Libnet.ro
UNICEF

19:30

Simona Halep a castigat finala turneului de la Dubai (VIDEO)

B1 B1,
 Simona Halep a castigat finala turneului de la Dubai (VIDEO)

Simona Halep, locul 2 WTA, a castigat, sambata, finala turneului de la Dubai, invingand-o pe Elena Ribakina din Kazahstan, locul 19 WTA. Romanca a obtinut victoria la capatul unui meci dramatic de aproape. continuă pe B1

Cine este Elena Rybakina, adversara Simonei Halep din finala turneului de la Dubai. Este un real pericol pentru romanca

Simona Halep a facut precizari despre calificarea in finala turneului de la Dubai, dupa ce a avut parte de o victorie zdrobitoare in fata americancei Jennifer Brady. Mai mult decat atat, sportiva romanca a spus ca a facut cel mai bun meci al saptamaniii, comentand si finala cu Elena Rybakina. Cine este Elena Rybakina, adversara .

VIDEO Simona Halep, in finala la Dubai dupa un recital ofensiv (6-2, 6-0 cu Jennifer Brady)

Nu a fost loc de nicio emotie: Simona a fost grabita, iar platitorii de bilete au fost cei care au avut cel mai mult de pierdut. Halep a invins-o pe Jennifer Brady 6-2, 6-0) dupa un meci de doar 62 de minute, calificandu-se in finala turneului Premier 5 de la Dubai a 37-a din intreaga cariera). Pentru marele trofeu, Simona se va duela, sambata, de la ora 17:00, cu Elena Rybakina Kazakhstan, 19 WTA). Ce a spus Simona Halep dupa calificarea in finala.

Simona Halep a castigat titlul cu numarul 20 al carierei, dupa o finala marca-inregistrata! Fiesta la Dubai

Simona Halep si-a adaugat in palmares, sambata, titlul cu numarul 20, dupa o finala de lupta, in care spiritul sau de gladiatoare a iesit la iveala o data in plus. Constanteanca in varsta de 28 de ani a reusit a treia sa victorie in turneu in trei manse, 3-6, 6-3, 7-65) in finala, in fata Elenei Rybakina 19 WTA).

Halep a spulberat-o pe Jennifer Brady si s-a calificat in finala turneului de la Dubai

Simona Halep s-a calificat in finala de la Dubai, dupa ce s-a impus cu 6-0, 6-2 in fata lui Jennifer Brady. Pana acum, sportiva le-a invins pe Ons Jabeur, scor 1-6, 6-2, 7-67), si pe Aryna Sabalenka, scor.

Victorie uriasa pentru Simona Halep in finala de la Dubai. Titlul 20 din cariera!

Simona Halep si-a respectat statutul de principala favorita la Dubai si a castigat finala in fata Elenei Rybakina dupa un meci in care a fost testata la capacitate maxima si uneori chiar dincolo de limita.

Calificare in semifinalele Dubai Tennis Championships cu ceva emotii pentru Simona Halep. Cu cine va juca urmatorul meci (VIDEO)

Simona Halep locul 2 WTA) a trecut, joi seara, in trei seturi de jucatoarea din Belarus, Aryna Sabalenka locul 13 WTA), scor 3-6, 6-2, 6-2, intr-un meci din sferturile de finala ale turneului Dubai.

Simona Halep a castigat finala de la Dubai

Simona Halep a reusit sa castige finala turneului de la Dubai.

LiveText Simona Halep vs Elena Rybakina (de la 17:00)

Simona Halep mai are un singur obstacol in drumul spre al 20-lea titlu al carierei. Principala favorita a turneului de la Dubai o intalneste in finala pe Elena Rybakina Kazakhstan, 19 WTA), jucatoare aflata la a patra finala in acest sezon. Meciul este LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2.

VIDEO Simona Halep Elena Rybakina, finala LIVE Dubai 2020. Simona Halep, adversara de temut

Dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Dubai, au aparut o serie de comentarii in presa internationala. Simona Halep o va intalni astazi pe Elena Rybakina in finala de la Dubai, care se joaca incepand cu ora 17:00. UPDATE: Galeria Romaniei de la Dubai s-a mobilizat si au strigat zeci de secunde Simona! Simona!.

Simona Halep, calificata in semifinalele turneului de la Dubai

Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Dubai, dotat cu.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )