Libnet.ro
UNICEF

15:30

Simona Halep se califica in turul 3 cu revenire de la 2-5 in decisiv

Online Sport Online Sport,
Simona Halep se califica in turul 3 cu revenire de la 2-5 in decisiv

Meci de mare lupta pentru Simona Halep cu Ajla Tomljanovic in turul 2 la Australian Open. O partida de peste doua ore si jumatate castigata de Halep, cu 4-6, 6-4, 7-5, dupa ce a revenit de la 2-5 in setul decisiv. continuă pe Online Sport

Cu cine va juca Simona Halep in turul III de la Australian Open. Adversara sa a bifat deja o finala de turneu WTA in 2021 (VIDEO)

Simona Halep, a doua tenismena a lumii, a fost protagonista unei reveniri de senzatie in partida din turul II de la Australian Open, unde a intalnit-o pe Ajla Tomljanovic 72 WTA). Condusa cu 5-2 in decisiv, a.

Simona Halep a starnit hohote de ras dupa victorie. Ce a putut spune in fata publicului

Simona Halep a starnit hohote de ras dupa victorie. Ce a putut spune in fata publicului de la Asustralian Open, vedeti in randurile de mai jos. Simona Halep, preferata publicului din tribune. Ce a spus sportiva noastra de i-a atras simpatia tuturor Simona Halep a starnit hohote de ras dupa victoria de la Australia Open.

Simona Halep, victorie senzationala la Australian Open. Revenire incredibila, cand totul parea pierdut

Astazi, in turul doi la Australian Open 2021, Simona Halep a intalnit-o pe Ajla Tomljanovic. Duelul s-a disputat pentru un loc in turul urmator. Dupa doua ore si jumatate de joc, victoria a revenit celei mai bune jucatoare. Simona Halep a revenit in cele doua ore de joc, castigand in setul decisiv cu trei mingii .

La ce s-a gandit Simona Halep atunci cand era condusa cu 5-2 in decisiv de Ajla Tomljanovic

Simona Halep a avut parte de primul test adevarat de la Australian Open, numarul doi mondial avand nevoie de nervi de otel pentru a trece de Ajla Tomljanovic si pentru a se califica in turul trei. Simona a fost condusa cu 5-2 in decisiv, dar a reusit cumva sa stranga din dinti si sa revina incredibil pentru o victorie spectaculoasa.

Simona Halep, calificare dramatica in turul trei: A fost condusa cu 5-2 in setul decisiv de Ajla Tomljanovic

Ajla Tomljanovic a ajutat-o pe Simona sa intre cu adevarat in turneu, sportiva care reprezinta Australia oferind o replica excelenta. Ajla a fost aproape de a produce marea surpriza: a condus cu 5-2 in decisiv. A fost insa momentul care a trezit focul: Halep nu a mai cedat vreun game si a triumfat dupa un adevarat roller-coaster de doua ore si 34 de minute 4-6, 6-4, 7-5). Simona este in turul trei la Australian Open, acolo unde va da peste Veronika Kudermetova.

Ce a spus Ajla Tomljanovic dupa infrangerea dureroasa cu Simona Halep

Ajla Tomljanovic a declarat, miercuri, in conferinta de presa de dupa meciul de la Australian Open cu Simona Halep, ca romanca nu este degeaba numarul 2 mondial, ceea ce a aratat in setul decisiv, si ca va dura cateva zile pana cand va reusi sa treaca peste aceasta infrangere.

Cristian Tudor Popescu a tras un semnal de alarma cu privire la Simona Halep si a ridicat-o in slavi pe Sorana Cirstea

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Australian Open, dupa ce a invins-o, in trei seturi, pe Ajla Tomljanovic, 4-6, 6-4, 7-5. Jucatoarea noastra, a doua favorita a turneului, a avut o revenire formidabila.

Victorie dramatica pentru Simona Halep, la Australian Open. A invins-o de Ajla Tomljanovic, in turul 2

Simona Halep 2 WTA) a trecut in turul al treilea la Australian Open, in urma unei partide dramatice. Romanca invins-o in trei seturi pe australianca de origine croata Ajla Tomljanovic 72 WTA), cu 6-4, 4-6,.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul doi - Ce spune despre viitoarea adversara

Simona Halep si-a facut usor meciul cu Lizette Cabrera, calificarea in turul doi de la Australian Open venind in doar 59 de minute 6-2, 6-1). Simona a vorbit despre debutul de la Melbourne, dar si despre viitoarea adversara, Ajla Tomljanovic.

Simona Halep, calificare en-fafare in turul II de la Australian Open. Romanca a cedat doar trei ghemuri in partida cu australianca Lizette Cabrera

Simona Halep, locul 2 mondial in tenisul feminin, s-a calificat la pas in turul al II-lea de la Australian Open 2021, dupa o victorie facila cu australianca Lizette Cabrera 140 WTA), scor 6-2 6-1 dupa o ora de.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )