Libnet.ro
UNICEF

22:15

Simona Halep, cetatean de onoare al judetului Constanta

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, cetatean de onoare al judetului Constanta

Simona Halep se poate lauda de astazi cu un nou titlu - acela de cetatean de onoare al Judetului Constanta. Hotararea consilierilor judeteni vine in ziua in care tenismena ajunge pe locul 5 in clasamentul mondial. continuă pe Adevărul

Simona Halep, cetatean de onoare al judetului Constanta

Simona Halep, numarul cinci WTA, a primit luni, titlul de cetatean de onoare al judetului Constanta, distinctia fiind ridicata de catre tatal sportivei, intrucat aceasta se afla in SUA unde se pregateste sa participe la turneul de la Miami, transmite Mediafax.

Simona Halep a primit titlul de cetatean de onoare al judetului Constanta

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul cinci WTA, a primit luni, titlul de cetatean de onoare al judetului Constanta, distinctia fiind ridicata de catre tatal sportivei, intrucat aceasta se afla in SUA.

Simona Halep, numita cetatean de onoare al judetului Constanta

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul cinci WTA, a primit luni, titlul de cetatean de onoare al judetului Constanta. Distinctia a fost ridicata de tatal sportivei, pentru ca aceasta se afla in SUA unde se pregateste sa participe la turneul de la.

Halep mai castiga un titlu: cel de cetatean de onoare al judetului Constanta.

Simona Halep, numarul 5 WTA, a primit luni, titlul de cetatean de onoare al judetului Constanta. Romanca nu a putut fi prezenta la ceremonie, fiind la turneul Premier Mandatory de la Miami, astfel ca distinctia a fost ridicata de tatal sportivei, potrivit Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a declarat, luni, la sedinta CJ, ca titlul de cetatean de onoare al judetului nu ofera avantaje materiale, ci este doar o recunoastere publica a reprezentantilor .

Simona Halep a fost desemnata cetatean de onoare al judetului Constanta

Tenismena Simona Halepa a fost desemnata, luni, cetatean de onoare al judetului Constanta, diploma si placheta dedicate sportivei fiind ridicate de tatal acesteia. Presedintele CJ Constanta, Nicusor.

Simona Halep paraseste cu fruntea sus turneul de la Indian Wells.

Simona Halep a fost invinsa azi de poloneza Agnieszka Radwanska, scor 6-3, 6-4, in cadrul semifinalelor turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. Halep va urca, de luni, pe locul 5 WTA, cea mai buna clasare din istorie a unei tenismene din tara noastra. Pentru parcrusul ei la Indian Wells Halep a primit un cec de 225. 000 de dolari. Simona Halep, a sasea favorita a competitiei, a fost dominata de Radwanska, numarul 3 mondial, poloneza luandu-si revansa dupa ce a pierdut in .

WTA Miami: Simona Halep, calificata direct in turul 2

Pe 17 martie va incepe turneul WTA de la Miami, competitie la care Simona Halep este calificata direct in turul 2. In aceasta faza a turneului, Simona se va duela cu invingatoarea partidei dintre Casey Dellacqua Australia) si Stefanie Voegele Elvetia). Afla mai multe despre secretele tenisului si pregatirea marilor campioni.

OFICIAL: Simona Halep a urcat pe locul 5 in clasamentul WTA

Simona Halep se afla, incepand de luni, pe pozitia a cincea a clasamentului WTA, aceasta fiind cea mai buna performanta obtinuta vreodata de o jucatoare de tenis din Romania. Halep a acumulat 4. 775 de puncte. Lider mondial se mentine Serena Williams 12. 660 puncte).

Simona Halep, oficial pe locul 5 WTA. Vezi TOP 10 mondial!.

Simona Halep ocupa, incepand de azi, locul 5 WTA, cu 4. 775 de puncte, aceasta fiind cea mai inalta pozitie ocupata de vreo romanca in clasamentul mondial. Dupa ce, saptamana trecuta, Halep a disputat semifinala cu poloneza Agnieszka Radwanska, ea a urcat de pe locul 7 pe pozitia a cincea, depasind astfel jucatoare precum Maria Sarapova. Sorana Cirstea ocupa locul 26 WTA, cu 1910 puncte, in timp ce urmatoarea romanca din clasament, Alexandra Cadantu se situeaza pe locul 62, cu 950 de puncte.

RECORD ISTORIC pentru tenisul romanesc. Simona Halep este de astazi a cincea jucatoare a LUMII

Simona Halep ocupa de astazi locul 5 WTA. Aceasta reprezinta cea mai buna clasare din istorie a unei jucatoare din Romania. Recordul compenseaza esecul de sambata de la Indian Wells, cand Simona Halep a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )