Libnet.ro
UNICEF

16:30

Simona Halep contra unei jucatoare de top 10 mondial in sferturi la Madrid

Online Sport Online Sport,
Simona Halep contra unei jucatoare de top 10 mondial in sferturi la Madrid

Simona Halep si-a cunoscut inca de miercuri adversara pe care o va intalni in sferturile de finala de la Madrid. continuă pe Online Sport

Simona Halep contra unei jucatoare de opt 10 mondial in sferturi la Madrid

Simona Halep si-a cunoscut inca de miercuri adversara pe care o va intalni in sferturile de finala de la Madrid.

Ce jucatoare din top 10 WTA considera Game of Thrones mai important decat turneul de la Madrid: Ma voi trezi luni dimineata sa vad noul episod

Sloane Stephens va evolua la turneul de la Madrid, dar numarul 8 mondial este mai interesata in acest moment de serialul Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 3 - Coborare de doua locuri pentru Mihaela Buzarnescu (pana pe 31)

Calificata in turul doi de la Madrid Premier Mandatory), Simona Halep se mentine pe locul trei in clasamentul WTA, cu 5682 de puncte acumulate. Podiumul este completat de Petra Kvitova a doua pozitie) si de liderul Naomi Osaka. Mihaela Buzarnescu a coborat doua locuri pana pe 31), in timp ce Romania are patru sportive in TOP 100 Halep, Buzarnescu, Cirstea si Begu).

SIMONA HALEP - VIKTORIA KUZNOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Madrid. Premiera pentru Halep

SIMONA HALEP - VIKTORIA KUZNOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Madrid. N-am mai jucat impotriva ei, asa ca nu stiu cum joaca. Voi verifica putin, am destul timp. intotdeauna e o mare provocare cand am o adversara.

La dublu, Simona Halep si Irina Begu au pierdut in optimile turneului de la Madrid

Perechea Irina Begu/Simona Halep a fost eliminata, miercuri, in optimile de finala ale probei de dublu de la Madrid Open, fiind invinsa de favoritele principale ale competitiei,.

LIVE Simona Halep - Margarita Gasparyan in primul tur la Madrid (dupa 15:30)

Simona Halep debuteaza, duminica, in turneul WTA Premier Mandatory de la Madrid contra rusoaicei Margarita Gasparyan, jucatoare venita din calificari.

LIVE Simona Halep - Margarita Gasparyan in primul tur la Madrid

Simona Halep debuteaza, duminica, in turneul WTA Premier Mandatory de la Madrid contra rusoaicei Margarita Gasparyan, jucatoare venita din calificari.

Asa am trait Simona Halep - Margarita Gasparyan in primul tur la Madrid

Simona Halep a debutat, duminica, in turneul WTA Premier Mandatory de la Madrid contra rusoaicei Margarita Gasparyan, jucatoare venita din calificari.

WTA Madrid: Simona Halep vs Margarita Gasparyan 6-0, 6-4/ Halep, in turul doi - A evitat la timp complicatiile

Simona Halep a avut un prim set fantastic contra jucatoarei Margarita Gasparyan Rusia, 65 WTA), numarul trei mondial administrandu-i adversarei un bagel 6-0). Desi au mai aparut si erorile, Halep a ramas la un nivel inalt pana la 5-2 in mansa a doua, moment din care rusoaica a profitat de neinspiratia Simonei s-a ajuns la 5-4). Halep a reusit insa sa evite complicatiile si sa inchida partida dupa o ora si 14 minute, scor 6-0, 6-4. Se actualizeaza.

Simona Halep, dupa 6-0, 6-0, cu Viktoria Kuzmova: Am dominat meciul, am simtit mingea, fiecare lovitura, sunt multumita

Simona Halep si-a facut usor meciul cu Viktoria Kuzmova, o sportiva care nu si-a putut pune in evidenta loviturile in forta contra numarului trei mondial. Halep a reusit un meci aproape de perfectiune, victoria venind dupa 45 de minute 6-0, 6-0). Am dominat meciul, am simtit mingea, fiecare lovitura, sunt multumita, a precizat Halep.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3271 seconds )