Libnet.ro
UNICEF

11:45

Gata de start! Organizatorii au anuntat cand debuteaza Simona Halep la US Open

Adevărul Adevărul,
Gata de start! Organizatorii au anuntat cand debuteaza Simona Halep la US Open

Simona Halep porneste ca principala favorita la ultimul Grand Slam al anului, turneul de la US Open, care incepe luni la New York. continuă pe Adevărul

Simona Halep a plecat cu doua genti PLINE de la sediul Nike. Darren Cahill: Cand iti dai seama ca NU POTI SCAPA de ele... (FOTO)

Simona Halep, principala favorita la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, a fost vineri la sediul Nike de la New York. Sportiva noastra a plecat de acolo cu doua genti pline, cel mai probabil.

Simona Halep in topul zece al incasarilor din ultimul an

Prestigioasa revista Forbes a anuntat lista sportivilor cu cei mai multi bani incasati in ultimele 12 luni, iar Simona Halep ocupa un loc intre primii zece.

Cate milioane a castigat Simona Halep anul acesta

Simona Halep a castigat o adevarata avere anul acesta in urma competitiile castigate si a contractelor de publicitate. Iata cat a incasat pana acum.

Mai rau de atat nu se poate! Ce a vrut sa spuna Simona Halep cu aceasta replica inainte de turneul de la US Open

Simona Halep va debuta saptamana viitoare la US Open, din postura de principala favorita a ultimului Grand Slam al anului.

US Open: Simona Halep va debuta luni la ultimul Grand Slam al anului, de la ora 18:00

Prima partida oficiala de pe noua arena Louis Armstrong din complexul de la Flushing Meadows va fi cea dintre Simona Halep 1 WTA) si Kaia Kanepi Estonia, 44 WTA). Liderul mondial va debuta luni la US Open, ultimul Grand Slam anului, de la ora 18:00 ora Romaniei). Confruntarea va putea fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, laudata la scena deschisa de o fosta mare campioana:Iese cu brio din situatii limita!

Simona Halep este principala favorita a turneului de la US Open, acolo unde o va intalni in primul tur pe estonianca Kaia Kanepi.

VIDEO Partener de antrenament de top: cu cine s-a pregatit Simona Halep inainte de US Open

Simona Halep va juca la Flushing Meadows impotriva estonei Kaia Kanepi, locul 44 WTA, in primul tur de la US Open.

Simona Halep, relaxata si pregatita de US Open: Ma simt din nou puternica

Vedetele tenisului au participat, vineri, pe noua arena Louis Armstrong, la intalniri cu mass-media prezenta la US Open. intre acestea, Simona Halep, locul I WTA, a declarat ca este relaxata si pregatita sa inceapa turneul de grand slam, ultimul al anului, potrivit news. ro.

Simona Halep abordeaza US Open fara presiune

Desemnata cap de serie numarul unu pentru US Open, ultimul de Mare Slem al anului, Simona Halep spune ca a scapat de presiunea pe care o resimtea inainte de a fi castigat primul ei titlu major din cariera.

IMAGINEA ZILEI de la US Open: Simona Halep, surprinsa alaturi de Roger Federer (FOTO)

Simona Halep e principala favorita a ultimului turneu de Grand Slam al anului, US Open. Joi, lidera clasamentului WTA a fost surprinsa alaturi de marele campion Roger Federer, acolo unde cei doi fac ultimele pregati.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )