Libnet.ro
UNICEF

13:45

Simona Halep, despre alegerea noului partener tehnic: Managementul meu este inca in discutii cu mai multe companii

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, despre alegerea noului partener tehnic: Managementul meu este inca in discutii cu mai multe companii

Inainte de debutul la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, Simona Halep 1 WTA) a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca reprezentantii sai discuta cu mai multe companii pentru alegerea noului partener tehnic si ca deocamdata nu este nimic semnat. Partea de outfit este foarte importanta pentru mine si pentru personalitatea mea de aceea voi face foarte atent alegerile, a spus liderul mondial. continuă pe Hotnews

Simona Halep, anunt de ultima ora in privinta SPONSORULUI. Ce va purta numarul unu mondial la Australian Open (FOTO)

Jucatoarea Simona Halep, numarul unu mondial in ierarhia feminina de tenis, a socat o lume intreaga atunci cand a ales sa joace fara sponsor tehnic la turneul de la Shenzhen, la care a reusit.

Martina Navratilova are trei dorinte pentru 2018, una din ele este urmatoarea: Simona Halep sa castige pentru prima data un Grand Slam

Intr-un interviu acordat site-ului oficial al WTA, Martina Navratilova a vorbit despre noul sezon din tenisul profesionist, fosta campioana avand trei mari dorinte pentru 2018. Una din ele suna in felul urmator: Simona Halep sa castige pentru prima data un Grand Slam.

PREZENTARE Australian Open: Simona Halep, probabil cea mai buna jucatoare dintre cele care nu au castigat pana acum un Grand Slam - Specialistii australieni

In urma cu an de zile, Australian Open pleca la drum cu Kerber, Serena si Radwanska drept primele trei favorite. De atunci, multe s-au schimbat: americanca a devenit mama si a declarat forfait la editia din 2018, in timp ce nemtoaica si poloneza inca isi cauta gloria de altadata. Eliberata de presiunea locului unu e lider mondial deja de 14 saptamani), Simona Halep abordeaza intrecerea de la Melbourne cu incredere mai ales dupa titlurile de la Shenzhen - simplu si dublu). Halep, probabil cea mai buna jucatoare dintre cele care nu au castigat pana acum un Grand Slam, sunt de parere specialistii australieni inainte de startul competitiei de la Melbourne. La masculin, povestea inceputa acum un an continua: Federer si Nadal le dau fanilor inca o data motive sa viseze la o reeditare a ultimului act din 2017. Intra in material pentru a vedea o ampla PREZENTARE a Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep, refuzata de Adidas, dupa ce a cerut 2 milioane de euro

Simona Halep a ramas fara contractul cu Adidas dupa ce a cerut 2 milioane de euro pentru o noua colaborare de doi ani. Tenismena a reusit insa, intre timp, sa semneze contract de sponsorizare cu principalul concurent al brandului.

INTERVIU, de la Melbourne cu Simona Halep: As fi vrut ca Serena Williams sa fie aici si chiar sa joc impotriva ei!

Simona Halep porneste increzatoare intr-o noua incercare de a castiga primul Grand Slam din cariera ei si spera ca acest lucru sa se intample chiar la Australian Open.

VIDEO INTERVIU, de la Melbourne, cu Simona Halep: As fi vrut ca Serena Williams sa fie aici si chiar sa joc impotriva ei!

Simona Halep porneste increzatoare intr-o noua incercare de a castiga primul Grand Slam din cariera ei si spera ca acest lucru sa se intample chiar la Australian Open.

Australian Open: Copil, Begu, Buzarnescu si Niculescu vor juca in prima zi - Simona Halep in noaptea de luni spre marti

Organizatorii de la Australian Open au oferit primele informatii in legatura cu programul meciurilor de la editia din 2018, in prima zi duminica spre luni) urmand sa evolueze Marius Copil, Irina Begu, Mihaela Buzarnescu si Monica Niculescu. In ceea ce o priveste pe Simona Halep, ea va intra in scena in noaptea de luni spre marti.

Martina Navratilova, dorinta pentru 2018: Simona Halep sa castige pentru prima data un Grand Slam

Fosta sportiva Martina Navratilova si-a marturisit pentru site-ul WTA cele trei dorinte pe care le are pentru sezonul 2018 in tenis, una dintre acestea fiind ca Simona Halep, liderul mondial, sa castige pentru prima data un Grand Slam.

Sunt mari rivale, dar s-au antrenat impreuna. Cu cine se pregateste Simona Halep pentru Australian Open

Simona Halep se pregateste la Melbourne impreuna cu echipa sa, insa a avut o sesiune de antrenamente si cu una dintre tenismenele care vizeaza locul unu.

VIDEO Sunt mari rivale, dar s-au antrenat impreuna. Cu cine se pregateste Simona Halep pentru Australian Open

Simona Halep se pregateste la Melbourne impreuna cu echipa sa, insa a avut o sesiune de antrenamente si cu una dintre tenismenele care vizeaza locul unu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )