Libnet.ro
UNICEF

21:45

WTA Toronto: Simona Halep vs Jennifer Brady, al doilea meci de pe terenul central (in jurul orei 19:30)

Hotnews Hotnews,
 WTA Toronto: Simona Halep vs Jennifer Brady, al doilea meci de pe terenul central (in jurul orei 19:30)

Simona Halep, locul 4 WTA si detinatoarea trofeului, va evolua cu americanca Jennifer Brady, locul 76 WTA, venita din calificari, in turul al doilea, in care romanca a fost direct acceptata, in calitate de cap de serie numarul 4. Meciul va fi al doilea de pe terenul central, dupa confruntarea Karolina Pliskova Cehia, cap de serie numarul 3) Alison Riske SUA), programata la ora 18. Partida va fi transmisa in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Simona Halep, in optimi la Toronto (4-6, 7-5, 7-6(5) cu Jennifer Brady) Victoria nervilor de otel

Pauza indelungata a lasat unele urme in jocul Simonei, campioana en-titre de la Wimbledon avand uneori probleme in a-si gasi ritmul. A rezultat un meci cu accente dramatice in fata lui Jennifer Brady. Halep a cedat primul set 6-4), l-a adjudecat pe al doilea 7-5), iar in decisiv s-a jucat cu inima fanilor ei: de la 4-0 a cedat 5 game-uri la rand si a avut nevoie de un tiebreak foarte echilibrat 7-65)) pentru a obtine calificarea in optimile Rogers Cup dupa un meci de doua ore si 26 de minute).

WTA Toronto: Simona Halep si Leylah Fernandez, invinse in super-tiebreak de favoritele numarul 7

Perechea formata din Simona Halep si Leylah Fernandez Canada, 16 ani), beneficiara a unui wild-card, a parasit inca din primul tur proba de dublu din cadrul Rogers Cup Toronto), dupa ce a fost invinsa de echipa Nicole MelicharKveta Peschke SUACehia, favorite 7), scor 6-1, 3-6, 5-10.

Rogers Cup: Jennifer Brady (76 WTA), adversara Simonei Halep din turul al doilea

Simona Halep 4 WTA, cap de serie numarul 4 si detinatoarea trofeului) o va intalni pe Jennifer Brady 76 WTA, venita din calificari), in turul al doilea al turneului Rogers Cup de la Toronto.

WTA Toronto: Victoria Azarenka, eliminata in turul al doilea de Yastremska Karolina Pliskova, in optimi dupa un meci dificil cu Riske

Victoria Azarenka 39 WTA, fost lider mondial) a fost eliminata in turul al doilea de Dayana Yastremska 19 ani). in alta partida disputata miercuri, Karolina Pliskova a treia favorita) a invins-o in trei seturi pe Alison Riske si s-a calificat in optimile Rogers Cup, competitie gazduita de Toronto.

Jennifer Brady, adversara Simonei Halep la Rogers Cup

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul 4 mondial si detinatoarea trofeului, o va avea ca a.

Simona HALEP a luat o decizie SURPRINZATOARE pentru prestatia de la WTA Toronto

Dupa doua saptamani in care nu a pus mana pe racheta, Simona Halep se intoarce pe teren, la Rogers Cup. Castigatoarea de la Wimbledon va face echipa la dublu cu mult mai tinerica Leylah Fernandez, o.

Simona HALEP a luat o decizie SURPRINZATOARE pentru prestatia de la WTA Toronto

Dupa doua saptamani in care nu a pus mana pe racheta, Simona Halep se intoarce pe teren, la Rogers Cup. Castigatoarea de la Wimbledon va face echipa la dublu cu mult mai tinerica Leylah Fernandez, o.

WTA Toronto: Leylah Fernandez, despre faptul ca va face pereche cu Simona Halep: Am ramas fara cuvinte

Simona Halep a luat decizia de a juca si la proba de dublu la turneul de la Rogers Cup. Fostul lider mondial a precizat ca a vorbit cu directorul competitiei, iar acesta i-a recomandat-o pe jucatoarea din Canada, in varsta de 16 ani, Leylah Fernandez locul 260 WTA la simplu si 460 la dublu).

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Toronto

Detinatoare a trofeului la Rogers Cup, Simona Halep si-a aflat adversara pe care o va intalni in turul 2 la Toronto, turneul WTA Premier 5 dotat cu premii totale in valoare de 2. 83 milioane de dolari.

Simona Halep, calificare cu emotii in turul 3 la Toronto

Jucatoarea Simona Halep a avut parte de un test dificil, miercuri, in primul meci de simplu dupa castigarea Wimbledonului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )