Libnet.ro
UNICEF

20:00

De ce nu s-a mai antrenat, de fapt, Simona Halep la Centrul National. S-a aflat adevarul abia acum

Playtech Playtech,
De ce nu s-a mai antrenat, de fapt, Simona Halep la Centrul National. S-a aflat adevarul abia acum

Simona Halep, in ultima perioada, nu o duce prea bine, cel putin profesional. Tocmai ce a pierdut locul doi in ierarhia mondiala a tenisului. Dar, ca si acum, Simona a avut pobleme si in trecut. Probleme pe care le-a trecut cu bine. O astfel de situatie a fost si dupa participarea, in 2011, la Australian . continuă pe Playtech

Clasamentul adevarului in 2020. Ce surpriza, Simona Halep nu mai e pe locul 2

Veste trista pentru fani. Simona Halep nu mai e pe locul 2, conform unui clasament realizat de americani pentru anul 2020. Cine i-a luat locul jucatoarei romance de tenis?! Simona Halep a pierdut locul 2 in clasamentul mondial Conform Tennis Abstract, clasamentul ELO, realizat de americani, o situeaza pe Simona Halep abia pe locul al .

Care va fi primul turneu pentru Simona Halep in 2020, inainte de Australian Open! Anuntul care clarifica programul romancei

Simona Halep s-a vindecat de coronavirus si a reluat pregatirea pentru noul sezon. Nu are foarte mult timp la dispozitie pentru a ajunge la cea mai buna forma. Organizatorii turneelor din Australia au anuntat ca intentioneaza sa cheme jucatorii inca din luna decembrie. Se va crea o bula securizata, pentru prevenirea raspandirii pandemiei de coronavirus.

Simona Halep, mesaj dur pentru cei care nu cred in virus. Adevarul despre simptomele sale

Simona Halep s-a vindecat de coronavirus, iar intre timp a reluat, luni, si pregatirea pentru noul sezon competitional. De altfel, numarul doi WTA le transmite un mesaj celor care nu cred in existenta noului coronavirus. Simona Halep, mesaj dur pentru cei care nu cred in virus E prima zi in care ma antrenez 100%. Am .

COVID-19 a speriat-o pe Simona Halep. Dezvaluirile sportivei dupa ce s-a vindecat: Am trait cu teama zi de zi

Simona Halep se numara printre sportivii de top ai lumii care au fost infectati cu SARS-COV-2. Romanca a povestit experienta prin care a trait, dupa recuperare. Am avut febra, dureri de cap, dureri mu.

Simona Halep, mesaj pentru cei care nu cred in existenta Covid-19

Jucatoarea Simona Halep s-a numarat printre sportivii de top ai planetei care au fost infectati cu noul virus gripal Sars-Cov-2.

Ce le transmite Simona Halep celor care nu cred in existenta Covid-19

Simona Halep s-a vindecat de Covid-19, iar intre timp a reluat, luni, si pregatirea pentru noul sezon competitional. Numarul doi WTA le transmite si un mesaj celor care nu cred in existenta noului coronavirus.

Raspunsul acid al Simonei Halep pentru Ruxandra Dragomir

In 2011, Simonei Halep nu i s-a permis sa se antreneze la Centrul National de Tenis pentru ca nu a jucat la FedCup. Dupa ani de zile, Ruxandra Dragomir pe atunci presedintele FRT) a declarat ca nu isi aduce aminte de acel incident. Raspunsul Simonei la cele spuse de Dragomir nu s-a lasat prea mult asteptat.

Simona Halep vrea sa aiba un copil! Cum crede ca va reactiona cand va deveni mama

Intr-un interviu acordata ApropoTV, cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei a declarat canasterea unui copil va depasi orice senzatie avuta pe terenul de joc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )