Libnet.ro
UNICEF

20:00

Simona Halep, despre atitudinea nepotrivita a lui Ilie Nastase: Nu pot sa accept modul in care a vorbit (FOTO)

B1 B1,
Simona Halep, despre atitudinea nepotrivita a lui Ilie Nastase: Nu pot sa accept modul in care a vorbit (FOTO)

Ilie Nastase a ajuns din nou in centrul atentiei dupa ce a provocat un adevarat scandal in urma meciului dintre Romania si Marea Britanie, din FedCup. Fostul tenismen a avut un comportament. continuă pe B1

Simona Halep, despre afirmatiile controversate ale lui Ilie Nastase: Felul in care a vorbit nu mi-a placut si nu pot accepta acest lucru

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat, marti, ca Ilie Nastase a gresit, insa ea nu a precizat la care dintre declaratiile capitanului nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei s-a referit, informeaza Agerpres.

Simona Halep critica atitudinea lui Ilie Nastase la Fed Cup: Nu mi-a placut felul in care a vorbit

Simona Halep a criticat atitudinea lui Ilie Nastase de la meciul disputat de jucatoarele romance contra celor din Marea Britanie. Ce a facut este gresit, in opinia mea. Nu mi-a placut felul ic.

Simona Halep, despre comportamentul lui Ilie Nastase: Nu pot sa accept modul in care a vorbit

Ilie Nastase a fost protagonistul weekendului recent incheiat, dupa ce a provocat un incident la meciul Romaniei cu Marea Britanie, din FedCup scor 3-2 in favoarea tricolorelor). La Mamaia, fostul lider al ierarhiei ATP le-a injurat pe Johanna Konta, Anne Keothavong capitanul nejucator al britanicelor) si pe arbitrul central al partidei elvetianul Andreas Egli). Chestionata de WTA pe marginea subiectului, Simona Halep a condamnat comportamentul lui Nastase.

Simona Halep despre afirmatiile lui Ilie Nastase cu privire la Serena Williams: Sunt un pic nepotrivite, dar a glumit

Simona Halep este de parerere ca afirmatile lui Ilie Nastase despre Serena Williams sunt un pic nepotrivite, insa este convinsa ca a fost o gluma, arata News. ro.

Simona Halep, dupa declaratiile lui Ilie Nastase despre sarcina Serenei Williams: Probabil ca a fost un pic nepotrivit ceea ce a spus, insa din punctul meu de vedere a fost suta la suta gluma

Simona Halep considera ca afirmatiile lui Ilie Nastase la adresa Serenei Williams, care este insarcinata, sunt un pic nepotrivite insa se declara convinsa ca fostul mare tenismen a facut doar o.

Cititorii tabloidelor britanice comenteaza iesirea nervoasa a lui Ilie Nastase: Tenisul nu are nevoie de acest dinozaur odios

Presa britanica a relatat pe larg despre scandalul provocat de Ilie Nastase in timpul meciului dintre Sorana Cirstea si Johanna Konta, de la Fed Cup, cand a fost escortat in afara arenei. Cititorii nu s-au lasat nici ei mai prejos.

Federatia Internationala de Tenis face o ancheta dupa o remarca a lui Ilie Nastase despre copilul inca nenascut al Serenei Williams

Federatia Internationala de Tenis a deschis o ancheta dupa un comentariu al capitanului nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, despre copilul inca nenascut al Serenei Williams, scrie News. ro, citand BBC. La conferinta de presa de vineri, in timp ce Simona Halep raspundea in engleza unor intrebari referitoare la faptul ca Serena Williams este insarcinata, moment in care Ilie Nastase, in varsta de 70 de ani, s-a adresat in limba romana unui membru al echipei: Sa vedem ce culoare are. Ciocolata cu lapte?.

incapatanat ca un catar: cum a fost sfatuit Ilie Nastase de Simona Halep si ce a facut fostul lider mondial ATP

Nasty ar fi putut scapa de suspendare, daca ar fi ascultat-o pe Simona Halep. Din pacate, capitanul nejucator a facut ce l-a taiat capul in continuare.

FOTOGALERIE FedCup: Romania vs Marea Britanie 1-1/ Zi cu incidente la Mamaia - Eroul zilei - Ilie Nastase; A injurat-o pe Johanna Konta

Romania si Marea Britanie se afla la egalitate, scor 1-1, dupa prima zi a intrecerilor din cadrul barajului de mentinere in Grupa II Mondiala a FedCup. Simona Halep a adus primul punct punct pentru echipa tricolora, jucatoarea nascuta la Constanta impunandu-se categoric in disputa cu Heather Watson, scor 6-4, 6-1. In a doua partida a zilei, Sorana Cirstea a fost depasita de Johanna Konta, scor 6-2, 6-3, la capatul unui meci marcat de mai multe incidente. Ilie Nastase a fost personajul principal al momentelor tensionate petrecute la Mamaia, capitanul nejucator al Romaniei adresandu-le injurii arbitrilor si jucatoarelor britanice. In urma acestor incidente, Federatia Internationala de Tenis i-a retras acreditarea lui Ilie Nastase si nu va mai putea sta pe banca la meciurile care se vor desfasura duminica.

FOTO. Simona Halep, victorie in fata Johannei Konta, in a doua zi de Fed Cup

Simona Halep a invins-o, duminica, pe Johanna Konta, in cea de-a doua zi a competitiei Fed Cup, desfasurata la Mamaia, dupa ce ziua de sambata a fost marcata de scandalul provocat de Ilie Nastase.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )