Libnet.ro
UNICEF

18:30

Simona HALEP, autograf special pentru cititorii B1.RO, dupa sosirea in tara cu trofeul de la Wimbledon! (FOTO)

B1 B1,
Simona HALEP, autograf special pentru cititorii B1.RO, dupa sosirea in tara cu trofeul de la Wimbledon! (FOTO)

EXCLUSIV ONLINE Simona Halep, proaspata campioana de la Wimbledon, s-a intors luni acasa, aterizand in jurul orei 17. 20 pe aeroportul Otopeni. Jucatoarea noastra a fost intampinata de mai multi. continuă pe B1

Simona Halep il oferteaza pe Darren Cahill dupa victoria de la Wimbledon 2019: Sa speram ca acest rezultat il va aduce inapoi

Simona Halep a declarat dupa castigarea turneului de la Wimbledon ca spera ca aceasta finala sa-l aduca inapoi pe antrenorul Darren Cahill, chiar daca M-am simtit pierduta cand mi-a spus ca ne vom de.

Simona Halep, aparitie de senzatie a doua zi la Wimbledon. Imagini cu legenda vie a sportului romanesc

Simona Halep a impresionat o lume intreaga dupa ce a facut istorie in finala de la Wimbledon. Constanteanca a zdrobit-o pe Serena Williams, este numita acum regine tenisului mondial si a intrat in clubul exclusivist All England Club. Simona Halep, aparitie de senzatie a doua zi la Wimbledon Dupa performanta de la Wimbledon, Simona Halep .

Pe ce loc se va situa Simona Halep, dupa turneul de la Wimbledon. Cum va arata clasamentul WTA

Simona Halep va urca in clasamentul WTA dupa turneul de la Wimbledon. Campioana noastra nu va castiga insa alta pozitie daca se va impune in ultimul act. Cu toate astea se va apropia foarte mult de Karolina Pliskova, aflata pe locul 3. Clasament WTA: Ce loc va ocupa Simona Halep dupa turneul de la Wimbledon? .

VIDEO Simona Halep a revenit in Romania dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon

Simona Halep a revenit, luni, in tara, dupa ce a castigat pentru prima data in cariera turneul de la Wimbledon. Halep a sosit la aeroportul Otopeni cu o aeronava British Airways si a fost intampinata la scara avionului de ministru Tineretului si Sportului, Bogdan Matei, de presedintele FR Tenis, Ion Tiriac, de fostul tenismen Ilie Nastase, de presdintele COSR, Mihai Covaliu, care i-au oferit buchete de flori.

Gheorghe Hagi, reactie incredibila dupa ce Simona Halep a invins la Wimbledon

Gica Hagi a avut o prima reactie, dupa victoria Simonei Halep de la Wimbledon. Cuvintele sunt prea mici! Felicitari, Simona Halep si multumim pentru ca duci Romania in elita sportului mondial!, a scris.

Simona Halep, prima declaratie dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon: inseamna foarte mult pentru mine, pentru familie si pentru romani

Simona Halep a avut o prima reactie dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon in fata Serenei Williams in doua seturi. inseamna foarte mult pentru mine, pentru familie si pentru romani. Sunt.

Simona Halep: Este un succes enorm, pentru ca nu avem teren cu iarba in Romania. Sper ca pentru tanara generatie si pentru copilasi sa fie o inspiratie

Simona Halep a revenit luni in Romania, dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea de Grand Slam din cariera. Campioana a declarat, la aeroportul Otopeni, ca succesul obtinut la All England Club este unul enorm, mai ales pentru faptul ca in Romania nu sunt terenuri de tenis cu iarba. Sper ca pentru tanara generatie si pentru copilasi sa fie o inspiratie, a spus numarul 4 WTA.

PRIMELE IMAGINI cu Simona Halep in Romania, dupa triumful de la Wimbledon! Campioana noastra, intampinata pe aeroportul Otopeni de Ion Tiriac (VIDEO)

Simona Halep s-a intors in Romania, dupa triumful de la Wimbledon. Avionul cu campioana noastra a aterizat pe aeroportul Otopeni luni, in jurul orei 17.

VIDEO Simona Halep: Picioarele mi s-au inmuiat dupa ce am castigat ultimul punct. Habar nu aveam cum sa reactionez

Simona Halep a declarat, sambata, ca la finalul meciului cu Serena Williams, cand a realizat ca a castigat turneul de la Wimbledon, i s-au inmuiat picioarele si nu a stiut cum sa reactioneze.

Ce vrei? Reactie neasteptata a lui Ion Tiriac in momentul in care Simona Halep a vrut sa-l imbratiseze dupa victoria de la Wimbledon

Simona Halep a obtinut primul ei trofeu la Wimbledon, trecand de o maniera entuziasmanta de Serena Williams, in ultimul act al competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )