Libnet.ro
UNICEF

19:45

VIDEO: Cum a incercat Putintseva sa o intimideze pe Simona Halep in startul meciului de la Australian Open

Adevărul Adevărul,
VIDEO: Cum a incercat Putintseva sa o intimideze pe Simona Halep in startul meciului de la Australian Open

Cea mai colerica jucatoare din tenisul feminin actual, Yulia Putintseva a incercat sa o intimideze pe Simona Halep la startul meciului din turul trei. Fara succes insa. continuă pe Adevărul

VIDEO Simona Halep, in optimi la Australian Open (6-1, 6-4 cu Yulia Putintseva) in deplin control

Simona Halep a obtinut biletul pentru a doua saptamana de la Australian Open, jucatoarea noastra reusind sa se califice in optimi fara sa piarda vreun set. A fost 6-1, 6-4 cu Yulia Putintseva, la capatul unui meci controlat cu autoritate de Simona partida a durat o ora si 18 minute).

Reactia presei internationale, dupa ce Simona Halep a invins-o pe Yulia Putintseva. Cati bani a castigat romanca

Simona Halep a invins-o sambata dimineata pe Yulia Putintseva, scor 6-1, 6-4. Romanca, numarul 3 WTA, a reusit sa se califice in optimile de la Australian Open, fiind tot mai aproape de primul obiectiv setat anul acesta. Meciul a durat ora si 19 minute, timp in care Halep a dominat fara probleme. Simona Halep, reactii .

La ce ora si in ce zi se va juca meciul dintre Simona Halep si Yulia Putintseva, la Australian Open

Australian Open este in plina desfasurare, iar, pentru moment, parcursul Simonei Halep la acest turneu ese unul foarte bun. Este cotata ca una din favoritele la castigarea turneului de Grand Slam de anul acesta. La ce ora si in ce zi se va juca meciul dintre Simona Halep si Yulia Putintseva, la Australian Open Dupa .

Simona Halep da peste Mertens in optimile Australian Open, dupa victoria en-fafare cu Putintseva. Cum arata statistica la nivel de dueluri directe

Simona Halep, locul 3 WTA, o va infrunta luni pe Elise Mertens, 17 WTA, in optimile de la Australian Open, dupa ce a invins-o en-fafare pe Yulia Putintseva, 38 WTA, scor 6-1 6-4, reusind astfel sa se califice.

Simona Halep a trecut in saptamana a doua la Australian Open fara set pierdut! Victorie lejera cu Putintseva

Simona Halep s-a calificat, sambata dimineata, in optimi la Australian Open, dupa o noua lejera la Melbourne, 6-1, 6-4, in fata Yuliei Putintseva 38 WTA). Romanca si-a egalat deja performanta de anul trecut, facand pasul pentru a cincea oara in cariera in saptamana a doua la Grand Slam-ul de inceput de an.

Cand joaca Simona Halep cu Yulia Putintseva. Programul anuntat pentru sambata la AO

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de sambata, cand pe teren se va afla si Simona Halep pentru meciul cu Yulia Putintseva din turul al 3-lea.

Australian Open: Cand se va juca meciul Simona Halep vs Yulia Putintseva

Finalista in 2018 la Australian Open, Simona Halep o va intalni in turul trei de la Melbourne pe Yulia Putintseva 38 WTA). Organizatorii australieni au anuntat ora la care va avea loc confruntarea se va disputa sambata, pe Rod Laver Arena).

Australian Open: Yulia Putintseva, adversara Simonei Halep A invins-o pe semifinalista din 2019

Simona Halep o va infrunta in premiera pe Yulia Putintseva Kazahstan, 38 WTA), in turul al treilea de la Australian Open. Jucatoarea de 25 de ani a eliminat-o din competitie pe americanca Danielle Rose Collins 25 WTA), cea care la editia de anul trecut a ajuns pana in semifinale.

Cati bani a castigat Simona Halep dupa ce a invins-o pe Harriet Dart la Australian Open

Fostul lider WTA va evolua a sasea oara in turul al treilea la Melbourne cu Yulia Putintseva. Partida va avea loc sambata de la ora 04:00, ora Romaniei. Cati bani a castigat Simona Halep dupa ce a invins-o pe Harriet Dart la Australian Open Dupa victoria fara drept de apela sportivei noastre impotriva britanicei Harriet .

Simona Halep a facut ANUNTUL SOC! Da, e adevarat: SE RETRAGE DEFINITV din tenis! ...Este ultimul meu an in circuit

Simona Halep este sigura de prezenta in a doua saptamana de Australian Open, unde o va infrunta pe Elise Mertens, a 17-a tenismena a lumii. Totusi, dupa victoria cu Putintseva din turul III, sportiva noastra.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )