Libnet.ro
UNICEF

19:00

Simona Halep e in a doua saptamana de Australian Open, iar romanii au dat deja drumul la calcule. Ce traseu ar putea avea spre marele trofeu si cum sta la casele de pariuri

B1 B1,
Simona Halep e in a doua saptamana de Australian Open, iar romanii au dat deja drumul la calcule. Ce traseu ar putea avea spre marele trofeu si cum sta la casele de pariuri

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, s-a calificat in faza optimilor de finala de la Australian Open, unde o va infrunta pe Elise Mertens, locul 17 mondial. Acestea fiind spuse, romanii au dat deja drumul la to. continuă pe B1

Simona Halep a trecut in saptamana a doua la Australian Open fara set pierdut! Victorie lejera cu Putintseva

Simona Halep s-a calificat, sambata dimineata, in optimi la Australian Open, dupa o noua lejera la Melbourne, 6-1, 6-4, in fata Yuliei Putintseva 38 WTA). Romanca si-a egalat deja performanta de anul trecut, facand pasul pentru a cincea oara in cariera in saptamana a doua la Grand Slam-ul de inceput de an.

Simona Halep - Yulia Putintseva, Australian Open: Adversara din turul III al romancei are o reputatie din a provoca scandal pe terenul de tenis (FOTO, VIDEO)

Simona Halep - Yulia Putintseva, Australian Open. Simona Halep se va duela duminica, de la ora 3:30 in Romania, in turul trei al turneului de Grand Slam de la Australian Open cu kazaca Yulia Putinseva pentru un loc.

Simona Halep Harriet Dart, Australian Open: A fost stabilita ora de disputare a meciului din turul 2. Unde poate fi vazuta partida (FOTO, VIDEO)

Simona Halep Harriet Dart, Australian Open: Simona Halep o va infrunta in premiera pe Harriet Dart, in turul II de la Australian Open, joi dimineata, in conditiile in care britanica venita din calificari.

VIDEO: Cum a incercat Putintseva sa o intimideze pe Simona Halep in startul meciului de la Australian Open

Cea mai colerica jucatoare din tenisul feminin actual, Yulia Putintseva a incercat sa o intimideze pe Simona Halep la startul meciului din turul trei. Fara succes insa.

Victorie dupa 895 de zile a Muguruzei versus Top 5. Halep, supravietuitoarea jumatatii a doua de tablou la Australian Open

Simona Halep este singura jucatoare din Top 8 WTA care rezista inca in turneu pe jumatatea inferioara de tablou. Garbine Muguruza a obtinut, sambata, prima victorie in fata unei jucatoare din Top 5 WTA dupa aproape doi ani si jumatate, 6-1, 6-2 in fata Elinei Svitolina, calificandu-se totodata in optimi la Australian Open.

CTP, declaratie transanta dupa meciul lui Halep de la Australian Open: A facut o greseala psihologica pe care nu credeam ca o s-o mai vad la ea

Simona Halep a facut o greseala psihologica, crezand ca victoria va veni de la sine, a fost concluzia gazetarului Cristian Tudor Popescu, cunoscut pentru analizele sale transante in materie de tenis, dupa turul.

Simona Halep ajunge in turul 3 la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat in turul 3 de la Australian Open, joi, dupa un meci de doua seturi contra britanicei Harriet Dart, sportiva venita din calificari.

Simona Halep a facut ANUNTUL SOC! Da, e adevarat: SE RETRAGE DEFINITV din tenis! ...Este ultimul meu an in circuit

Simona Halep este sigura de prezenta in a doua saptamana de Australian Open, unde o va infrunta pe Elise Mertens, a 17-a tenismena a lumii. Totusi, dupa victoria cu Putintseva din turul III, sportiva noastra.

La ce ora si in ce zi se va juca meciul dintre Simona Halep si Yulia Putintseva, la Australian Open

Australian Open este in plina desfasurare, iar, pentru moment, parcursul Simonei Halep la acest turneu ese unul foarte bun. Este cotata ca una din favoritele la castigarea turneului de Grand Slam de anul acesta. La ce ora si in ce zi se va juca meciul dintre Simona Halep si Yulia Putintseva, la Australian Open Dupa .

Simona Halep rasfatata de organizatorii Australian Open

Pentru al doilea meci consecutiv Simona Halep evita temperaturile ridicate din timpul zilei la Melbourne.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )