Libnet.ro
UNICEF

11:45

Simona Halep a starnit hohote de ras dupa victorie. Ce a putut spune in fata publicului

Playtech Playtech,
Simona Halep a starnit hohote de ras dupa victorie. Ce a putut spune in fata publicului

Simona Halep a starnit hohote de ras dupa victorie. Ce a putut spune in fata publicului de la Asustralian Open, vedeti in randurile de mai jos. Simona Halep, preferata publicului din tribune. Ce a spus sportiva noastra de i-a atras simpatia tuturor Simona Halep a starnit hohote de ras dupa victoria de la Australia Open. continuă pe Playtech

VIDEO Ekaterina Alexandrova, eliminata in semifinale - Nu a putut repeta evolutia buna din meciul cu Simona Halep

Ekaterina Alexandrova a oferit una dintre cele mai mari surprize de la Gippsland Trophy dupa ce a eliminat-o pe Simona Halep, principala favorita a intrecerii. Rusoaica aflata pe locul 33 in lume nu a putut repeta evolutia buna si a fost invinsa de Kaia Kanepi in semifinale.

Simona Halep, calificare en-fafare in turul II de la Australian Open. Romanca a cedat doar trei ghemuri in partida cu australianca Lizette Cabrera

Simona Halep, locul 2 mondial in tenisul feminin, s-a calificat la pas in turul al II-lea de la Australian Open 2021, dupa o victorie facila cu australianca Lizette Cabrera 140 WTA), scor 6-2 6-1 dupa o ora de.

Victorie intr-o ora pentru Simona Halep. Start lansat pentru titlu la Australian Open

Debut in forta pentru Simona Halep la Australian Open.

VIDEO Ashleigh Barty a castigat Yarra Valley Classic: Si-a marit avansul fata de Simona Halep

Ashleigh Barty a trecut de Garbine Muguruza, scor 7-63), 6-4, si a castigat turneul Yarra Valley Classic. Australianca a reusit astfel sa-si maresca avantajul din fruntea ierarhiei WTA, ea avand acum 1. 931 de puncte mai mult decat Simona Halep, a doua clasata.

Simona Halep, veste de ultima ora din Australia. in ce stare se afla jucatoarea

Simona Halep a facut primele declaratii dupa ce s-a accidentat la spate. Sportiva a spus ca a facut un nou tratament si ca se simte bine. in acelasi timp, sportiva a declarat ca nu este nimic periculos si ca s-a obisnuit cu durerile. in ce stare se afla Simona Halep, dupa accidentare Mi-a fost putin .

Digisport: Anuntul facut de Simona Halep, dupa problemele de la spate din meciul cu Alexandrova

Simona Halep 2 WTA) a sustinut o conferinta de presa cu cateva zile inainte de a lua startul la Australian Open. Halep a suferit un esec clar, vineri, contra rusoaicei Ekaterina Alexandrova, scor 2-6, 1-6, in sferturile de finala de la Gippsland Trophy, iar constanteanca a acuzat dureri la spate.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul doi - Ce spune despre viitoarea adversara

Simona Halep si-a facut usor meciul cu Lizette Cabrera, calificarea in turul doi de la Australian Open venind in doar 59 de minute 6-2, 6-1). Simona a vorbit despre debutul de la Melbourne, dar si despre viitoarea adversara, Ajla Tomljanovic.

Digisport: Momentul in care Simona Halep a cedat in meciul cu Ekaterina Alexandrova si ce a scris WTA imediat dupa meci

Simona Halep a pierdut meciul cu Ekaterina Alexandrova, din sferturile Gippsland Trophy, scor 2-6, 1-6. Sportiva noastra incepuse perfect meciul, dar o accidentare la spate a facut ca ea sa nu mai joace la cel mai inalt nivel si sa fie, in cele din urma, eliminata.

VIDEO Simona Halep, invinsa categoric de Ekaterina Alexandrova (2-6, 1-6) A acuzat unele probleme medicale

Simona Halep a contat cu adevarat in meciul de vineri in primele doua game-uri: a facut break-ul si a condus cu 2-0. De la acel moment au aparut problemele: multe erori si dureri la spate ramane de vazut cat sunt de grave in realitate). Ekaterina Alexandrova si-a vazut linistita de recitalul ofensiv si a dus disputa intr-o singura directie. A fost 6-2, 6-1, dupa o partida care a durat doar 57 de minute Gippsland Trophy, sferturi). Saptamana viitoare, Simona va lua startul la Australian Open.

Australian Open: Cu cine va juca Simona Halep in primul tur - Mihaela Buzarnescu, meci infernal cu Bianca Andreescu

Vineri a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de simplu de la Australian Open, primul Grand Slam al sezonului din tenisul mondial. Simona Halep se va duela cu Lizette Cabrera beneficiara a unui wild card, locul 140 WTA). Cel mai greu meci il are, cel putin daca ne luam dupa numele adversarei, Mihaela Buzarnescu: o va intalni pe Bianca Andreescu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )