Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep, declaratie despre starea sa de sanatate: Mi s-a blocat spatele, voi face un RMN

Antena3 Antena3,
Simona Halep, declaratie despre starea sa de sanatate: Mi s-a blocat spatele, voi face un RMN

Simona Halep, locul 1 WTA, a declarat, luni seara, la revenirea la Bucuresti, ca s-a confruntat cu dureri mari la spate la turneele din China, subliniind ca marti va face un RMN. Nu stiu exact ce am, am dureri. continuă pe Antena3

Simona Halep, probleme GRAVE de sanatate! Lidera WTA ar putea rata finalul sezonului, inclusiv Turneul Campioanelor

Simona Halep ar avea mari probleme de sanatate in finalul acestui sezon, dupa meciurile din primul tur complet ratate de la turneele de la Wuhan si Beijing Lidera WTA a acuzat puetrnice dureri la spate la ambele.

Nu e la capacitate maxima. Cu ce probleme se mai confrunta Simona Halep inainte de turneul de la Beijing

Simona Halep a avut o conferinta de presa la Beijing in care a vorbit despre starea de sanatate si cum decurge recuperarea dupa accidentarea la spate suferita la Wuhan.

Simona Halep, veste teribila pentru cariera ei: ce afectiune medicala are

Simona Halep a anuntat, pe Facebook, ca starea ei de sanatate nu e prea buna. A explicat ca trebuie sa faca mai multe investigatii, dar deocamdata stie ce are. Mai trebuie sa stie ce face pe viitor. Simona Halep a anuntat pe Facebook ca are hernie de disc. Mesajul a fost transmis in engleza. Conform [] .

Explicatiile medicului: ce este hernia de disc lombara, afectiunea pe care o are Simona Halep

Simona Halep a anuntat astazi pe o retea de socializare ca in urma unui RMN efectuat a fost diagnosticata cu hernie de disc lombara. Cum se trateaza aceasta afectiune si cand este nevoie de operatie.

Simona Halep, precizari de ultima ora despre hernia de disc. Ce va face

Simona Halep a anuntat printr-o postare pe contul personal de Facebook ca sufera de hernie de disc, iar reactia fanilor a venit imediat. Mai mult, au aparut tot felul de scenarii privind viitorul sportivei in.

SIMONA HALEP-ONS JABEUR ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Romanca este favorita la turneul China Open

Simona Halep, lider WTA si principala favorita la China Open Beijing), o va infrunta, duminica, in primul tur pe Ons Jabeur din Tunisia, clasata pe.

DEZASTRU pentru SIMONA HALEP! A abandonat meciul, dupa accidentarea CUMPLITA! Ce se intampla in clasamanetul WTA!

Simona Halep, locul 1 mondial, a abandonat in meciul cu Ons Jabeur, din primul tur de la China Open, sportiva romana retragandu-se dupa primul set, din cauza problemelor fizice. Halep a abandonat dupa primul se.

WTA Beijing: Simona Halep vs Ons Jabeur 1-6 / Simona a abandonat dupa ce a pierdut primul set acuznd probleme medicale

Simona Halep a abandonat in primul tur al turneului de la Beijing de categorie Premier Mandatory), dupa ce a pierdut primul set impotriva jucatoarei tunisience Ons Jabeur. Ocupanta locului 113 s-a impus in primul set cu scorul de 1-6, dupa ce Simona a mers la vestiare pentru ingrijiri medicale la scorul de 1-4. Jabeur a reusit sa impuna ritmul prin lovituri puternice, iar Simona, care a acuzat probleme la spate si la coapsa stanga si in timpul meciului de la Wuhan, jucat impotriva Cibulkovei, a avut momente in care nici nu a mai alergat dupa minge.

Simona Halep, noi precizari privind verdictul crunt al medicilor: Sportiva refuza operatia

Simona Halep a revenit cu noi informatii dupa ce a anuntat teribul verdict primit de la medici care ii pune cariera in pericol, si anume ca a fost diagnosticata cu hernie de disc. Sportiva le multumeste.

Simona Halep vine cu completari n legatura cu hernia de disc: Sub nicio forma nu se pune problema operatiei

Simona Halep a anuntat in cursul zilei de marti ca sufera de o hernie de disc, iar la doar cateva ore dupa ce a spus acest lucru a venit si cu o completare pe contul personal de Facebook: As dori sa precizez ca este o hernie de disc intr-adevar, dar sub nicio forma nu se pune problema operatiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )