Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, numita cetatean de onoare al judetului Constanta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Simona Halep, numita cetatean de onoare al judetului Constanta

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul cinci WTA, a primit luni, titlul de cetatean de onoare al judetului Constanta. Distinctia a fost ridicata de tatal sportivei, pentru ca aceasta se afla in SUA unde se pregateste sa participe la turneul de la. continuă pe Wall-Street Ro

Simona Halep, cetatean de onoare al judetului Constanta

Simona Halep se poate lauda de astazi cu un nou titlu - acela de cetatean de onoare al Judetului Constanta. Hotararea consilierilor judeteni vine in ziua in care tenismena ajunge pe locul 5 in clasamentul mondial.

Simona Halep, cetatean de onoare al judetului Constanta

Simona Halep, numarul cinci WTA, a primit luni, titlul de cetatean de onoare al judetului Constanta, distinctia fiind ridicata de catre tatal sportivei, intrucat aceasta se afla in SUA unde se pregateste sa participe la turneul de la Miami, transmite Mediafax.

Simona Halep a primit titlul de cetatean de onoare al judetului Constanta

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul cinci WTA, a primit luni, titlul de cetatean de onoare al judetului Constanta, distinctia fiind ridicata de catre tatal sportivei, intrucat aceasta se afla in SUA.

Halep mai castiga un titlu: cel de cetatean de onoare al judetului Constanta.

Simona Halep, numarul 5 WTA, a primit luni, titlul de cetatean de onoare al judetului Constanta. Romanca nu a putut fi prezenta la ceremonie, fiind la turneul Premier Mandatory de la Miami, astfel ca distinctia a fost ridicata de tatal sportivei, potrivit Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a declarat, luni, la sedinta CJ, ca titlul de cetatean de onoare al judetului nu ofera avantaje materiale, ci este doar o recunoastere publica a reprezentantilor .

Simona Halep a fost desemnata cetatean de onoare al judetului Constanta

Tenismena Simona Halepa a fost desemnata, luni, cetatean de onoare al judetului Constanta, diploma si placheta dedicate sportivei fiind ridicate de tatal acesteia. Presedintele CJ Constanta, Nicusor.

Simona Halep paraseste cu fruntea sus turneul de la Indian Wells.

Simona Halep a fost invinsa azi de poloneza Agnieszka Radwanska, scor 6-3, 6-4, in cadrul semifinalelor turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, anunta Mediafax. Jucatoarea romana va urca, de luni, pe locul 5 WTA, cea mai buna clasare din istorie a unei tenismene din tara noastra. Halep s-a ales totusi cu un cec de 225. 000 de dolari pentru ca a ajuns pana in aceasta faza a turneului. Poloneza Agnieszka Radwanska e clasata pe locul trei WTA.

Simona Halep, oficial pe locul 5 in lume: cum arata intreg top 10

Jucatoarea Simona Halep, semifinalista saptamana trecuta la Indian Wells, a urcat de pe locul 7 pe locul 5 WTA, cu 4. 775 de puncte, aceasta fiind cea mai buna clasare a unei romance in ierarhia WTA.

Simona Halep, oficial pe locul 5 WTA.

Jucatoarea Simona Halep, semifinalista saptamana trecuta la Indian Wells, a urcat de pe locul 7 pe locul 5 WTA, cu 4. 775 de puncte, aceasta fiind cea mai buna clasare a unei romance in ierarhia WTA, informeaza Mediafax. Potrivit clasamentului oficial publicat luni, celelalte jucatoare romane ocupa urmatoarele locuri in Top 200: Sorana Cirstea - locul 26 cu 1910 puncte in urcare o pozitie), Alexandra Cadantu - locul 62 cu 950 de puncte in coborare trei pozitii), Monica Niculescu - locul 70 cu .

Simona Halep: Nu sunt trista ca am pierdut, se mai intampla. Radwanska a meritat sa castige

Simona Halep s-a oprit in semifinalele turneului de la Indian Wells, jucatoarea din Romania fiind invinsa, in doua seturi, de Agnieszka Radwanska. Nu sunt trista ca am pierdut, se mai intampla, asa e in tenis. Agnieszka Radwanska a meritat sa castige, a fost mai buna.

Simona Halep a ratat calificarea in finala WTA de la Indian Wells

Simona Halep a ratat in aceasta dimineata calificarea in finala turneului WTA de la Indian Wells, dupa ce a pierdut meciul cu poloneza Aniesca Radvanska cu 2 - 0 la seturi, 6-3 si 6-4. De jucatoarea.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )