Libnet.ro
UNICEF

10:15

Simona Halep, despre perioada in care a fost infectata cu coronavirus: Am avut febra, dureri de cap si dureri musculare. Boala exista. Cine nu crede greseste

B1 B1,
Simona Halep, despre perioada in care a fost infectata cu coronavirus: Am avut febra, dureri de cap si dureri musculare. Boala exista. Cine nu crede greseste

Simona Halep, care in urma cu aproape doua saptamani ca s-a vindecat de COVID-19, a povestit cum a trecut prin perioada infectiei, precizand ca nu a crezut niciodata ca noua coronavirus nu exista. Numarul. continuă pe B1

Cum a aratat infectia cu Covid-19 pentru Simona Halep

Jucatoarea de tenis a povestit intr-o emisiune televizata despre perioada in care a fost infectata cu noul virus gripal.

Obiectiv clar pentru Simona Halep in 2021: Ma concentrez pe asta

Pentru Simona Halep anul 2020 a fost unul bun, cu trei turnee castigate, doua dintre acestea dupa carantina cauzata de pandemie.

Simona Halep a spus adevarul despre covid-19. Ce ravagii a facut in corpul ei, de fapt

Simona Halep a trecut cu bine peste infectarea cu noul coronavirus, dar lupta nu a fost deloc una usoara. Jucatoarea de pe locul 2 mondial a povestit care au fost simptomele pe care le-a avut in cele doua saptamani cat a fost pozitiva. Chiar si pentru o persoana cu pregatirea ei fizica, nu a fost .

Cand pot vedea romanii primul documentar despre Simona Halep! ProTV a facut anuntul

PRO TV implineste 25 de ani pe 1 decembrie, iar postul pregateste surprize importante in grila de programe. Fanii Simonei Halep primesc si ei un cadou din partea televiziunii din Pache Protopopescu. De la ora 16:30 este programat documentarul 3 mm, care prezinta o zi alaturi de Simona Halep la antrenamente. Pelicula a fost produsa .

Simona Halep, detalii emotionante despre relatia cu parintii! Ce se intampla dupa meciurile mai putin reusite

Sunt aproape sapte ani de cand a intrat in top 10 WTA, iar Simona Halep ramane printre jucatoarele de top ale lumii. Are 22 de titluri in circuitul WTA, dar si doua victorii la competitii de Grand Slam. Dar, la fel ca in cazul oricarui mare campion, drumul spre faima nu a fost deloc usor.

De ce nu s-a mai antrenat, de fapt, Simona Halep la Centrul National. S-a aflat adevarul abia acum

Simona Halep, in ultima perioada, nu o duce prea bine, cel putin profesional. Tocmai ce a pierdut locul doi in ierarhia mondiala a tenisului. Dar, ca si acum, Simona a avut pobleme si in trecut. Probleme pe care le-a trecut cu bine. O astfel de situatie a fost si dupa participarea, in 2011, la Australian .

Interdictie pentru Simona Halep la Melbourne! Participarea la Australian Open, in pericol

Sezonul de tenis in Australia este in mare pericol, dupa anuntul facut de oficialitatile statului Victoria. O interdictie pentru jucatorii care ar fi dorit sa mearga spre Melbourne inca din luna decembrie. Inclusiv directorul competitiei, Craig Tiley, le recomandase jucatorilor sa faca deplasarea inaintea Craciunului. Asta pentru a putea trece cu bine peste perioada obligatorie .

Digisport L-am aruncat direct la gunoi! Ce a facut Simona Halep, imediat dupa ce a fost spulberata de Iga Swiatek

Simona Halep 29 de ani) a fost eliminata de Iga Swiatek 19 ani) de la Roland Garros 2020, in optimile competitiei, scor 1-6, 2-6.

Simona Halep: in 2021, ma voi concentra pe Jocurile Olimpice

Simona Halep, locul 2 WTA, a afirmat ca a doua parte a anului a fost ciudata, dar buna pentru ea, si a subliniat ca in 2021 se va concentra pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Clasamentul adevarului in 2020. Ce surpriza, Simona Halep nu mai e pe locul 2

Veste trista pentru fani. Simona Halep nu mai e pe locul 2, conform unui clasament realizat de americani pentru anul 2020. Cine i-a luat locul jucatoarei romance de tenis?! Simona Halep a pierdut locul 2 in clasamentul mondial Conform Tennis Abstract, clasamentul ELO, realizat de americani, o situeaza pe Simona Halep abia pe locul al .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2721 seconds )