturor, azi, la Roland Garros. Simona Halep si Irina Begu se vor intalni in partida directa, in turul 2 al celui mai mare turneu pe zgura. Meciul va incepe dupa ora.

Simona Halep a zdrobit-o pe Amanda Anisimova in turul 3 de la Roland Garros. Cu cine va juca romanca in optimi: Sunt foarte increzatoare

Simona Halep si-a luat revansa la Roland Garros pentru anul trecut, in fata tinerei Amanda Anisimova 19 ani). Jucatoarea din Romania nu i-a lasat nicio sansa adversarei. S-a impus in doua seturi, cu 6-0,.

FOTOGALERIE Ca un uragan - Victoria Simonei Halep cu Amanda Anisimova, in imagini superbe

Simona Halep si-a asigurat calificarea in optimile de la Roland Garros dupa o victorie scurta 6-0, 6-1 dupa 54 de minute) obtinuta tocmai impotriva celei care o elimina de la Paris in 2019, Amanda Anisimova.

Simona, ai fost perfecta. Cum a reactionat Simona Halep, imediat dupa victorie, in direct la TV

Simona Halep s-a calificat in turul 4 la Roland Garros 2020, dupa ce a invins-o categoric pe Amanda Anisimova, scor 6-0, 6-1. A fost revansa perfecta pentru eliminarea de anul trecut, cand jucatoarea din SUA se impunea in sferturile de finala. Doar de 55 de minute a avut nevoie Simona Halep pentru a-si asigura prezenta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )