Libnet.ro
UNICEF

05:30

Simona Halep, dupa eliminarea de la US Open: Nu mi-am gasit echilibrul, nu am simtit mingea

Antena3 Antena3,
Simona Halep, dupa eliminarea de la US Open: Nu mi-am gasit echilibrul, nu am simtit mingea

Simona Halep, liderul WTA, a declarat, luni, dupa eliminarea in primul tur al US Open, ca nu si-a gasit echilibrul in confruntarea cu sportiva Kaia Kanepi si nu a simtit mingea, iar adversara sa a jucat foarte bi. continuă pe Antena3

Simona Halep, dupa eliminarea din primul tur de la US Open: Asta este! A fost doar o zi proasta pentru mine. Nu am avut destula putere

Conferinta de presa de dupa infrangerea neasteptata din primul tur de la US Open, 2-6, 4-6 cu Kaia Kanepi, a gasit-o pe Simona destul de relaxata, pe alocuri zambitoare si acordandu-i adversarei sale tot creditul din lume pentru a doua victorie din cariera in fata unui lider mondial, relateaza Mediafax.

Reactia Simonei Halep dupa eliminarea de la US Open

Simona Halep a devenit prima jucatoare din istoria US Open care paraseste competitia in primul tur din postura de principala favorita.

Gest incredibil facut de SIMONA HALEP dupa infrangerea dureroasa de la US OPEN! E fara precedent! Nimeni nu se astepta (FOTO)

Dupa infrangerea total neasteptata din primul tur de la US Open, Simona Halep a dat dovada ca este o mare campioana si ca stie sa piarda. La finalul partidei dezastruase in fata lui Kanepi, romanca a.

Simona Halep abordeaza US Open fara presiune

Desemnata cap de serie numarul unu pentru US Open, ultimul de Mare Slem al anului, Simona Halep spune ca a scapat de presiunea pe care o resimtea inainte de a fi castigat primul ei titlu major din cariera.

Prima reactie a Simonei Halep dupa esecul de la US Open: pe cine a dat vina si ce i-a spus Cahill dupa meci

Invinsa de Kaia Kanepi in primul tur de la US Open, Simona Halep devine prima favorita numarul unu care pierde la Flushing Meadows in runda inaugurala in era open.

Simona Halep intra in istoria US Open. Doar Virginia Ruzici a mai reusit asa ceva

Eliminata inca din primul tur al US Open, Simona Halep va ramane in istoria turneului de Mare Slem din New York.

Simona Halep a fost eliminata la US Open

Simona Halep, liderul mondial al tenisului feminin, a fost eliminata, luni, de jucatoarea estoniana Kaia Kanepi 44 WTA), in doua seturi, 6-2, 6-4, in primul tur la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al.

Gata de start! Organizatorii au anuntat cand debuteaza Simona Halep la US Open

Simona Halep porneste ca principala favorita la ultimul Grand Slam al anului, turneul de la US Open, care incepe luni la New York.

Simona Halep, relaxata si pregatita de US Open: Ma simt din nou puternica

Vedetele tenisului au participat, vineri, pe noua arena Louis Armstrong, la intalniri cu mass-media prezenta la US Open. intre acestea, Simona Halep, locul I WTA, a declarat ca este relaxata si pregatita sa inceapa turneul de grand slam, ultimul al anului, potrivit news. ro.

LIVE Simona Halep - Kaia Kanepi in primul tur la US Open. Halep in pragul unei crize de nervi!

Simona Halep debuteaza, luni dupa ora 18:00, la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului in tenis.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )