Libnet.ro
UNICEF

10:30

SIMONA HALEP a castigat ROLAND GARROS! Primul turneu de Mare Slem din cariera romancei - VIDEO

Antena3 Antena3,
SIMONA HALEP a castigat ROLAND GARROS! Primul turneu de Mare Slem din cariera romancei - VIDEO

SIMONA HALEP a CASTIGAT ROLAND GARROS! Aflata la a treia finala in Open-ul Francez, Simona Halep si-a trecut in cont primul turneu de MARE SLEM din palmares. Numarul unu in lume, Simona Halep a avut o revenire. continuă pe Antena3

SIMONA HALEP a castigat ROLAND GARROS! Primul turneu de Mare Slem din cariera romancei

SIMONA HALEP a CASTIGAT ROLAND GARROS! Aflata la a treia finala in Open-ul Francez, Simona Halep si-a trecut in cont primul turneu de MARE SLEM din palmares. Numarul unu in lume, Simona Halep a avut o revenire.

Simona Halep castiga Roland Garros-ul, primul titlu de Grand Slam din cariera, la 40 de ani de la triumful Virginiei Ruzici

Simona Halep a castigat dupa o finala spectaculoasa turneul de Grand Slam Roland Garros impotriva americancei Sloane Stephens cu scorul 3-6, 6-4, 6-1, devenind al treilea sportiv roman care cucereste trofeul pe arena Philippe Chatrier din Paris.

Simona Halep, prima declaratie dupa ce a castigat Roland Garros!

SIMONA HALEP a CASTIGAT ROLAND GARROS! Simona Halep si-a trecut in cont primul turneu de MARE SLEM din palmares. Numarul unu in lume, Simona Halep a avut o revenire spectaculoasa in finala cu Sloane Stephens,.

Simona Halep, prima declaratie dupa ce a castigat Roland Garros! - VIDEO

SIMONA HALEP a CASTIGAT ROLAND GARROS! Simona Halep si-a trecut in cont primul turneu de MARE SLEM din palmares. Numarul unu in lume, Simona Halep a avut o revenire spectaculoasa in finala cu Sloane Stephens,.

Cu cine va juca Simona Halep in finala de la Roland Garros: liderul mondial conduce cu 5-2 la meciuri directe

Simona Halep va juca a patra finala de Grand Slam a carierei, a treia la Roland Garros, dupa ce a invins-o in semifinale pe Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-4. Halep o va intalni in ultimul act de la Roland Garros pe Sloane Stephens, campioana US Open 2017.

FOTO Imagini unice: Simona Halep, in vestiarul de la Roland Garros alaturi de trofeul mult visat

Simona Halep a declarat, sambata seara, la Pro TV, ca a obtinut cu multa munca trofeul de la Roland Garros, dar toate sacrificiile s-au uitat dupa ce s-a impus la French Open.

Cand va juca Simona Halep in finala Roland Garros

Simona Halep va juca a patra finala de Grand Slam a carierei, a treia la Roland Garros, dupa ce a invins-o in semifinale pe Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-4.

Simona Halep e in finala la Roland Garros: Am avut mare incredere dupa primul set

Simona Halep-Garbine Muguruza LIVE TEXT la Roland Garros Cu cateva ore inainte de semifinala de la Roland Garros intre Simona Halep-Garbine Muguruza, o legenda a tenisului, Mats Wilander, crede ca spaniola va.

Simona Halep, victorie intr-un turneu de Mare Slem si nr. 1 WTA! Biografia unei mari campioane

SIMONA HALEP A CASTIGAT ROLAND GARROS! Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a castigat, la 9 iunie 2018, primul sau titlu de Mare Slem, dupa ce a invins-o pe americanca Sloane.

Primele declaratii ale lui Halep dupa ce a castigat Roland Garros: Am simtit ca nu mai pot respira in ultimul set

Simona Halep a reusit sa obtina primul turneu de Grand Slam din cariera sambata impunandu-se in finala de la Roland Garros in fata americancei Sloane Stephens dupa un meci incredibil de doua ore, 3-6 6-4 6-.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )