Libnet.ro
UNICEF

23:45

Top 10 cele mai proaste filme ale anului 2013

ADPM ADPM,
Top 10 cele mai proaste filme ale anului 2013

Cea de-a doua parte a comedei Grown Ups, pelicula aSalinger si The Host sunt doar cateva dintre filmele catalogate de revista Times drept cele mai nereusite ale anului 2013!. continuă pe ADPM

Gestul impresionant pe care cele mai puternice state ale lumii l-au facut la aflarea vestii mortii lui Nelson Mandela. Voi face totul sa invat de la el

Drapelele Statelor Unite si cele ale Frantei vor fi coborate in berna la toate sediile oficiale, in memoria lui Nelson Mandela. Zeci de personalitati din intreaga lume au omagiat, in ultimele ore, memoria celui.

Alergiile alimentare la bebelusi: Cele mai frecvente intrebari ale mamicilor

Atunci cand bebelusul este pregatit pentru trecerea la alimentatia solida, parintii isi fac deseori probleme in ce priveste alergiile alimentare. Desi in majoritatea cazurilor acest subiect nu e un motiv de.

Cum arata cele mai scumpe apartamente scoase la vanzare in Bucuresti

Preturile apartamentelor de lux din Capitala depasesc 1,5 milioane euro, insa in oferta sunt si proprietati mai ieftine de 800. 000 euro. Wall-Street. ro va prezinta cum arata cateva dintre cele mai scumpe vile scoase la vanzare in Bucuresti,.

Cele mai colorate orase din lume

Celebrul site de travel Conde Nast Traveler a realizat un top 10 al celor mai colorate orase din lume, locuri pline de veselie si optimism, pe care cu siguranta ti-ai dori sa le vezi o data in viata.

TOP 10: cele mai bune destinatii de iarna

Daca nu te-ai hotarat unde sa pleci in aceasta iarna si vrei sa incerci ceva inedit, Wall-Street. ro iti prezinta cele mai interesante orase pe care sa le vizitezi in sezonul de iarna, potrivit CNN .

TOP: Cele mai favorabile tari unde sa deschizi o afacere

Revista Forbes a determinat cele mai favorabile tari pentru afaceri prin clasificarea unui numar de 145 de natiuni in functie de 11 de factori diferiti: drepturile de proprietate, inovare, taxe, tehnologie, coruptie, libertatea personala, comerciala.

Brokerii: Listarile si venirea lui Sobolewski - evenimentele pozitive ale anului

Brokerii din piata de capital spun ca 2013 a fost un an mult mai bun decat precedentii, printre evenimentele pozitive ale anului, acestia enumerand ofertele publice derulate de stat si venirea polonezului Ludwik Sobolewski pe functia de director general al Bursei de Valori Bucuresti.

Top 2013 cei mai cautati termeni pe internet

Luna decembrie reprezinta un prilej unic pentru giganti precum Yahoo sa-si creeze cateva topuri vizavi de cei mai cautati termeni pe internet. Se apropie sfarsitul de an. Nici nu-mi vine sa cred ca mai sunt doar cateva saptamani pana la revelion. Pe langa faptul ca aceasta perioada reprezinta un prilej pentru noi ca internauti sa facem un inventar al activitatilor intreprinse in ultimele 12 luni, gigantii internetului fac ceva similar. Yahoo a publicat o serie statistici pe care este foarte [].

Profetul crizei, Nouriel Roubini, anunta care sunt cele mai vulnerabile piete imobiliare ale momentului

Nouriel Roubini, reputatul economist care a prezis criza economica izbucnita in 2007-2008, a lansat noi avertismente privind 17 tari amenintate de spargerea bulelor de pe pietele imobiliare. Riscurile cele mai mari evita tocmai tarile afectate cel mai puternic de ultima criza economica, vizand in schimb statele mici si mijlocii cu o guvernare stabila.

ANOFM: peste 10.000 ce locuri de munca disponibile. Cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Prahova

Peste 10. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj si Prahova a anuntat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )