Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep, calificata pentru a sasea oara consecutiv la Turneul Campioanelor

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, calificata pentru a sasea oara consecutiv la Turneul Campioanelor

Simona Halep 6 WTA) s-a calificat pentru a sasea oara consecutiv la Turneul Campioanelor. Cu 4. 907 puncte acumulate, romanca este a treia jucatoare care obtine biletele pentru competitia de la Shenzhen, dupa Ashleigh Barty Australia) si Karolina Pliskova Cehia). continuă pe Hotnews

Simona Halep a bifat o noua realizare exceptionala. Ce performanta a reusit jucatoarea de 28 de ani

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei, locul 6 WTA, a obtinut pentru a sasea oara consecutiv calificarea la finala sezonului, Turneul Campioanelor.

Darren Cahill, mesaj pentru Simona Halep: Felicitari pentru un al 28-lea an minunat

Antrenorul australian Darren Cahill i-a transmis un mesaj de felicitare Simonei Halep, care implines.

Oficial, Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor

Simona Halep s-a calificat, matematic, pentru al saselea an consecutiv la Turneul Campioanelor, competitie care din acest an se va disputa la Shenzen in China.

Simona Halep, victorie la pas cu Rebeca Peterson, in primul tur de la WTA Beijing. Desi a cedat doar doua seturi, spotriva noastra a intrat in conflict cu loja sa de mai multe ori (VIDEO)

Simona Halep, a sasea tenismena a lumii, a defilat in primul tur de la WTA Beijing, invingand-o pe suedeza Rebeca Peterson 53 WTA) in minimum de seturi, scor 6-1 6-1. Simona a impresionat in primul set.

WTA Beijing: Simona Halep vs Rebecca Peterson 6-1, 6-1 Halep, calificare lejera in turul doi - Multe cadouri facute de suedeza

Fara a arata probleme fizice, Simona Halep 6 WTA) a debutat cu o victorie categorica la turneul Premier Mandatory de la Beijing, scor 6-1, 6-1, in fata suedezei Rebecca Perterson 53 WTA), venita din calificari. Jocul romancei nu a fost neaparat la cel mai inalt nivel, insa a profitat din plin de numeroasele erori si de punctele facute cadou de Peterson. Chiar daca jocul a curs in favoarea sa pe toata durata meciului, Halep a dat de multe ori semne de nervozitate, reprosandu-le celor din echipa ca nu o incurajeaza suficient.

Simona Halep participa si la China Open, desi abia s-a retras accidentata de la Wuhan. Ce bonus financiar va primi pentru aceasta decizie (FOTO)

Simona Halep va participa si la turneul de la Beijing, desi s-a retras accidentata de la Wuhan. Astfel, tenismena noastra isi va asigura bonusul prevazut de WTA, care presupune ca sportivele care participa la to.

WTA Beijing: Partida Simona Halep vs Rebecca Peterson se va disputa duminica, de la ora 09:00

Simona Halep 6 WTA) va debuta duminica la turneul Premier Mandatory de la Beijing. Romanca o infrunta in primul tur pe suedeza Rebecca Peterson 53 WTA), venita din calificari. Confruntarea are loc de la ora 09:00 ora Romaniei) si poate fi urmarita in direct la Digi Sport si LiveText pe HotNews. ro.

Cum a sarbatorit Simona Halep implinirea a 28 de ani

Simona Halep aniverseaza, astazi, 28 de ani, pe care ii sarbatoreste in China. Conationala noastra se afla acolo si prin prisma faptului ca ar putea evolua la turneul de la Beijing.

Simona Halep si-a aflat culoarul turneului de la Beijing. Cine i-ar putea sta in cale, pana in finala

Simona Halep 5 WTA) si-a aflat, vineri dimineata, culoarul pe care il are la competitia din Beijing. Turneul este programat saptamana viitoare.

Surpriza uriasa pentru Simona Halep. Rafael Nadal i-a transmis un mesaj in limba romana

Simona Halep a implinit 28 de ani si a fost felicitata de foarte multe nume importante din lumea sportului. Darren Cahill a fost primul care i-a urat La multi ani, in limba engleza. Rafael Nadal a vrut sa faca ceva mai special, asa ca i-a scris in limba romana. Simona Halep a fost felicitata in .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )