Libnet.ro
UNICEF

05:45

Simona Halep, desemnata de fani drept jucatoarea cu cea mai frumoasa lovitura de la Turneul Campioanelor

România Liberă România Liberă,
Simona Halep, desemnata de fani drept jucatoarea cu cea mai frumoasa lovitura de la Turneul Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost aleasa de internauti drept jucatoarea cu cea mai frumoasa lovitura de la Turneul Campioanelor. continuă pe România Liberă

Simona Halep, autoarea celei mai frumoase lovituri de la Turneul Campioanelor (VIDEO)

Simona Halep a castigat premiul pentru cea mai buna lovitura de la Turneul Camioanelor, informeaza site-ul wtatennis. com, citat de News. ro. Tenismena a primit cele mai multe voturi 69%) din partea.

Simona Halep, castigatoarea premiului pentru cea mai frumoasa lovitura a Turneului Campioanelor

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 mondial, a fost preferata fanilor la sondajul de opinie de pe site-ul WTA cu privire la cele mai frumoase lovituri de la Turneul Campioanelor, romanca primind 69 la suta din voturi, informeaza wtatennis. com.

Simona Halep, castigatoarea premiului pentru cea mai frumoasa lovitura a Turneului Campioanelor

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 mondial, a fost preferata fanilor la sondajul de opinie de pe site-ul WTA cu privire la cele mai frumoase lovituri de la Turneul Campioanelor, romanca primind 69% din voturi, informeaza wtatennis. com.

Simona Halep rupe tacerea! Jucatoarea noastra spune adevarul despre ea si Costa Sponte si dezvaluie cand se va marita

Simona Halep se bucura de vacanta pe care o petrece in Romania, incercand sa-si incarce bateriile pentru noul seozn competitional.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 4 - Romania are patru jucatoare in TOP 100 mondial

Simona Halep se afla si in aceasta saptamana pe locul 4 in lume, conform clasamentului WTA de luni, 7 noiembrie 2016. Romania are patru sportive in TOP 100: Halep, Begu, Niculescu si Carstea. Lider mondial se mentine Angelique Kerber, jucatoarea din Germania fiind urmata de Serena Williams si Agnieszka Radwanska.

VIDEO WTA: Simona Halep, cea mai frumoasa lovitura de la Turneul Campioanelor

Simona Halep 4 WTA) a iesit castigatoare in ancheta WTA pentru cea mai frumoasa lovitura de la Turneul Campioanelor. Halep s-a aflat pe primul loc in preferintele fanilor, cu o executie din meciul cu Dominika Cibulkova, in Grupa Rosie a competitiei.

Simona Halep neaga relatia cu Costa Sponte. Nu am de gind sa ma marit in viitorul apropiat

Sportiva clasata pe locul 4 in topul mondial a marturisit ca in planurile sale pentru viitorul apropiat nu exista nici cea mai mica intentie de a se marita. Nu ma marit. Nu am relatie, nu.

FOTO Dulce si provocatoare! Simona Halep, intr-o noua prezentare, si-a schimbat semnificativ infatisarea

Simona Halep este multumita de ce a realizat in 2016 si vrea sa se bucure cat mai mult de vacanta pe care o are luna aceasta.

Nu stiu daca tenisul are nevoie si de Sharapova. in primul rand, are nevoie de jucatoare curate. Simona Halep, ATAC DUR impotriva rusoaicei

Rivalitatea dintre Simona Halep si rusoaica Maria Sarapova. Romanca a declarat ca tenisul are nevoie, in primul rand, de jucatoare curate si nu e sigura daca tenisul are nevoie de Sharapova,.

VIDEO Simona Halep, invingatoare la Singapore! Ce a castigat romanca dupa terminarea Turneului Campioanelor

Simona Halep n-a reusit sa iasa din grupe la Turneul Campioanelor de la Singapore, dar s-a ales cu un premiu dupa incheierea acestuia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2677 seconds )