Libnet.ro
UNICEF

05:15

Simona Halep a dat publicitatii o noua imagine din pictorialul realizat: M-am simtit extraordinar

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a dat publicitatii o noua imagine din pictorialul realizat: M-am simtit extraordinar

Simona Halep a pozat pentru revista Elle, iar antrenorul ei, Darren Cahill, a comentat pe Twitter: Se pare ca cineva a fost ocupat in Bucuresti. continuă pe Adevărul

FOTO Cum a raspuns Simona Halep la intrebarea: Ai poza in costum de baie? Singura imagine surprinsa la plaja

Simona Halep va debuta azi la turneul de la Stuttgart, unde o va intalni pe slovaca Madgalena Rybarikova, in turul secund.

Simona Halep, intrebata daca ar poza intr-un pictorial incendiar. Ce raspuns a dat sportiva

Simona Halep a fost intrebata de un reporter daca ar accepta sa apara intr-un pictorial numai in costul de baie. Sportiva a declarat ca nu ar face asa ceva. Nu, chiar nu mi-ar placea sa fac asa.

SIMONA HALEP - COCO VANDEWEGHE ONLINE LIVE STREAM - VIDEO STUTTGART

SIMONA HALEP - COCO VANDEWEGHE ONLINE LIVE STREAM - VIDEO STUTTGART Faza sferturilor de finala din cadrul turneul de la Stuttgart debuteaza cu meciul dintre numarul 1 mondial, Simona Halep, si numarul 16, Coco.

SIMONA HALEP - MAGDALENA RYBARIKOVA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO STUTTGART

SIMONA HALEP - MAGDALENA RYBARIKOVA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO STUTTGART Simona Halep, locul I WTA, va evolua, miercuri, dupa ora 21. 00, cu Magdalena Rybarikova, numarul 18 mondial, in turul al doilea al turneului de.

Rezultat soc la Stuttgart! Simona Halep, invinsa categoric

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart de Coco Vandeweghe, scor 4-6, 1-6, informeaza GSP. Halep a cedat pe finalul primului set si americanca a facut break-ul.

LIVE Text Simona Halep vs Coco Vandeweghe 2-3

Recunoscuta in circuit pentru jocul sau in forta adora suprafetele hard), Coco Vandeweghe 16 WTA) a pierdut fara drept de apel singurul duel avut pana acum cu Simona Halep: s-a jucat tot pe zgura Madrid, 2017, scor 6-1, 6-1). Acum va fi, desigur, o alta poveste, americanca vorbind intr-o conferinta de presa despre lectia invatata dupa acea infrangere. Halep vs Vandeweghe, sferturi - Stuttgart turneu Premier), va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

FINAL Simona Halep vs Coco Vandeweghe 4-6, 1-6

Recunoscuta in circuit pentru jocul sau in forta adora suprafetele hard), Coco Vandeweghe 16 WTA) a pierdut fara drept de apel singurul duel avut pana acum cu Simona Halep: s-a jucat tot pe zgura Madrid, 2017, scor 6-1, 6-1). Acum va fi, desigur, o alta poveste, americanca vorbind intr-o conferinta de presa despre lectia invatata dupa acea infrangere. Halep vs Vandeweghe, sferturi - Stuttgart turneu Premier), va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

Simona Halep e in sferturi la Stuttgart, dupa victoria in fata Rybarikovei

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Stuttgart, dupa ce a invins-o pe Magdalena Ryabrikova cu 4-6, 6-2, 6-3, informeaza GSP. De la finalul primului set, castigat de Ryabrikova, Halep a.

SIMONA HALEP-MAGDALENA RYBARIKOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGISPORT la Stuttgart. Meci greu pentru romanca

SIMONA HALEP-MAGDALENA RYBARIKOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGISPORT Numarul 1 mondial joaca in turul secund al turneului de la Stuttgart.

SIMONA HALEP-MAGDALENA RYBARIKOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGISPORT la Stuttgart. Antrenament pentru Roland Garros pentru romanca

SIMONA HALEP-MAGDALENA RYBARIKOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGISPORT Numarul 1 mondial joaca in turul secund al turneului de la Stuttgart.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )