Libnet.ro
UNICEF

06:00

Simona Halep, despre optimile de la Wimbledon: Zi de zi joc mai bine. Sper sa continui sirul succeselor

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, despre optimile de la Wimbledon: Zi de zi joc mai bine. Sper sa continui sirul succeselor

Simona Halep 3 WTA) este increzatoare inainte de disputarea optimilor de finala de la Wimbledon, in cadrul carora o va intalni pe Zarina Diyas 72 WTA), intr-o partida programata marti. continuă pe Adevărul

Simona Halep: Zi de zi joc mai bine, este cel mai frumos moment din viata mea

S-a calificat in optimile turneului de la Wimbledon, dar nu vrea sa se opreasca aici. Simona Halep a vorbit despre turneul londonez si despre perioada buna pe care o traverseaza. Zi de zi joc mai bine, este cel mai frumos moment din viata mea si vreau sa ma bucur de el cat de mult, a precizat Halep intr-un interviu pentru Digisport.

Simona Halep, in optimile de la Wimbledon, dupa 6-4, 6-1 cu Belinda Bencic

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Wimbledon si reuseste cea mai buna performanta a carierei la turneul londonez. Halep a invins-o, in doua seturi, 6-4, 6-1, pe Belinda Bencic, din Elvetia.

Premiera pentru Simona Halep: a ajuns in optimile Wimbledon

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, sambata, cu scorul de 6-4, 6-1, pe elvetianca Belinda Becici si a acces pentru prima data in cariera in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Simona Halep se califica in optimile turneului de la Wimbledon, cea mai buna reusita a romancei

Romanca Simona Halep reuseste cea mai buna calificarea din cariera sa la Wimbledon, trecand in turul trei de elvetianca Belinda Bencic. Halep, numar 3 WTA, a trecut de elvetianca Bencic, locul 71 mondial, in.

Simona Halep ajunge in optimi la Wimbledon si scapa de Serena

Chiar daca a avut din nou de asteptat din cauza ploii sacaitoare de la Londra, Simona Halep nu a avut nicio problema in a trece de Belinda Bencic 17 ani), cu 6-4, 6-1. Halep joaca pentru prima data in cariera in optimile de finala la Wimbledon si prinde asadar a doua saptamana de competitie in capitala Regatului Unit. Jucatoarea din Romania are o sansa mare, dupa ce tot sambata a fost eliminata Serena Williams.

Simona Halep ajunge in optimi la Wimbledon

Chiar daca a avut din nou de asteptat din cauza ploii sacaitoare de la Londra, Simona Halep nu a avut nicio problema in a trece de Belinda Bencic 17 ani), cu 6-4, 6-1. Halep joaca pentru prima data in cariera in optimile de finala la Wimbledon si prinde asadar a doua saptamana de competitie in capitala Regatului Unit.

Simona Halep: Nu pot spune ca ma vad favorita la acest turneu, sunt atatea jucatoare bune care pot sa ma invinga la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Simona Halep se declara multumita de calificarea reusita in optimile de la WImbledon, spunand insa ca nu se considera favorita pe iarba londoneza, citeaza DigiSport. Ma simt bine.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Halep a invins-o, sambata, cu scorul de 6-4, 6-1, pe elvetianca Belinda.

Cine este Zarina Diyas, adversara lui Halep in optimile de la Wimbledon

Simona Halep se va duela pentru un loc in sferturi, la Wimbledon, cu Zarina Diyaz din Kazahstan, jucatoare aflata pe locul 72 mondial cea mai buna clasare din cariera pentru jucatoarea asiatica a fost locul 70).

Serena Williams, eliminata in turul 3 la Wimbledon. Un nou culoar favorabil pentru Simona Halep

Inca o veste buna pentru Simona Halep, dupa cea a calificarii in optimile de finala la turneul de la Wimbledon. Serena Williams si Na Li, principalele doua favorite la castigarea turneului de la Wimbledon au fost eliminat in turul 3, ceea ce inseamna ca se repeta figura de la Roland Garros si Simona Halep devine principala favorita la castigarea turneului dupa clasamentul WTA. Williams a fost eliminata de Cornet, iar fFinalul meciului a surprins-o pe jucatoarea din Franta sarutand iarba de la Wimbledon.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )