Libnet.ro
UNICEF

07:45

Simona Halep a castigat finala de la Dubai

Antena3 Antena3,
Simona Halep a castigat finala de la Dubai

Simona Halep a reusit sa castige finala turneului de la Dubai. continuă pe Antena3

Simona Halep a castigat titlul cu numarul 20 al carierei, dupa o finala marca-inregistrata! Fiesta la Dubai

Simona Halep si-a adaugat in palmares, sambata, titlul cu numarul 20, dupa o finala de lupta, in care spiritul sau de gladiatoare a iesit la iveala o data in plus. Constanteanca in varsta de 28 de ani a reusit a treia sa victorie in turneu in trei manse, 3-6, 6-3, 7-65) in finala, in fata Elenei Rybakina 19 WTA).

Victorie uriasa pentru Simona Halep in finala de la Dubai. Titlul 20 din cariera!

Simona Halep si-a respectat statutul de principala favorita la Dubai si a castigat finala in fata Elenei Rybakina dupa un meci in care a fost testata la capacitate maxima si uneori chiar dincolo de limita.

Simona Halep, calificare cu emotii in sferturile turneului de la Dubai

Simona Halep, numarul doi in ierarhia mondiala, a invins-o foarte greu pe tunisianca Ons Jabeur, cu .

Simona Halep a castigat finala turneului de la Dubai (VIDEO)

Simona Halep, locul 2 WTA, a castigat, sambata, finala turneului de la Dubai, invingand-o pe Elena Ribakina din Kazahstan, locul 19 WTA. Romanca a obtinut victoria la capatul unui meci dramatic de aproape.

Halep a spulberat-o pe Jennifer Brady si s-a calificat in finala turneului de la Dubai

Simona Halep s-a calificat in finala de la Dubai, dupa ce s-a impus cu 6-0, 6-2 in fata lui Jennifer Brady. Pana acum, sportiva le-a invins pe Ons Jabeur, scor 1-6, 6-2, 7-67), si pe Aryna Sabalenka, scor.

Mai dramatic nu se putea! Simona Halep s-a incoronat la Dubai: filmul unei finale pe muchie, in nota generala a intregii saptamani

Finala dramatica la Dubai! Simona Halep si-a adaugat in palmares, sambata, titlul cu numarul 20. Saptamana sa de la Dubai poate fi rezumata sugestiv: set decisiv - nu-i bai, dar se lasa cu palpitatii! Constanteanca in varsta de 28 de ani a reusit a treia sa victorie in turneu in trei manse, 3-6, 6-3, 7-65) in finala, in fata Elenei Rybakina 19 WTA).

WTA Dubai: Simona Halep, in semifinale (3-6, 6-2, 6-2 cu Aryna Sabalenka)

Dupa un prim set in care coordonatele au semanat cu cele de la Adelaide, din urma cu cateva saptamani atunci cand Aryna a castigat), Simona Halep a facut ajustarile necesare. A servit mai aspru, a stat mai aproape de linie, a variat si a plimbat-o pe adversara, obligand-o sa greseasca. A rezultat o victorie 3-6, 6-2, 6-2, dupa o ora si 35 de minute) si o calificare meritata in semifinalele turneului Premier de la Dubai. Urmatoarea adversara: Jennifer Brady.

Simona Halep, calificare in finala de la Dubai

Dupa doua meciuri de trei seturi in care a revenit si chiar a trecut prin mari emotii fiind aproape de eliminare, Simona Halep a stat doar 62 de minute pe teren in semifinala de la Dubai cu Jennifer Brady, castigata cu un autoritar 6-2, 6-0.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa finala de la Dubai. Cum explica victoria

Simona Halep a jucat, astazi, impotriva Elenei Rybakina finala turneului WTA Dubai, intr-un meci inceput la ora 17:00, ora Romaniei, cu multa presiune pusa pe jocul sportive romance si cu multe erori de joc din partea Simonei. Prima declaratie a Simonei Halep, dupa finala de la Dubai Simona a avut in primul set, in al .

VIDEO Simona Halep, in finala la Dubai dupa un recital ofensiv (6-2, 6-0 cu Jennifer Brady)

Nu a fost loc de nicio emotie: Simona a fost grabita, iar platitorii de bilete au fost cei care au avut cel mai mult de pierdut. Halep a invins-o pe Jennifer Brady 6-2, 6-0) dupa un meci de doar 62 de minute, calificandu-se in finala turneului Premier 5 de la Dubai a 37-a din intreaga cariera). Pentru marele trofeu, Simona se va duela, sambata, de la ora 17:00, cu Elena Rybakina Kazakhstan, 19 WTA). Ce a spus Simona Halep dupa calificarea in finala.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )