Libnet.ro
UNICEF

14 Mai.

Simona Halep va fi desemnata Sportiva Anului 2013

Adevărul Adevărul,
Simona Halep va fi desemnata Sportiva Anului 2013

Constanteanca Simona Halep va primi distinctia de Sportiva Anului 2013, intr-o ceremonie care va avea loc la 11 decembrie, la Ateneul Roman din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Cartierul campionilor la Busteni. Tenismena Simona Halep, cetatean de onoare al statiunii

RASPLATA Jucatoarea de tenis Simona Halep va primi, pe 20 decembrie, titlul de cetatean de onoare al Busteniului si cu 500 de metri patrati de teren in zona, adaugandu-se pe lista celor peste 50 de personalitati care au primit aceasta titulatura in ultimii ani.

Simona Halep va deveni cetatean de onoare al orasului Busteni si va primi500 de metri patrati de pamant

Simona Halep, jucatoarea cu cel mai mare progres 2013, recunoscut ca atare de WTA, dupa ce a cucerit sase turnee si s-a clasat pe locul 11 in ierarhia mondiala, incepe sa adune si un altfel de palmares. Tenismena va deveni cetatean de onoare al statiunii Busteni.

Dar de Mos Nicolae de la trio-ul de aur al tenisului. Simona Halep, Sorana Carstea si Horia Tecau, printre micii jucatori din Constanta

Cei trei magnifici ai tenisului romanesc, jucatorii Simona Halep, Sorana Carstea si Horia Tecau, au evoluat sambata, 7 decembrie, la Arena Idu din Mamaia. Campionii au fost amfitrionii evenimentului Kids Day, organizat de Kick Off, care se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani, care practica sportul alb.

Asii Simona Halep, Sorana Cirstea si Horia Tecau au impartit terenul de zgura de la Constanta

Cei trei magnifici ai tenisului romanesc, jucatorii Simona Halep, Sorana Cirstea si Horia Tecau, au evoluat sambata, 7 decembrie, la Arena Idu din Mamaia. Campionii au fost amfitrionii evenimentului Kids Day, organizat de Kick Off, care se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani, care practica sportul alb.

Asii Simona Halep, Sorana Cirstea si Horia Tecau au impartit cu copiii terenul de zgura de la Constanta

Cei trei magnifici ai tenisului romanesc, jucatorii Simona Halep, Sorana Cirstea si Horia Tecau, au evoluat sambata, 7 decembrie, la Arena Idu din Mamaia. Campionii au fost amfitrionii evenimentului Kids Day, organizat de Kick Off, care se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani, care practica sportul alb.

Micii campioni, fata in fata cu idolii lor: Sorana Cirstea, Horia Tecau si Simona Halep

Mos Nicolae a fost darnic cu copii din Constanta. Pe langa dulciuri si jucarii le-a adus celor mici trei vedete ale tenisului mondial. Sorana Carstea, Horia Tecau si Simona Halep au jucat tenis cu.

Macklemore Ryan Lewis sunt cei mai cautati artisti online ai anului 2013!

Duo-ul american s-a bucurat de un succes imens in acest an presarat din plin cu hituri No. 1, numeroase trofee si concerte pe cele mai mari arene din lume. Macklemore Ryan Lewis nu numai ca sunt cei mai cautati artisti ai anului 2013 la nivel global, ci si albumul lor de debut The Heist se .

Celebra prozatoare Ileana Vulpescu, invitat de onoare la Gala Culturala a Anului 2013

Ileana Vulpescu, cea mai apreciata prozatoare contemporana va fi prezenta la Calarasi, joi, 12 decembrie, la Gala culturala a anului 2013. Marele Premiu National de Proza Stefan Banulescu va fi decernat cunoscutei scriitoare, autoarea nu mai putin celebrei carti Arta conversatiei.

Vevo si-a intocmit topul celor mai vizionate clipuri ale anului 2013! Vezi aici cine conduce!

2013 s-a dovedit a fi un an plin de muzica buna si videoclipuri inovatoare care ne-au tinut cu ochii atintiti spre ecranul calculatorului. Acum putin timp Vevo a dat publicitatii top 10 al celor mai vizionate clipuri ale acestui an, surpriza mare fiind faptul ca atat pe locul 1, cat si pe locul 2 se .

Top 10 cele mai proaste filme ale anului 2013

Cea de-a doua parte a comedei Grown Ups, pelicula aSalinger si The Host sunt doar cateva dintre filmele catalogate de revista Times drept cele mai nereusite ale anului 2013!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3073 seconds )