Libnet.ro
UNICEF

08:00

Simona Halep, dupa 6-0, 6-0, cu Viktoria Kuzmova: Am dominat meciul, am simtit mingea, fiecare lovitura, sunt multumita

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, dupa 6-0, 6-0, cu Viktoria Kuzmova: Am dominat meciul, am simtit mingea, fiecare lovitura, sunt multumita

Simona Halep si-a facut usor meciul cu Viktoria Kuzmova, o sportiva care nu si-a putut pune in evidenta loviturile in forta contra numarului trei mondial. Halep a reusit un meci aproape de perfectiune, victoria venind dupa 45 de minute 6-0, 6-0). Am dominat meciul, am simtit mingea, fiecare lovitura, sunt multumita, a precizat Halep. continuă pe Hotnews

Simona Halep, dupa 6-0, 6-0, cu Victoria Kuzmova: Am dominat meciul, am simtit mingea, fiecare lovitura, sunt multumita

Simona Halep si-a facut usor meciul cu Viktoria Kuzmova, o sportiva care nu si-a putut pune in evidenta loviturile in forta contra numarului trei mondial. Halep a reusit un meci aproape de perfectiune, victoria venind dupa 45 de minute 6-0, 6-0). Am dominat meciul, am simtit mingea, fiecare lovitura, sunt multumita, a precizat Halep.

Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Margarita Gasparyan: Nu a fost usor, sunt putin racita

Simona Halep a declarat, duminica, dupa calificarea in turul doi la Madrid Open, ca meciul cu Margarita Gasparyan nu a fost unul usor, ea mentionand ca este putin racita.

Simona Halep, dupa victoria cu Johanna Konta: Nu sunt inca la 100%, dar ma simt bine. Am stiut ce trebuie sa fac impotriva ei

Simona Halep s-a calificat marti in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid, dupa o victorie in doua seturi, scor 7-5, 6-1, in fata jucatoarei Johanna Konta 41 WTA). Nu sunt inca la 100%, dar ma simt bine. Am stiut ce trebuie sa fac impotriva ei. incerc sa fiu calma, increzatoare, a precizat numarul trei mondial.

WTA Madrid: Simova Halep vs Viktoria Kuzmova, in optimi / Meciul are loc miercuri, de la ora 13:00

Organizatorii turneului WTA de la Madrid au stabilit programul zilei de miercuri, iar Simona Halep 3 WTA) o va infrunta pe slovaca Viktoria Kuzmova 46 WTA), de la ora 13:00, in optimile intrecerii.

WTA Madrid: Simona Halep, duel cu Johanna Konta in turul al doilea / Meciul are loc marti, de la ora 13:00

Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua, marti, de la ora 13:00, in turul al doilea al Miami Open, impotriva britanicei Johanna Konta, locul 41 WTA.

Fara mila! Simona Halep a demolat-o pe Viktoria Kuzmova pentru un loc in sferturi la Madrid

Dubla campioana la Madrid, Simona Halep a invins-o pe Viktoria Kuzmova la primul meci direct cu un categoric, 6-0, 6-0, dupa doar 44 de minute.

Adeversar de cosmar pentru Simona Halep in turul II la Madrid. Cand are loc meciul jucatoarei noastre

Simona Halep s-a calificat in turul II al turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o n doua seturi pe rusoaica Margarita Gasparyan, scor 6-0, 6-4.

Adversar de cosmar pentru Simona Halep in turul II la Madrid. Cand are loc meciul jucatoarei noastre

Simona Halep s-a calificat in turul II al turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o n doua seturi pe rusoaica Margarita Gasparyan, scor 6-0, 6-4.

LiveText Simona Halep vs Viktoria Kuzmova 6-0, 5-0

Viktoria Kuzmova 46 WTA) este hopul pe care Simona Halep trebuie sa-l treaca pana la a ajunge in sferturile turneului Premier Mandatory de la Madrid. Cele doua nu s-au intalnit pana acum in circuitul WTA. Meciul de pe arena Manolo Santana este in direct pe Digisport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Madrid: Simona Halep vs Viktoria Kuzmova 6-0, 6-0/ Halep, in sferturi - Antrenament de 45 de minute

45 de minute a stat pe teren Simona Halep in meciul din optimi cu Viktoria Kuzmova 46 WTA), perioada in care i-au iesit aproape toate: a servit bine, s-a deplasat din nou la un nivel incredibil, a variat jocul si nu a cedat nici macar un game 6-0, 6-0). Calificarea printre cele mai bune opt jucatoare de la Madrid si-a aparat astfel punctele de anul trecut) a venit la pas, cu viteza unui TGV. Greul de aici incepe insa: posibil duel cu Ashleigh Barty daca australianca trece de Yulia Putintseva).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )