Libnet.ro
UNICEF

13:00

Simona Halep, calificare cu emotii in turul 3 la Toronto

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, calificare cu emotii in turul 3 la Toronto

Jucatoarea Simona Halep a avut parte de un test dificil, miercuri, in primul meci de simplu dupa castigarea Wimbledonului. continuă pe Online Sport

Simona Halep, inainte de debutul de la Toronto: Senzatiile sunt ciudate, pentru ca nu m-am antrenat in ultima vreme, pot sa spun ca ritmul nu este inca acolo

Simona Halep se afla la Toronto, acolo unde va participa in aceasta saptamana la Rogers Cup este campioana en-titre). Fostul lider mondial a marturisit ca dupa succesul de la Wimbledon a avut o perioada de peste doua saptamani in care nu a pus mana pe racheta, iar ritmul nu este inca acolo unde ar trebui. Cu toate acestea, Simona a precizat ca nu este motiv de intrat in panica. in turul doi al competitiei, Halep ar putea da peste Kristina Mladenovic.

WTA Toronto: Leylah Fernandez, despre faptul ca va face pereche cu Simona Halep: Am ramas fara cuvinte

Simona Halep a luat decizia de a juca si la proba de dublu la turneul de la Rogers Cup. Fostul lider mondial a precizat ca a vorbit cu directorul competitiei, iar acesta i-a recomandat-o pe jucatoarea din Canada, in varsta de 16 ani, Leylah Fernandez locul 260 WTA la simplu si 460 la dublu).

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Toronto

Detinatoare a trofeului la Rogers Cup, Simona Halep si-a aflat adversara pe care o va intalni in turul 2 la Toronto, turneul WTA Premier 5 dotat cu premii totale in valoare de 2. 83 milioane de dolari.

WTA Toronto: Simona Halep vs Jennifer Brady, al doilea meci de pe terenul central (in jurul orei 19:30)

Simona Halep, locul 4 WTA si detinatoarea trofeului, va evolua cu americanca Jennifer Brady, locul 76 WTA, venita din calificari, in turul al doilea, in care romanca a fost direct acceptata, in calitate de cap de serie numarul 4. Meciul va fi al doilea de pe terenul central, dupa confruntarea Karolina Pliskova Cehia, cap de serie numarul 3) Alison Riske SUA), programata la ora 18. Partida va fi transmisa in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, in optimi la Toronto (4-6, 7-5, 7-6(5) cu Jennifer Brady) Victoria nervilor de otel

Pauza indelungata a lasat unele urme in jocul Simonei, campioana en-titre de la Wimbledon avand uneori probleme in a-si gasi ritmul. A rezultat un meci cu accente dramatice in fata lui Jennifer Brady. Halep a cedat primul set 6-4), l-a adjudecat pe al doilea 7-5), iar in decisiv s-a jucat cu inima fanilor ei: de la 4-0 a cedat 5 game-uri la rand si a avut nevoie de un tiebreak foarte echilibrat 7-65)) pentru a obtine calificarea in optimile Rogers Cup dupa un meci de doua ore si 26 de minute).

Simona HALEP a luat o decizie SURPRINZATOARE pentru prestatia de la WTA Toronto

Dupa doua saptamani in care nu a pus mana pe racheta, Simona Halep se intoarce pe teren, la Rogers Cup. Castigatoarea de la Wimbledon va face echipa la dublu cu mult mai tinerica Leylah Fernandez, o.

Simona HALEP a luat o decizie SURPRINZATOARE pentru prestatia de la WTA Toronto

Dupa doua saptamani in care nu a pus mana pe racheta, Simona Halep se intoarce pe teren, la Rogers Cup. Castigatoarea de la Wimbledon va face echipa la dublu cu mult mai tinerica Leylah Fernandez, o.

Decizie importanta luata de Simona Halep la Toronto

Ajunsa in Canada pentru primul ei turneu dupa castigarea Wimbledonului, Simona Halep vrea sa-si intre cat mai repede in ritmul de competitie.

WTA Toronto: Simona Halep si Leylah Fernandez, invinse in super-tiebreak de favoritele numarul 7

Perechea formata din Simona Halep si Leylah Fernandez Canada, 16 ani), beneficiara a unui wild-card, a parasit inca din primul tur proba de dublu din cadrul Rogers Cup Toronto), dupa ce a fost invinsa de echipa Nicole MelicharKveta Peschke SUACehia, favorite 7), scor 6-1, 3-6, 5-10.

Simona Halep a fost aleasa jucatoarea lunii iulie. Pe cine a depasit ea in ancheta WTA

Simona Halep a fost aleasa jucatoarea lunii iulie, luna in care jucatoarea noastra a reusit sa castige Wimbledonul.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2185 seconds )