Libnet.ro
UNICEF

14:30

Simona Halep este Dumnezeu. Fanii au izbucnit dupa ce Simona Halep si-a distrus adversara la Roland Garros

Playtech Playtech,
Simona Halep este Dumnezeu. Fanii au izbucnit dupa ce Simona Halep si-a distrus adversara la Roland Garros

Simona Halep a reusit o prestatie magistrala in primul set al partidei cu Amanda Anisimova, din turul 3 la Roland Garros 2020. A fost un 6-0 absolut fulminant pe care l-a reusit jucatoarea de pe locul 2 mondial in fata favoritei numarul 24 de la Paris. inca din finalul primului set, dar mai ales dupa . continuă pe Playtech

Greutatile prin care a trecut Simona Halep ca sa ajunga campioana de azi

La 29 de ani, Simona Halep este una dintre cele mai iubite romance. Dar iata ce sacrificii a trebuit sa faca de-a lungul anilor pentru a ajunge campioana de astazi! .

Rasturnare de situatie in relatia Simona Halep Toni Iuruc. Ce se intampla acum, de fapt

Ce se intampla in relatia Simonei Halep cu Toni Iuruc? Detalii surprinzatoare pentru fanii cuplului despre evenimentul urias ce urmeaza sa vina. Totul se petrece in timp ce Simo e plecata la Roland Garros. Relatia dintre Simona Halep si Toni Iuruc, mai aproape de pasul cel mare Simona e plecata la Roland Garros pentru a .

Reactie superba despre Simona Halep. O rivala a romancei a spus marele adevar

Simona Halep si-a uimit inca o data fanii. Una dintre rivalele sportivei romance si-a spus parerea sincera despre ocupanta locului 2 in clasamentul WTA. Cei care i-au urmarit evolutia se bucura ca cele cu care joaca i-au vazut caracterul si puterea adevarata a contantencei. Ce spune una din rivalele Simonei Halep despre romanca? Elina Svitolina .

Simona Halep Amanda Anisimova 6-0, 6-1, turul 3 Roland Garros 2020. Meci senzational al Simonei si calificare in optimi

UPDATE, ora 15:46 Simona Halep s-a calificat in turul 4 la Roland Garros 2020, dupa ce a trecut de Amanda Anisimova in doar 55 de minute. A fost 6-0, 6-1! Urmeaza un duel cu Iga Swiatek. Simona Halep inchide un meci perfect. Simona isi face serviciul. Break Halep. Simona isi .

Simona Halep Irina Begu 6-3, 6-4, live video turul 2 Roland Garros 2020. Simona obtine calificarea

UPDATE, ora 19:30 Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros 2020, dupa ce a trecut de Irina Begu, scor 6-3, 6-4. Urmeaza un duel cu Amanda Anisimova pentru optimile de finala. Simona face break si va servi pentru calificarea in turul 3. Halep are raspuns si de aceasta data.

Ce a publicat Simona Halep dupa ce s-a aflat ca familia ei nu il vrea pe Toni Iuruc

Desi respecta prima regula esentiala, cea de a face parte din grupul etnic al familiei, potrivit surselor ziare. com, parintii Simonei Halep nu ar fi incantati de relatia fiicei lor cu Toni Iuruc, din cauza varstei si a istoricului sau, avand 2 casatorii la activ. Adevarul a iesit la iveala recent, chiar de ziua sportivei, datorita .

Cu cine va juca Simona Halep in turul 3 la Roland Garros 2020! Da peste cosmarul de anul trecut

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros 2020, dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 6-3, 6-4. in turul 3 al competitiei, favorita numarul unu a turneului de la Paris va avea o misiune foarte complicata. Simona Halep o va avea de infruntat in urmatoarea partida de la French Open pe .

Simona Halep a invins-o pe Irina Begu cu greu. Ce probleme a avut din cauza terenului, saraca!

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 6-3, 6-4. A fost un succes mult mai greu de obtinut decat o arata scorul. Irina a dat o replica foarte buna si a intrebuintat-o serios pe Halep pentru calificare. Au fost foarte multe schimburi lungi si .

Obiectul care o ajuta pe Simona Halep sa castige. E luat de la idolul ei: De atunci nu am mai dat-o jos

Simona Halep a dezvaluit care este obiectul care o ajuta sa castige. Acel obiect a fost luat de la idolul ei si spune ca il poarta in permanenta. Simona Halep o va intalni astazi pe Irina Begu, 30 de ani, nr. 73 WTA, incepand cu ora 16:00, in turul II de la Roland Garros 2020.

Simona Halep, cutremur cu parintii Stere si Tania. Ce se intampla, de fapt: totul a pornit de la Toni Iuruc

Simona Halep are probleme mari. Parintii ei nu sunt de acord cu relatia cu Toni Iuruc. Acesta este mai mare cu multi ani ca sportiva si a mai fost si insurat, iar o astfel de casatorie este un lucru neobisnuit printre aromani, etnie din care provine celebra sportiva. Simona Halep, suparata cu parintii ei, Stere .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )