Libnet.ro
UNICEF

05:30

Simona Halep a dezvaluit secretul calificarii in optimi la Indian Wells. Ce i-a transmis Carolinei Dolehide, dupa victoria chinuita in fata ei

B1 B1,
Simona Halep a dezvaluit secretul calificarii in optimi la Indian Wells. Ce i-a transmis Carolinei Dolehide, dupa victoria chinuita in fata ei

Simona Halep a invins-o greu, la Indian Wells, pe americanca Caroline Dolehide locul 165 WTA), in trei seturi 1-6, 7-6 3), 6-2), la capatul unui meci de de doua ore si 6 minute. La finalul jocului, Simona a. continuă pe B1

Dezvaluire facuta de Simona Halep inaintea turneului de la Indian Wells: in ultima vreme am lucrat cu un psiholog

Simona Halep, numarul 1 mondial, a declarat, joi, inaintea turneului de la Indian Wells, ca isi doreste sa fie in continuare furioasa pe teren. Mereu caut perfectiunea, dar in acelasi timp stiu ca nu.

VIDEO Ce lovitura! Simona Halep este in optimi la Indian Wells, dar punctul meciului si al zilei i-a apartinut americancei de 19 ani

Simona Halep a avut mult de furca in partida cu americanca de 19 ani, Caroline Dolehide, pe care a invins-o in trei seturi.

Simona Halep, calificare muncita in turul trei la Indian Wells

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, vineri, in runda a treia a turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale de 7. 535 dolari, dupa ce a dispus cu 6-4, 6-4 de Kristyna Pliskova Cehia).

Simona Halep si Irina Begu, eliminate la dublu la Indian Wells. Cand joaca Halep la simplu

Perechea Simona Halep/Irina Begu a ratat joi calificarea in optimile probei de dublu de la Indian We.

Irina Begu si Simona Halep, eliminate in primul tur la dublu la Indian Wells

Perechea Simona Halep/Irina Begu a ratat, joi, calificarea in optimile probei de dublu de la Indian Wells, turneu de categorie Premier Mandatory.

Simona Halep, in optimi la Indian Wells. Victorie cu emotii, dupa ce liderul mondial a fost DOMINAT TOTAL in primul set (VIDEO)

Simona Halep, numarul unu mondial, e in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells California). Calificarea a fost una muncita, in urma unui meci lung, impotriva americancei Caroline Dolehide 19.

Calificare la mare lupta pentru Halep in optimile de la Indian Wells

Simona Halep a revenit de la un set pierdut aproape categoric si un tie-break in care a mers pe sarma pentru a castiga in peste doua ore meciul cu o americanca de 19 ani cu fizic atipic pentru tenis si clasata pe locul 165 mondial.

Rasturnare de situatie la Indian Wells. Ce s-a intamplat cu meciul Simonei Halep

Simona Halep, favorita principala a turneului de la Indian Wells, se va duela pentru un loc in optimi cu Caroline Dolehide SUA, 165 WTA). Simona Halep, locul 1 WTA, va evolua in jurul orei 01. 00, in noaptea de.

VIDEO Indian Wells: Simona Halep vs Caroline Dolehide 1-6, 7-6(3), 6-2/ In optimi cu emotii

Puternica din punct de vedere fizic si cu o inconstienta caracteristica varstei are doar 19 ani), Caroline Dolehide 165 WTA) a dominat de-o maniera categorica primul set al partidei cu Simona Halep 6-1). Drumul catre optimile competitiei de la Indian Wells a fost anevoios pentru Simona, liderul mondial trecand printr-un tiebreak castigat la 3) pentru a obtine sansa unui decisiv. Mult mai lucida in momentele importante si cu increderea redobandita, Halep nu i-a mai dat sanse adversarei 6-1), bifand o calificare muncita, obtinuta dupa doua ore si sase minute.

SIMONA HALEP - QIANG WANG ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - QIANG WANG ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS Simona Halep, numarul unu mondial, e in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells California).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )