Libnet.ro
UNICEF

09:01

Simona Halep: Zi de zi joc mai bine, este cel mai frumos moment din viata mea

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: Zi de zi joc mai bine, este cel mai frumos moment din viata mea

S-a calificat in optimile turneului de la Wimbledon, dar nu vrea sa se opreasca aici. Simona Halep a vorbit despre turneul londonez si despre perioada buna pe care o traverseaza. Zi de zi joc mai bine, este cel mai frumos moment din viata mea si vreau sa ma bucur de el cat de mult, a precizat Halep intr-un interviu pentru Digisport. continuă pe Hotnews

Simona Halep, despre optimile de la Wimbledon: Zi de zi joc mai bine. Sper sa continui sirul succeselor

Simona Halep 3 WTA) este increzatoare inainte de disputarea optimilor de finala de la Wimbledon, in cadrul carora o va intalni pe Zarina Diyas 72 WTA), intr-o partida programata marti.

Simona Halep, cea mai buna performanta din cariera: calificare in turul 3 la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe ucraineanca Lesia Turenko, locul 170 WTA, sportiva venita din calificari, si avand acces pentru prima data in cariera in turul trei al.

Simona Halep, cea mai buna performanta din cariera de la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe ucraineanca Lesia Turenko, locul 170 WTA, sportiva venita din calificari, si avand acces pentru prima data in cariera in turul trei al.

Simona Halep recunoaste: Nu am facut cel mai bun meci al meu

Simona Halep a avut nevoie de trei seturi si nervi de otel pentru a castiga, vineri, meciul cu Lesia Tsurenko din turul 2 al turneului de la Wimbledon.

Simona Halep, dupa meciul cu Lesia Tsurenko: Nu am facut cel mai bun joc al meu

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, vineri, dupa meciul castigat in turul doi de la Wimbledon in fata ucrainencei Lesia Tsurenko, ca nu a facut cea mai buna partida a sa, informeaza wtatennis. com.

Simona Halep este cea mai bine clasata jucatoare ramasa la Wimbledon dupa eliminarea Serenei Williams

Romanca SImona Halep a ramas cea mai bine clasata jucatoare din cursa pentru trofeul de la Wimbledon dupa ce Serena Williams, locul 1 TWA, a fost invinsa, sambata, in turul trei, de frantuzoiaca Alize Cronet.

Bravo, Simona! Halep s-a calificat, in premiera, in optimi la Wimbledon, dupa 6-4, 6-1 cu Bencic in turul 3

Simona Halep a invins-o in minimum de seturi pe elvetianca Belinda Bencic, scor 6-4, 6-1, dupa o ora si 11 minute de joc, intr-un meci din turul 3 de la Wimbledon. Romanca s-a calificat, astfel, in optimi, aceasta fiind cea mai buna performanta la turneul de Mare Slem disputat pe iarba londoneza.

Romanca Simona Halep s-a calificat in turul trei la Wimbledon. Simona: Nu am facut cel mai bun meci al meu

Romanca Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat in turul trei al turneului de la Wimbledon, trecand in trei seturi de ucraineanca Lesia Tsurenko, locul 170 WTA. Halep a trecut de ucraineanca cu scorul de 6-3, 4-6,.

Simona Halep: Nu pot spune ca ma vad favorita la acest turneu, sunt atatea jucatoare bune care pot sa ma invinga la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Simona Halep se declara multumita de calificarea reusita in optimile de la WImbledon, spunand insa ca nu se considera favorita pe iarba londoneza, citeaza DigiSport. Ma simt bine.

Live Text: Simona Halep-Belinda Bencic 6-4, 0-0

Simona Halep joaca, azi, pentru un loc in optimile turneului de la Wimbledon, al treilea Mare Slem al anului. Adversara Simonei Halep este sportiva Belinda Bencic, din Elvetia, locul 71 mondial. Programul este intarziat din cauza ploii.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )