Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a demolat-o pe Venus Williams! Victorie clara si calificare in sferturile turneului de la Montreal

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a demolat-o pe Venus Williams! Victorie clara si calificare in sferturile turneului de la Montreal

Simona Halep a reusit a doua victorie la Montreal, in decurs de numai cateva ore, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului. continuă pe Adevărul

VIDEO Simona Halep: O sa dorm, dorm, dorm. Nu a fost o zi usoara, dar a fost frumoasa cu doua victorii (Rezumatul partidei cu Venus)

Simona Halep a fost nevoita sa joace doua meciuri in aceeasi zi, din cauza ploii care a dat programul peste cap la Montreal. Dupa o prima partida in care nu a fost la cel mai inalt nivel a fost chinuita serios de Anastasia Pavlyuchenkova), liderul mondial a cedat doar patru game-uri in fata lui Venus Williams 6-2, 6-2). O sa dorm, dorm, dorm. Nu a fost o zi usoara, dar a fost frumoasa cu doua victorii, a precizat, printre altele, Simona la finalul partidei cu Venus. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei dintre Simona Halep si Venus Williams.

Halep o demoleaza pe Venus Williams

Simona Halep n-a avut nicio emotie cu Venus Williams la Montreal si s-a calificat in sferturile de finala. Ea a reusit sa duca la capat cu bine doua partide in aceeasi zi.

Rogers Cup: Doua victorii ntr-o singura zi - Simona Halep se califica n sferturi, dupa ce a trecut si de Venus Williams / Urmatoarea adversara: Caroline Garcia, care a nvins-o pe Maria Sharapova

Simona Halep, numarul 1 WTA, s-a calificat in sferturile de finala la Rogers Cup, dupa ce a invins-o vineri dimineata joi seara, la Montreal), cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Venus Williams, locul 14 WTA. in faza urmatoare, Halep va evolua impotriva jucatoarei franceze Caroline Garcia locul 6 WTA). VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 7-69), 4-6, 7-5 / Victoria nervilor tari.

VIDEO De colectie! Rezumatul meciului in care Simona Halep a spulberat-o pe americanca Venus Williams

Simona Halep este in semifinalele turneului de la Montreal, dupa ce a trecut in aceeasi zi si de Anastasia Pavliucenkova si de Venus Williams.

Rogers Cup: Meciuri infernale pentru Mihaela Buzarnescu si Sorana Crstea (cu Svitolina, respectiv Venus Williams); Simona Halep, duel cu Anastasia Pavlyuchenkova

Romania are trei reprezentante in turul doi de la Rogers Cup Premier 5), toate urmand sa joace in aceasta noapte. Prima va intra in scena Mihaela Buzarnescu cu inca un duel cu Elina Svitolina al treilea din acest an). ii urmeaza Sorana Cirstea confruntare cu Venus Williams) si Simona Halep disputa cu Anastasia Pavlyuchenkova).

Simona Halep, obligata sa joace doua meciuri intr-o zi! O sa dorm, dorm, dorm

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat in sferturile de finala ale Rogers Cup, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Venus Williams, locul 14 WTA si cap de serie numarul 13.

Halep trece la pas de Venus Williams

Simona Halep n-a avut nicio emotie cu Venus Williams in meciul din turul 3 la Montreal.

Halep castiga maratonul cu Pavlyuchenkova. Urmeaza meciul cu Venus Williams in aceasta noapte

Simona Halep a avut nevoie de trei ore si sapte minute pentru a se califica in turul 3 la Montreal, faza a competitiei unde o va intalni in aceeasi zi de joi pe Venus Williams.

Rogers Cup: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 7-6(9), 4-6, 7-5 / Victoria nervilor tari - Halep, duel cu Venus Williams n optimi

Simona a suferit mult in meciul cu Anastasia Pavlyuchenkova, victoria liderului mondial venind dupa o adevarata batalie de trei ore si sapte minute. 7-69), 4-6, 7-5 a fost pentru Halep, jucatoarea noastra obtinand calificarea in optimile de la Rogers Cup. Nu va fi insa prea mult timp la dispozitie pentru recuperare, Halep urmand sa o intalneasca pe Venus Williams in aceasta noapte americanca a trecut, scor 7-64), 6-4, de Sorana Cirstea, refuzand astfel un duel 100% romanesc la Montreal). Se actualizeaza.

VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 7-6(9), 4-6, 7-5 / Victoria nervilor tari - Halep, duel cu Venus Williams n optimi

Simona a suferit mult in meciul cu Anastasia Pavlyuchenkova, victoria liderului mondial venind dupa o adevarata batalie de trei ore si sapte minute. 7-69), 4-6, 7-5 a fost pentru Halep, jucatoarea noastra obtinand calificarea in optimile de la Rogers Cup. Nu va fi insa prea mult timp la dispozitie pentru recuperare, Halep urmand sa o intalneasca pe Venus Williams in aceasta noapte americanca a trecut, scor 7-64), 6-4, de Sorana Cirstea, refuzand astfel un duel 100% romanesc la Montreal).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )